אין לא!!!

לולי פפ

New member
אין לא!!!

רוצה לשתף אתכן בהירהורי. אחרי שעות של ישיבה בכל מיני מסדרונות החלטתי לנצל את הזמן לתצפית עלינו. הרי מרב מתח( כמה שאבו?כמה הופרו?כמה יוקפאו?) קשה לעשות משהו אחר . ומה מסתבר? שכל מיני בנות שבחיים הפרטיים הן פשוט,אייך להגיד, דיי פסיביות.... כשזה מגיע לעיניני פוריות- תיפסו מרחק!!! שום דבר לא יעמוד בדרכנו!!! בנות, מזן המתעלפות ביום ביום, עוברות הרדמות,זריקות,בדיקות,שאיבות,אישפוזים ומה לא?? בנות, שאיש לא יזכה לראותן בבגד-ים,מוצאות את עצמן ערומות קבל עם ועדה, שוב ושוב, ולא סתם, אלא בתנוחה הידועה לשימצה... בנות שכשהבוס אומר "לא" הן מצלצלות בוכות הביתה, לא מקבלות לא מאף אחד. גם לא מהפרופסור המפורסם עתיר הנסיון. אז הוא אמר לא?! נעבור לרופא אחר. בנות ששומרות על אינטימיות ולא אוהבות לשתף את כל העולם ואשתו בעיניני דיומא, פתאום מוצאות את עצמן מספרות במסדרון על המחזור האחרון,ההזרעה שנכשלה ועובי הרירית שלהן. וגם אם יש להן כבר ילד או שניים בבית-הן קרביות. לא מוותרות. לא מתייאשות.ממשיכות לנסות.ובסוף מצליחות. מה יש בה, באמהות,שהיא מוציאה מאיתנו את כל התכונות הנהדרות הללו? ואייך,אייך לעזאזל,מצליחים להיות כאלו גם בתחומים אחרים?

חושחש

New member
מוכנה ללכת עד סוף העולם

אין לוותר,לעולם לא,הכח איתנו עד סוף העולם גם אם בדרך יש צורך לדרוס רופא שניים זה אפשרי כמו נינגות עם כל הכח. לולי חמודה קלעת בול להרהורים,לפעמים שאני בלב הטיפול אני אומרת לבעלי אם היו אומרים לי ללכת מכאן עד אילת ובחזרה ברגל ובסוף את מקבלת הריון אני מוכנה לעשות זאת כפול שתיים גם ליתר בטחון. הרצון לאימהות כל כך חזק שאין לא מתחרה, אין כאן תנאי קבלה חוזק, גודל, גיל, אומץ,ידע.... הניצחון הוא הרצון הפנימי הביולוגי שאיתו נולדנו ואיתו ננצח. חיזקו ואימצו המטרה מתקרבת

אופה3

New member
מה יש בנו , לא יודעת , אולי המלחמה

והמאבק, להביא ילדים, זוהי תכונה מולדת בנו, איןמה לעשות, האימהות יקריבו את הכל למען ילדם, איך אפשר להיות ככה גם בחיים, פשוט מאוד להאבק למען המטרות שלנו בכל דבר, עם בעבודה, עם בבית, עם ביחסים, אין סיבה לוותר על החלומות או השאיפות שלנו, המטרות שלנו הם בלתי מנוצחות והילד הם אחד מהמטרות להגיע לשלמות ואושר בחיים. לא הדברים החומריים או הכסף יעשו אותנו מאושרים, אלא ההצלחה במטרות שלנו, וכרגע מטרתי היא להביא ילד לבעלי, משהו שיהיה רק שלי ושלו. פרי אהבתנו. ואני בטוחה שאני אנצח בכל דרך אפשרית, גם אם אצטרך להגיע לירח. וכמוני אני בטוחה שכולם פה. האופה

למעלה