אין כנס פסח.. :'(

asafsho135

New member
אין כנס פסח.. :'(

משום מה, תמיד משהו יתפקשש במשצים האלה :| בגלל העיצומים באירגון המורים - כנס פסח התבטל [לפחות ב-90% מבתי הספר.. ממחוז דרום יש רק 2 בתי ספר שמשתייכים להסתדרות ולא לאירגון...]. אוף, עד שאני יודע את כל החומר שצריך להדריך עליו
[אשכרה אותו חומר של הבגרות בהסטוריה.. חח]

yara derei

New member
חחח שבור..:p

איככ איזה מעצבן זהה! כל כנס משהו אחר נדפק..=\ אבל אסף, רק שתדע שרוב המקיפים שוברים ת'שביתה אצלנו החליטו שלא חרא של דבר... עכשיו הכל בסימני שאלה כאלה-
חחחחח

asafsho135

New member
יש כנס!! או שלא!? יש עדכונים...

רק שתדעי שרוב המקיפים שוברים את השביתה - בגלל איזשהו תרגיל מלוכלך שעשה להם המפקח.. אני לא נכנס לפרטים, אבל מי שהיה בקורס הכנה למדריכים יודע על מה אני מדבר.. בכל אופן - עכשיו סמי שלח לי מייל שכנראה שהשיגו אישור - שיהיו עדכונים סופיים ביום ראשון ככה שיש סיכויים גדולים שיהיה כנס!! ויערה - מי ששובר ת'שביתה, מסתכן בזה שהוא עומד לוועדת משמעת בארגון המורים [ככה זה כשאמא מורה, את מכירה את כל החוקים
] ויכולים לסלק אותו מהארגון ולא תהיה לו הגנה משפטית אם יקרה משהו..

maork2

New member
במחוז ירושלים הכנס יצא כמתוכנן.../images/Emo8.gif

חג שמח....:)

asafsho135

New member
אין מצב - זה או הכל או כלום!

הכנס הוא כנס ארצי, והעיצומים הם כלליים לכל הארץ. אם לירושלים יש אישור, לכולם יש אישור... כנראה שהכנס ייצא כמתוכנן, המפקח של שלח יכול להיות והצליח להשיג אישור טלפוני או משהו כזה.. ביום ראשון נדע כולנו יותר טוב.. :}

יש כנס

למרות העיצומים. פשוט יש בתי ספר שלא מוציאים עקב העיצומים. ((אגב- מוציאים בסוף את אילת...))

למעלה