אין לו שם....

Flying Camel

New member
אין לו שם....

אני ילד קצת תמים או סתם אוהב להתעלם מדכאונות בפנים אומרים שאני אוהב בלי סוף ונכון הם צודקים אבל לפעמים מקבל לפנים אגרוף שבא ואומר לי היטב איך לראות את מצב העולם ואני יודע ורואה המצב מתרקב וכן זה כואב וכן זה מכעיס אבל משהו אחד ידוע לי בתוך לבנו ישנו כיס זה ששומר זכרונות חיים לטוב ולרע הכיס מתמלא ובסוף כל יום אני רואה איך משבר החיים נגרר לו עוד יום ובבוקר אני קם עם קול של שדון שבא להאיר לי את הדכאון ואני קם בתקווה למצוא אושר חושב מישהוא יבוא אליי עם מלות יושר מה בקשתי? ליבי כבר נושר! אז כן זה רק אני שמוציא את הדכאון אך בכל זאת אין פה אף אחד בשבילי ואני מטייל בין עצים עצים ערומים מכל עלה שאת יופיים נראה ואני רואה ובוכה כי מרגיש שבי ישנו יופי אך אף אחד לא מוצא אולי אני באמת חולה נפש כבר אמרו לי את זה בעבר אפילו בכדורים הפסקתי להשתמש פסיכולוגים לא פותרים דכאונות של חיים החיים פותרים דכאונות של פסיכולוגים ואני יודע שהכל ייפתר ע"י האהבה וע"י האהבה וע"י האהבה......סוף

נעמצי

New member
...................יפה

איזה יופי, אתה ממש כשרוני זה ממש נכון, וממש נגע לי ללב........ כמה יפה, כמה עצוב, כמה נכון..............

../images/Emo7.gif

גם לי יש אחד... *מאלתרת* ישבתי לי לבדי בוהה במסכי ופתאום קיבלתי הודעה מליבי הקרציה מתחילה לשאול מה נשמע ואני לעצמי:"בואנה עופי כבר יא כלבה!" אז אמרתי סבבה מה המצב יפתי? אבל בעצם התכוונתי ל:ממצב קופתי? דיברתי עם הילדה שעה שעתיים חשבתי לעצמי "זהו? חשבתי ששנתיים!" המשכתי לצ'וטט ודיברתי עם סיון ואז עם עוד בחור אחד מפקיסטן אמרתי לעצמי:שירן קחי ת'צמך בידיים! ונחשו מה? חטפתי פיק ברכיים... אז לא יודעת מה השיר קשור לתפוז אבל הופה הנה הבאתי לכם עוד חרוז טוב יאללה זה נמאס אז אני פורשת וליבי די! קרציה מעצבנת!! *נכתב ברגע של הומור נא לא לקחת ברצינות* העייפות משפיעה עליי..... יאללה ביי ביי

Julia16

New member
חחחחחחחחח...שירן, טוב נו,

i was inspired by you... אז אני גם כותבת אחד אני ושירן. יושבת מחוברת לאמ אס אן באינפוזייה, מתי כבר יבוא המישהו שישרה עליי מוזה? מחכה מחכה ואף אחד לא בא, עד שמי פתאום מגיעה? שירן, חברתי האנגליה! מדברות, מרכלות, ועושות קטעים ובין לבין גם צוחקות על האנגלים שירן מראה לי את עצמה במצלמה, עושה לי פוזות ומתלהבת מעצמה! 'בואנה שירן, תרגיעי קצת, אנחנו פה לא בתחרות של חיות מחמד' 'חה חה' היא אומרת לי ומראה לי אצבע משולשת, 'תראי מי פה מדברת' הופה, העניינים מתחממים והמחשב עוד שנייה מתחיל להעלות אדים אני מחליטה שהגיע הזמן ללכת וכותבת: 'אוקיי מותק, נתראה כבר בפעם אחרת' 'אוקיי קושקושית', היא מחזירה, 'אבל את יודעת שהכל ברוח טובה?' 'אל דאגה חמדתי, לקחתי לצומת ליבי' אוקיי, אז לילה טוב, לי, לשירן ולכולכם! זיהו, המיטה מחכה לי! *תגובות לפואמה זו יתקבלו בברכה*

justnoa

New member
חחחח

אהבתי:)) אוהבת דברים קלילים כאלה יצא ממש חמוד!!!

Odish16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחח ילדה..שרוטה קטנה שלי:) יש לך עתיד..טחחח מתה עליך..!

Julia16

New member
חחחחחח....תודה!.....

רגע, אני מקווה שאכן דיברת אליי.. נו, אנשים, תגיבו קצת!

Odish16

New member
חחחחח משעשע:)

דיברתי אל שירן..:))))))) חיחיחיחי..הגבתי להודעה שלה:) אבל גם את שרוטה לא קטנה..חחח (זה לטובה..) טחחח

coconut56

New member
אודיש...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמעט בכל הודעה את כותבת בלאט...חחחחח

coconut56

New member
כן את../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

{קחי אתזה כמחמאה} ואני לא מלכלכך מה אתה ישר מסיק מסקנות

רגע לא הבנתי

זה היה אמור להיות "בכל הודעה את כותבת בלאט" או- "בכל הודעה את כותבת, בלאט" כאילו שהיא מגיבה לכל הודעה, או שהיא רושמת "בלאט" בכל הודעה? חחחחח

למעלה