אין לה מה לאכול!!!.???!!!

shirizin

New member
אין לה מה לאכול!!!.???!!!

שחר שלי בת חצי שנה, והחלב שלי כבר לא משהו. ניסיתי לתת לה מטרנה, והסתבר שהיא אלרגית לחלב. ניסיתי סויה אבל היא לא הסכימה בשום פנים וגם עם כל המחקרים שרצים היום אני מעדיפה שלא לתת. הרופא רשם לה נטורמיגן שזו מטרנה ממש מסריחה- הבת של חברה שלי לא הסכימה אפילו לטעום- וגם עולה לי 110 ש"ח(!!!!!!!!) מה יהיה? מה אני אתן לה????? היא אוכלת פירות וירקות אך זה לא מספיק.

1טלטלים

New member
למה את חושבת

שאין לה מה לאכול ?למה את חושבת שחלב שלך "לא משהו?... פרטי קצת יותר ... כ"כ הוסיפי משקל לידה ,משקל נוכחי.

shirizin

New member
בהמשך...

כמעט ולא יוצא כלום והיא מתעצבנת. והיא כל הזמן רעבה ונודניקית. בכל אופן זה לא משנה כי אני גם ככה רוצה להפסיק להניק. השאלה זה- מה אפשר לתת לה במקום תחליפי חלב?

1טלטלים

New member
אופסס...התפספס

ממשיכה לשאול ומעלה כמה תובנות... כשאת אומרת לא יוצא כלום(בלחיצה,בשאיבה...),פרטי, הסברי ונמקי... אגב חצי שנה זה גיל לקפיצת גדילה (אולי בגלל זה היא נודניקית,רוצה לינוק לעתים קרובות...) שוב לא צירפת את ערכי המשקל :לידה ועכשיו. לפי שאלתך האחרונה :לצערי כלום,את חייבת להמשיך לספק לילדיך "מנת חלב ",אם לא חלב אם ,אז תמ"ל לפחות עד גיל שנה ... לפני שאת מוותרת לגמרי ,בואי ננסה לחשוב יחד איך ניתן לעזור לך...

shirizin

New member
זה לא לוותר

אני פשוט לא רוצה להניק בלי קשר לזה שהיא לא אוכלת או משהו כזה. אני יוצאת לעבוד ולא רוצה שהיא תהיה תלויה בי. לפי העקומה שלה היא עולה יפה במשקל היא משהו כמו 7 קילו (בלי עין הרע) אבל בהנקה אני מרגישה בהיא מסיימת לאכול אך לא שבעה כמו שצריך. בשאיבה יוצא משהו כמו 50-100 שזה לא מספיק אפילו למנה אחת. אני חייבת למצוא משהו טבעי.

למעלה