אין להכליל

יואבM

New member
אין להכליל

הגזענות פה חוגגת אין שום הבדל בין הסיסמאות "מוות ליהודים" ל"מוות לערבים" ולא משנה מה הבסיס שלהם . שנאה היא שנאה והיא תישאר שנאה. ויהיו הסיבות אשר יהיו. אסור להכליל פה ציבור שלם ולהגיד כול הערבים האלה רוצים להרוג אותנו ולכן הסיסמא "מוות לערבים" מותרת ואינה גזענית. "פחד מוביל לכעס, כעס לשנאה ושנאה לסבל" (יודה מלחמת הכוכבים..) ותחשבו על זה ... יואב

metal_slug

New member
קרא את ההודעה שלך עצמך, בדיוק

שורה אחת מעל ההודעה הזאת, ואמור לי אם לא הכללת. כמו שנאמר, לפני שמטיפים לאחרים, מסתכלים במראה.

metal_slug

New member
או, נהדר, ההודעה קפצה

תקרא את הודעתך על המתנחלים והדוסים.

EverMan

New member
ותקרא אתה

את מה שוונדטה כתב על זה שמוות לערבים זה שונה לחלוטין ממוות ליהודים. כי הרי ידוע שהערבים הינם חיות ומותר להרוג אותם (נכון?)

Vendetta

New member
סליחה?

לעוות עובדות זה תחביב שלך? כתבתי שמוות לערבים ומוות ליהודים זה בדיוק אותו הדבר, ואף אחד מהם אינו לגיטימי.

metal_slug

New member
מה הקשר?

לא דיברתי אל וונדטה, דיברתי על מישהו אחר לגמרי. אתה לא יכול להגיב לעניין, אל תגיב.

metal_slug

New member
אוי מסכן, נעלבת?

יש לך סף רגישות ממש נמוך, מה תעשה בצבא, תבכה על כל ניקוי שירותים? וכדי לחזור לטופיק : יש לך כשרון מדהים, שבו אתה עונה לנושאים שלא קשורים לחלוטין לנושא, ומושך דיונים למקומות שלא נוגעים להם. אתה צריך להגיד לי תודה, על זה שאני מלמד אותך את הלקח הזה כבר בתקופה רכה זו של חייך, כי בעבודה, או בצבא, או בכל מקום אחר, כשתתחיל לבלבל במוח על נושאים שלא קשורים, לא ישימו עליך, או במקרה הגרוע יותר, יזרקו אותך מאותה מסגרת. תלמד לענות לעניין, ולא תקבל תגובות קשות, it`s as simple as that .

Vendetta

New member
מסכים לגבי סף הרגישות הנמוך של ענבר

הוא התחיל לפרוץ בבכי בגלל שקראתי לעובדה מוטעית שהוא הביא "שטות", אז בטח שהוא יתחיל להיעלב מכך שאתה מביא לו את המציאות בפנים. ככה הוא ענבר, הרגיש שלנו.

EverMan

New member
מדבר האדם

שהתחיל לשבות כי מחקו לו הודעה ... בתור בן אדם שהתפרץ יותר מפעם אחת לא הייתי מדבר כל כך הרבה וונדטה. אני לא נעלב משטויות , מה שהתעצבנתי ממנו זה שאתה והמוסד המשכתם לעשות עליי לינץ´ ולקרוא לכל דבריי שטויות. ציטוט של המוסד : "עזוב , לא שווה להגיב לדבריך , הם כרגיל שטויות". במקום להגיב בצורה עניינית. אז המוסד המשיך בדרכו , סידרנו את העניינים בינינו , אבל כנראה אתה מתחת לרמה של לדבר נורמלי בלי לנסות בכוונה להעליב אנשים. אז בבקשה ,שיהיו לך חיים נהדרים.

Vendetta

New member
התפרצתי?

לא זכור לי מעולם שהתפרצתי, אבל מאיפה לי לדעת איזה עולם רואים דרך עיניו של ענבר, ככל הנראה עולם מעוות ביותר. שבתתי לאחר שמחקו לי הרבה יותר מהודעה אחת, ובניגוד לך לא התבכיינתי ברחבי בפורום. כל השיחות שלי, של המוסד, ושל קנדימן עם שלתי נעשו בפרטי. שבתתי מאחר ואין לי רצון בפורום שבו אני לא יכול לדבר. מעולם לא פניתי למנהלי הפורום בבקשה לחסום מישהו או להגביל אותו, להבדיל ממך שמתחיל להתבכיין אליהם כאשר מישהו חושף את בורותך. תתמודד עם העובדה שאתה ילד קטן ורגיש שלא יכול להתמודד עם עובדות כאשר הן מול הפרצוף שלו.

EverMan

New member
להבדל ממני

לא זכור לך ? תעשה פלאש בק קצר ... זה שאתה חושב שכל מי שלא חושב כמוך מעוות וטיפש זה ממש פסול. תבין כבר , אתה לא היחיד בעולם , התפיסה שלך היא לא היחידה , והסתימת פיות שלך בדרך של : הוא שמאלני אז כל התפיסת עולם שלו מעוותת פסולה מיסודה. אני מעולם לא התבכיינתי ברחבי הפורום הזה ! מעולם ! שבתת כי אתה ילד קטן שלא מוכן להודות שהוא כותב דברים שאסורים לפי כללית הפורום , ואני והמוסד עברנו על התקנון וראינו כמה דברים אתה עשית שעברו אותו. אני לא ביקשתי מעולם להגביל אף אחד ! ואל תאשים אותי במה שאתה לא יודע עליי ! כי בנתיים את הבורות היחידה פה , והיחיד שלא מסוגל לקבל עובדות , זה אתה אדוני המתחנחן ! ואולי הגיע הזמן שתתמודד עם העבודה שאתה "ביריון וירטואלי" שבטח הרבה אנשים צוחקים עליו במציאות , אותה מציאות שהוא לא מסוגל לקבל ומתחיל להסתובב בעולם של פנטזיה של טרנספרים שדונים ופיות ! תדבר על בן אדם , רק שאתה מכיר אותו ! ולא שניה לפני ! ת-ת-פ-כ-ח כבר , בדיחה עצובה לימין שכמותך.

EverMan

New member
פשששש

תגובה בוגרת וחסרת הקנטות (כמעט [הרי אי אפשר לצפות ממך להיות בוגר לחלוטין חס וחלילה , מילים גדולות לא עושות משפט לטוב יותר אתה יודע...). אין לי תגובות אימפולסיביות , אבל אפשר לדרוך לבן אדם על הרגליים פעם , פעמיים , שלוש , אבל יש גבול לכל תעלול. אתה מכיר אותי כמו שאני מכיר אותך ... באותה רמה בדיוק , ובנתיים אתה לא השארת עליי רושם טוב במיוחד. מדבר בשפה לא טובה במיוחד , מנסה לגרש אנשים מביתהם , תומך בהרג אוכלוסיה אזרחית , תומך באי עזרה לאוכלסיות חלשות ... אז כל עוד לא תוכיח את עצמך , אל תעיז לשפוט אותי. תודה ולהתראות.

Vendetta

New member
ועל כך רק נאמר: צביעות

לשמוע את זה מבנאדם כמותך זו ממש בדיחה.

יואבM

New member
הבהרה...

כול מה שהתכוונתי הוא שאין שום מקום לסיסמאות מעין אלו אלו הם ססמאות גזעניות ואין להכליל גם אם יש מיעוט אשר פוגע ומושפע מאחרים...

Vendetta

New member
ושוב - צביעות

איך אתה יכול לומר כאלה דברים אחרי מה שאמרת על מתנחלים ועל חרדים?

יואבM

New member
ולמה צביעות ?

אולי תסביר לי מדוע צביעות ? את ציבור הכיפות הסרוגות אני מעריץ אוהב ומכבד. אך את ציבור החרדי יש לי קצת איתו בעיה לפחות עם מה שהמנהיגים שלו עושים. כמו למשל יהדות התורה וש"ס. ואם תרצה הסברים אז בכבוד .......
יואב

Vendetta

New member
הנה, אתה מכליל בעצמך

אז איך יש בך את הצביעות לבוא ולהטיף לנו מה זו גזענות ומה זה לא? יש לך את דעותיך - וזכותך להביע אותן, אך לבוא לכאן ולהטיף לנו על גזענות זו פשוט צביעות שלך.

יואבM

New member
אז טעות היא ...

אני לא באתי והיטפתי מהי גזענות ומהי לא .. לא הבנת נכון את דברי וחבל ... רק אמרתי שלדעתי שני הסיסמאות דומות ואין מקום להגיד ולפרסם אותם. כפיש ? אז אולי באמת אני מכליל אבל אין זו גזענות ... ותאמת ? לדעתי זו גם לא הכללה ...
יואב

למעלה