אין כניסה

אין כניסה

שלט כזה עגול - לבן עם מעגל אדום בוהק מסביב פונה שמאלה שנים מבהיקות מולי במראה הימנית ואי הגינס הזה לוחץ לי על הזין הקשה לא אוהב ג'ינסים כל כך אורות מהבהבים אדום לבן כחול צבעי החרות השוויון התקווה והחופש חופש למי? מימה? איפה? עוצר בצד שוטרת צעירה יוצאת מהניידת שיערה החום בתלתלים שובבים נח על כתפיה פנים נאות אמנם צעירה אך משדרת בשלות נדירה אצל בנות גילה היא בטח בגילי או אפילו צעירה ממני בשנה קצת רזה אבל הפנים האלה... שובות אותי כמעט שוכח שהיא הולכת לדפוק אותי השוטרת הזו חזה בינוי וזקור וישבן עגלגל ומלא טיפה... יפה הילדה מה אגיד רשיונות בבקשה.... חיפוש ערום - מחשבה חולפת בראשי אוףף שתוק מפגר אתה גם ככה בצרות אומר לעצמי בראשי רק זה חסר לי עוד דוח בדיוק אחרי שקיבלתי את הרשיון חזרה רישיונות בבקשה אשוב בקרוב ש.

noname6

New member
ובעניין אחר ללא קשר להודעה המקורית

and in english too so dont bother reading :O and so again once more the second time has come and so you stand there on the top of the hill under the tree of endless times and it seem to hold the sky and to draw lava from the earth your rifle is a stik, just like the one you used when you where playing make belief as a little boy, and as then you are on your own playing vs. enemies of your own creation only this time they have sharp teeth and long claws and they wait for you at the bottom of the hill and you know you will go down there soon, cause in dream things happen wether you want to do them or not, it's like there's a plan and you go along with it. you will go down and they will tear you apart and eat your liver and they will suck your cock off and rape you with it and your stick shoots blaks and sperm ש.

רשיונות וביטוח מיסטר

החזה החמוד הזה שלה קרוב אל פני כשהיא נשענת על המכונית שלי ואיזה חיוך שיש לה... בילבלה לי את המוח זאתי עם החיוך הזה מפשפש בתא הכפפות ומגיש לה את המסמכים האלה את הנירות האלה האזיקים הבלתי נראים של האח הגדול אתה יודע למה עצרתי אותך אדוני? היא קראה לי אדוני איייי רוצה שאהיה אדון שלך ? שתוק מפגר אתה גם ככה בצרות ואין לי מושג למה לא, למה? אתה נכנסת ברחוב חד סטרי צא מהרכב בבקשה עובר את כל הריקודים והקפיצות והקוים הישרים אךך הייתי נותן לה לשים עלי את האזיקים האלה שתוק מפגר אתה מסתובב הרבה במדרחוב מה אם ללמוד? לומד לומד אתה לא נראה כמו חולדת רחוב אני לא מסתובב איתם אבל... כן לא נראית לי אחד מהם אם כי הם בסדר לא יודעת מה בדיוק הקטע של המטה איתם תראה לא רוצה לעשות לך את זה אבל רואה שכרגע חזרת משלילה אני אצטרך לתשאל אותך קצת תחנה ובוא לניידת ואי - נדלקתי אין לך שום תקנה ילד אז הולכים לניידת היא עורכת עלי חיפוש גררררר נדמה לי או שהיא קצת משקיעה יותר מידי באזור הירכיים שלי? אחרי תשאול ארוך מקבל שחרור ויאללה אני צריך ללכת לעבוד מוקדם מחר היא פתאום מתקרבת ככה קצת אלי נשענת על הניידת לידי קרוב אלי יש לה פנים כל כך חמימות אבל העייפות הזו סביב לעיניים יש בה מין שקט עייף שכזה מכיר אותו את השקט הזה בעיניים השוחקות שלה מחייך אלייה אוף מטומטם אתה הולך להכניס את עצמך לצרות שתוק מפגר תפסיק להפריע לי אני קצת דואג יש פה משהו מאוד מאוד לא ברור ומתח רב תגיד אתה במדרחוב אחר הצהרים? לפעמים לרוב בבוקר ובערבים כי אין לי עבודה היד שלה מחליקה על האצבע הקטנה של היד שלי נראה אותך איזה אחר צהרים... קולה טיפה משתהה בסוף אני מתקרב קצת יותר יש לה מין ניצנוץ כזה בעיניים שלה העייפות היא מלקקת את שפתיה 2345 ממוקד חרא!!!!! 10-4 מוקד כשאני נכנס לאוטו אני מתחיל למנות בראשי את כל החדסטריים בעיר

למעלה