אין לאנשים ראש?

אין לאנשים ראש?

ואם יש להם, למה הם לא מפעילים אותו? נגיד שאתם באים למסעדה, רואים שיש כמה שולחנות פנויים, באופן חריג אתם לא רוצים לשבת ליד השולחן המלוכלך, ועל שולחן אחר יש שלט "שמור". מה אתם מבינים מזה? מסתבר שיש אנשים שמעדיפים להתעלם ופשוט יושבים! יש עוד שולחנות, אבל הם רוצים את זה, ומשום מה העובדה שיש עליו שלט שמור לא אומרת להם כלום. ניגשת אליהם מלצרית נחמדה ומבקשת שיעברו לשולחן אחר, כי השולחן הזה שמור, כפי שכתוב על השלט. אנשים נורמליים יקומו, אנשים אחרים ישאלו "למה שלא תעבירי את שלט השמור לשולחן אחר?" מה אני אגיד, צודקים, על מה באמת חשבתי כששמתי את השלט, הרי אפשר לשים אותו על שולחן אחר, כדי שמי שהתקשר לפני כמה שעות והזמין מקום ישב במקום אחר, ולא איפה שהוא ביקש. אז נכון שלפעמים אפשר להעביר כי יש כמה שולחנות זהים, אבל אם המצב הנוכחי היה כזה, אתה לא חושב שהייתי עושה את זה ביוזמתי ולא מבקשת ממך לעבור? ולא שזה קרה פעם אחת, זה קרה כבר כמה וכמה פעמים, אנשים רואים "שמור" ומתיישבים, אולי חושבים שזה שמור להם, אפילו שהם לא הזמינו מקום...

מותר לי

New member
ובהקשה למסוף...

למה אנשים חושבים שהם קודמים לvip? ולמה ברור להם שכולם עוברים בדיקה אחת בלבד? ולמה הם מחשיבים את השעה שיצאו מהבית בזמן ההמתנה במסוף הישראלי? (ב8 המסוף נפתח, ב9 מגיעה תלונה על 3 שעות המתנה!) ולמה יש כאלו שחושבים שעם קצת צעקות והרבה התעלקות הם יקבלו הכל? ולמה הם חושבים שאני יודעת איך התיק שלהם ניראה? (יש עוד מלא שאלות...)

ישראלים דפוקים

אין מה לעשות
לפעמים זה ממש עצוב המצב שלהם.

תמיד יהיו כאילו

היום הייתה לי אחת שדיי התעצבנה שלא יכולתי לשלוח לה מתקין לפני שבוע הבא אז אמרתי לה גברתי את היית רוצה שאני אבטל את המתקין שלך כי משהו אחר יותר דחוף לו? לא היה לה מה להגיד היא אמרה את צודקת ושתקה

KFIRB

New member
הבעיה היא לא אצלך

אבל בחברה נורמלית היה מגיע אליה טכנאי מתי שהיא רק רוצה... אבל כנראה שהחברה בה את עובדת לא נורמלית...

bell boy

New member
כפיר עם כל הכבוד

יש הבדל בין טכנאי של תקלות לבין טכנאי התקנות . ובין אם החברה שלה נורמלית או לא זה לא לפה . שבת שלום .

KFIRB

New member
אני דווקא מכיר את ההבדל בין

ה"מתקין" ל"טכנאי " מקרוב, אבל הרבה פעמים בגלל סיבות תמוהות היינו צריכים לקבוע ללקוחות למס' שבועות קדימה.. שלא לדבר על מצוקה קשה בממירים.... וכן הכוונה שלי מובנית, איני מצפה להוריד ללקוח את הירח, אני מצפה שהחברה תתגמש ותיתן ללקוח את ההרגשה שהוא רצוי בה והיא מעוניינת לסייע לךו... וזה המון פעמים לא באחריות הנציג...

כפיר עם כול הכבוד שאתה מכיר

הלקוחה לא הייתה צריכה לחכות שבועות אלא 4 ימי וזה לא מישהי שלא צפתה בכלל רק רצתה ממיר נוסף בקטע שהיה מחסור בממירים זה היה מאוד מעצבן ומאוד הבתי את הלקוחות כי ה חיכו חודש וחודשיים אבל לא זה היה המקרה סך הול היה מדובר במספר ימים וכמו שאתה יודע כשמדובר בטכנאי ללקוח שלא צופה בכלל גם שולחים לו באותו יום

KFIRB

New member
את צודקת

במקרה כזה אין טעם לכעס... סליחה שלא הבנתי...

bell boy

New member
כפיר בחברת תקשורת שעבדתי

בה ממש לא הייתה בעיה של ממירים . להוספת ממירים לק כמובן חיכה מס ימים בממוצע 3 אלא אם כן רצה יום מסויים (שישי,אחה"צ וכדומה) אבל בחיאת כפיר בא לא נכינס לנושא של תלונות על חברות אלו או אחרות אחרי הכל כולנו פה נותני שירות אז בוא נחזור לנושא שהתחלנו בו.. so how was ur day honey

KFIRB

New member
אני יודע איפה הכותבת עובדת

לכן הגבתי... בכלל הכעס שלקוחות צריך לתייג אותו לשניים כעס מוצדק וכעס בלתי מוצדק... ולפםעמים מרוב לולייליות לחברה הנציג מאבד את יכולת השיפוט הזו.. כל כעס הוא במקום,לקוחכועס, הוא לא כועס ב955 מהמקרים סתם, הוא כועס כי קרה משההו, הוא כועס כי הוא לא מקבל שירות ש: 1.לדעתו הוא אמור לקבל. 2 החברה בעבר נתנה השירות או שבחברות אחרות נותנים השירות. אותי מעצבן למה חברות מסויימות לא משקיעות במתן שירוטת ומצפות שהנציגים שלהן יהיו גןם העורכי דין שלהם!!!! ברור שיש חברות שחוסכות כסף על כל שקל מסכן, כולל משכורות לנציגים ובכל זאת רמת השיורת ירודה ביותר!!! אני לא בא להתלונן על חברה כזו או אחרת, (כי עובדה שלא ציינתי את שמות של חברות כאלו או אחרות), אלא אנ בא להעיר נקודה שלנציגים ואף למנהלי שירות נורא קל להפות את הבעיות לפנ"צ, שבדר"כ הם לא הכתובת.... אצלנו לקראת הסוף שמרוב שהתופעה להפנות לפנ"צ הייתה כ"כ נפוצה עד שהפקס של פנ,צ התפווצץ ולא הי מי שיטפל בתלונות(רק שני אנשים על אלף תלונות) יצאה הוראה שבקשה של לקוח לפניית לפנ"צ דרושה בירור של שיחת נציג בכיר, ואם לא עזר יפנה למנהל או לפנ"M לפי שיקול דעתו. בכלל הנושא של צמצום שיחות מנהל נראה לי כל כך מטומטם , נכון מנהל הוא שם כדי לנהל ולא לשוחח עם לקוחות, אך בחברה נורמלית (למשל כשאני מתקשר לחברת הסלולור שלי), ואני מבקש מנהל, לא אומרים לי לא אבל מציעים לי לנסות לסייע, ואם לאחר סיום השיחה שואלים אם אני עדיין רוצה מנהל בדר"כ התשובה תהיה שלילית... אבל בשירות הביטוח המשלים שלי, גם מנהלת ביכרה הפנתה אותי לפנ"צ , כי היא לא יכלה להתמודד עם החוסר גמישות והטמטום של נהלים של עצמם...איזו מין מנהל ת שלא מאמינה בנהלים של עצמה?

למעלה