אין לי אוויר אני לא מתפקדת וכואבת לי הבטן. תחזיקו אצבעות שהכל יהיה בסדר היום בצהריים.....
פ פּרפרית New member 4/11/04 #1 אין לי אוויר אני לא מתפקדת וכואבת לי הבטן. תחזיקו אצבעות שהכל יהיה בסדר היום בצהריים.....
K kisslali New member 4/11/04 #3 כמובן שנחזיק אבל משהו מיוחד עתיד לקרות היום בצהרים? למה את לא מתפקדת? למה כואבת לך הבטן? ולמה ההודעה השושואיסטית הזאת? תגידי מתי זה בסדר, ללי
כמובן שנחזיק אבל משהו מיוחד עתיד לקרות היום בצהרים? למה את לא מתפקדת? למה כואבת לך הבטן? ולמה ההודעה השושואיסטית הזאת? תגידי מתי זה בסדר, ללי
N noa128 New member 4/11/04 #4 מצטרפת לדאגה ולתהייה מה קורה? איך מרגישה? ומה יש היום בצהריים (עכשיו ליתר דיוק )? ותרגישי טוב
H hrabba New member 4/11/04 #7 נוווווווווווווווווווווווווווווווווו חיכיתי בסבלנות עד עכשיו המשחק עוד לא נגמר? הם נצחו??????????????? נו...............
נוווווווווווווווווווווווווווווווווו חיכיתי בסבלנות עד עכשיו המשחק עוד לא נגמר? הם נצחו??????????????? נו...............
פ פּרפרית New member 4/11/04 #8 ../images/Emo9.gif סוף סוף נושמת...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מיותר לאמר שנצחנו, הוא חזר הביתה עם גביע- נבחר כ MPV=שחקן מצטיין, וגם מר הגנה. (מה? לא ראית את המשחק ב T.V?) מה יהיה כשיגיעו לאליפות- אני אתאשפז....
../images/Emo9.gif סוף סוף נושמת...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מיותר לאמר שנצחנו, הוא חזר הביתה עם גביע- נבחר כ MPV=שחקן מצטיין, וגם מר הגנה. (מה? לא ראית את המשחק ב T.V?) מה יהיה כשיגיעו לאליפות- אני אתאשפז....