אין כניסה ללמדים.

ilana18

New member
אין כניסה ללמדים.

האם בזמן טסט מותר לי לנסוע באזור שבו מוצב תמרור שאין כניסה ללמדים?

samata

New member
זה לא שלט שנועד להעליב

אלא בפשטות אזור מסויים שבו מי שיש לו חזקה עליו לא רוצה שמורי נהיגה יבצעו שיעורים. זה דבר לגיטימי. נניח ברחובות אסור ללמדים לנסוע במכון וייצמן. למה? כי ככה הנהלת המכון רוצה. זכותם...

adidas88

New member
כן?

בנהריה השלט הזה מופיע באמצע הרחוב. פשוט מעליב יש רחוב אחד באמצע העיר שאסור להיכנס אליו. אז נכון שאני כבר לא
אבל כשהייתי כזאת זה ממש לא היה נחמד

samata

New member
לא מכיר את נהריה

אבל אני נוטה להאמין שזה כן במקום בו יש חזקה פרטית של מישהו ולא החלטה שרירותית של העירייה. אין לה כל טעם לשים שלט שכזה אלא אם המקום הוא בחזקה פרטית של מישהו והוא אינו רוצה שמורי הנהיגה יבצעו שיעורים בשטח שלו.

munge88

New member
בהרצליה יש מקום

שמצורף לתמרור הזה שעות... כנראה שלמדים מרעישים יותר ממכוניות אחרות

אין זה שייך לחזקה על שטח מסויים.

התמרור נועד להגביל כניסת רכבי לימוד נהיגה לאיזורים מסוימים, בהם רכב הנהוג ע"י תלמיד נהיגה יכול להוות מטרד לתנועה (ולא, זה לא על מנת להעליב, אלא על מנת למנוע מצבים לא נעימים לתנועה מסביב, ומצבים מלחיצים לתלמיד הנהיגה). אגב, התמרור מגביל רכבי לימוד נהיגה לרשיון 02, אך לא מגביל אוטובוסים ומשאיות ללימוד נהיגה, כמדומני.

רן88

New member
כן, בזמן הטסט מותר לנסוע באזור שאין

בו כניסה ל
. כי טסט הופך אותך כביכול לנהג עצמאי שכבר אין לו מגבלות כאלה, אבל לא בטוח שיקחו אותך לשם (ואין מה להילחץ אם כן).

ilana18

New member
בזמן הטסט הטסטר אמר לי להכנס

אבל לא נכנסתי כי הייתי בטוחה שאסור לי להכנס ובסופו של דבר הוא לא כתב לי כלום. בטסט נכשלתי בגלל דברים אחרים ואת זה הוא לא הזכיר בכלל. יכול להיות שבאמת אסור להכנס??? אמרו לי שיש טסטרים שאומרים להכנס ואז תלמידים נכנסים ואז הם מכשילים אותם על זה..

רן88

New member
אני זוכר בבירור שמורה הנהיגה שלי

אמר לי שמותר לטסטר לבקש ממך להיכנס לשם. הוא אפילו סיפר לי שהבת שלו נכנסה לשם בטסט, אחרי שאמרה לטסטר: "אני יודעת שאין כאן כניסה ללמדים, אבל משום שזה טסט מותר לי בכל זאת להיכנס". היא עברה, טסט ראשון.

ilana18

New member
תודה רבה לך! אני אשאל את המורה שלי

כשאני אראה אותו.

B e n 6 2

New member
תגובה

אולי הוא רצה לבחון אותך כי אולי הוא רצה לראות את הערנות שלך על הכביש סביר להניח שהוא הכניס אותך לכביש/צומת שאין בה בכלל כניסה. לעתיד-תשימי לב יותר לתמרורים.. ואז תדעי אם אפששר להכנס או לא.

לא ידעתי שקיים כזה אזור בכלל..מוזר

כנראה שבחולון אין כזה אזור שבוא הכניסה אסורה ללמד

למעלה