אין לאן לצאת

אין לאן לצאת

מישהו אי פעם שם לב שאין הרבה מקומות שאפשר לצאת אליהם בערב יום שישי? אני וחברים שלי נאלצנו לצאת בערב יום שישי אחד לסרט כי לאיפה כבר נלך? זה נדמה כאילו הערסים והפרחות משתלטים על כל מקום, ואני וחבריי נאלצים להסתפק במקומות אחרים. זה יוצא מכלל שליטה! מי קבע שהערסים והפרחות הפכו לשולטים בהוד השרון?! אנחנו לא יכולים להיות איפה שהפרחות והערסים כי "חס ושלום" ש"נזהם" את המקום בנכחותינו בזמן שהם שם, חוץ מזה שלערסים בימינו יש מספיק כלי נשק בשביל שאנשים אחרים יברחו מקרבתם ולאו דווקא מפחד. הלוואי שהיה אפשר להעביר את כל הערסים והפרחות של העולם לאי בודד, או לפחות לקורס ל"איך להפסיק להיות נגרר חברתי".

Silver Surfer

New member
נכון!

ממש גועל נפש, ביום העצמאות היה ממש בעע בפארק, צריך לצאת למסע טיהור.

רציניקן

New member
אצלנו? ערסים? אה, הצחקת אותי...

צר לי לומר לך אבל בהוד השרון אין ערסים בכלל. אצלנו בעיר זה wannna be ערס...ולא משהו רציני בכלל. אני נתקל מדי יום בטיפוסים שונים של אנשים בינהם צ'חלות, פרחות, צפונבונים ושאר ירקות. "נגרר חברתי" ? את זה לא שמעתי עדיין... התואילי בטובך להסביר לי את פירוש ההגדרה הזו, כי באמת שלא הבנתי...
. דר"א, ממזמן ידוע שאין אצלנו לאן לצאת בשישי, בראשון ובשאר השבוע... למזלי יש לי
ואני יכול לנסוע לערים אחרות מעניינות יותר... למה? ככה.

הגדרה לנגרר חברתי?

ביקשת הגדרה לנגרר חברתית כי טענת שלא הבנת למה התכוונתי. התכוונתי לאנשים האלה שיעשו הכל בשביל להחשב ל"אחד מהחברה". אלא שיתעלמו מרגשותיהם ומחשבותיהם שלהם בשביל שלא יחשבו שהם שונים. ההגדרה מספיק טובה?

arifell

New member
מזכיר לי סיפור שהיה קיץ אחד בעיר

עם הפש"ע (פריקים שונאי ערסים) לעומת העש"פ (ערסים שונאי פריקים)...

La Gamba

New member
|קול מעצבן|

כן ארי! ספר לנו את סיפורך! |מוזיקה| "He's going to tell"

לא יודע מה איתכם אבל...

לי יש לאן לצאת...יד לבנים!!! א מומלץ לבוא לשם אלא אם אתם מכירים אישית יותר משני אנשים שם... ואתם צריכים להקשיב לרוב הסוגים של המטאל כדי שלא יצחקו עליכם... בואו בימי שישי!!!

טוב....

בדר"כ כשיוצאים לבלות מומלץ שגם חבריך ירצו לבלות שם. רוב חבריי לא אוהבים מוזיקת מטאל ורוק, למרות שאני שומעת פחות או יותר את כל הז'אנרים האפשריים חוץ ממזרחית, האוס, טראנסים וזמרים, זמרות ולהקות כמו בריטני ובלו. אני לא הולכת ללכת לבד למקומות האלה למרות שאין לי באמת בעיה, אבל אני מעדיפה לבלות את זמני הפנוי היחיד- סופ"ש, יחד עם החבר שלי או חברים שלי. אין לי הרבה זמן פנוי ואני מעדיפה אם יש לי להיות איתם, הם לא אוהבים את זה וזה עניין של טעם, אני לא יכולה להכריח אותם.

למעלה