אין לא נושא

אייליי

New member
אין לא נושא

כל הדתיים מעצבנים אותי ~!~~~~~~~~~!~ נמאסתם ... לא שבת,לא פה, לא , אסור פה אסור שם אסור זה אסור זה .. אבל זה לא מפריע לי כל אחד שיעשה מה שבא לו.. אבל הלכתי איפשהוא ובידיוק אמרתי למישהו שהיה איתי שביום שבת אני נוסע לאילת- ואיזה דתי שמע והתחיל להעיר לי בכלל כל הדתיים ככה.. תעשו מה שבא לכם אל תעירו לאחרים

מישו פה העיר לך?

בנתיים אתה זה שנכנס לפה ומעיר לנו....

אזמרה

New member
אני הגעתי למסקנה...

שאנחנו לא יודעים להוכיח ולכן אין לנו להוכיח אחרים כי זה גורם רק לריחוק... לדעתי יש חיוב כיום לזכות את הרבים אבל יש לעשות זאת בדרכים אחרים כמו לחלק קלטות,חוברות,לעזור למי שרוצה לחזור בתשובה אבל בשום פנים ואופן לא לבוא ולהגיד סתם כך"אסור"! רק בדרכי נועם!

לביא4

New member
מסקנה נכונה -

וכבר אמר אחד הגדולים: "חושך מגרשים באור ולא במקל"... (כאשר מדליקים אור, החושך מתבטל מאליו אפילו ללא מלחמה איתו).

לביא4

New member
ודרך אגב איילי

גם אם לטענתך לא נהגו נכון איתך והעירו לך (ואתה צודק בהחלט לדעתי) לא שמענו שהערה למישהו "ממאיסה" ציבור שלם ושאר הדברים שכתבת. בדיוק באותה צורה שרוצים לעשות דברים במדינה והיום מדברים עליהם (נישואין אזרחיים, אזרחות ישראלית לגויים וכו') זה לא ממאיס עלי ציבור חילוני שלם.

פורום חרדים, זה פורום חברתי לחרדים

ולא נועד לדיונים בין חילונים לשומרי מצוות. הוקם כבר פורום אחד כזה ושמו: דתיים חילוניים. ההודעה שלך מתאימה לשם ולא לכאן.

רפי rafi

New member
לא שבת,לא פה,לא.

תשמעו הבנאדם עצבני מאוד,כנראה עצבנו אותו באופן סופני! ידידי היקר סע לשלום לאילת(דווח לנו כמה טיפות יורדות שם) תעשה מה שאתה רוצה ושתוק.

אייליי

New member
ממממ ואוו אתם במצברוח קרבי

טוב אז נכון שהייתי עצבני... ... אבל לא צריך להגיד לי לשתוק כי אני לא אשתוק... ואני בן 13.5 ד"א........................וגם שזה היה מעניין אותי המאיסו את זה עלי- יש לי במשפחה חרדים - אז זה עיינין והלכתי לבית כנס והשתגעתי שם קליל ..... טוב סליחה שעצבנתי אותך FUCK U AND HAVE A NICE DAY

לביא4

New member
מקווים שנרגעת

ואף אחד לא אמר לך לשתוק, להיפך, הצדיקו אותך כאן ונתנו לך יד, תוכל גם לשנות את החתימה שלך ולהעלות כך קצת את רמת הביטוי והאישיות שלך הבנו שאתה עדיין ילד יש כאן בפורום לא מעט בגילך (בנים ובנות) ותלמד מהם מה זה בגרות אישית ורמת התנהגות נורמלית.

למעלה