אין כמו רכיבת ערב קלה...

45degrees

New member
אין כמו רכיבת ערב קלה...

לעת שקיעה. כמה טוב שיש עיגול 100 מטר מהבית
אחרי לילה ללא שינה (פחות בגלל בחינה, ויותר בגלל ספר קריאה טוב
), שנת צהריים - כי ארוחת הצהריים היתה קטלנית ברמת העייפות שהייתי בה
קם. מנסה לעשות כמה דברים. הלב רוצה משהו אחר. יד ימין עורפת צוואר של תרנגולת שלא קיימת. הורגת את התרנגולת מליון פעם לפחות. יוצא החוצה, חצי שעה עבודה לתאם כמה דברים קלים, לוודא את גובה המחט בקרבורטור ועוד שטויות כאלה... הכל טוב. מתלבש בביגוד מלא, רמת האדרנלין מתחילה לעלות. מניע (בקלות למרבה ההפתעה
). יוצא החוצה. מחזיר את הכלבה פנימה, מבקש ממנה יפה שתפסיק לרדוף אחרי, ברקע רועמים תותחי נברון בסרק. יוצא בדרדלה אטומי מהשכונה (שלא יתבעסו השכנים)
מגיע לכביש הכניסה למושב. קצת מבחני תאוצה בקו ישר בשביל החשק (מי אמר סופרמוטו - תשמע, תבין?
) קצת מבחני בלימה למערכת המשופצרת
ואז.... תן לו באטרף לעיגול. פול גז פול ברקס פול הטיה - לא כל כך. העיגול ממש חלקלק... החלקות - המון הרבה ועוד ואז עוד קצת מתחיל להפחיד את עצמי - הקידמי מתחיל לזוז לרוחב יותר מדי אז עוד קצת ועוד אחרי 20 דקות בעיגול ועוד 10 דקות במבחני תאוצה ודציבלים חזרה הביתה. חיוך של ג'ריקן מרוח על הפנים
מזל שיש אוזניים אחרת הלסת היתה נופלת
סוף מועדי א'

אהוד א1

New member
אין כמו רכיבת ערב קלה...

לעת שקיעה. כמה טוב שיש עיגול 100 מטר מהבית
(ככה אף אחד מהח'ברה לא יראה ויצחק עלי בפורום
). אחרי לילה בלי שינה (פחות בגלל בחינה,יותר בגלל שהקטום שוב התפרק
), שנת צהריים - כי ארוחת הצהרים היתה קטלנית ברמת העייפות שהייתי בה
. קם.מנסה לעשות כמה דברים. הלב רוצה משהו אחר.יד ימין עורפת צוואר של תרנגולת שלא קיימת.הורגת את התרנגולת מליון פעם לפחות.האשה נכנסת לחדר במפתיע,תופסת אותי ומתחילה לצעוק. בורח החוצה דרך החלון
,חצי שעה מנוחה להסדיר את הנשימה
,רבע אריזה מטליות לחות.חצי שעה עבודה לתאם כמה דברים קלים (את הקשים אני עושה במוסך ולא מספר את זה בפורום
).... הכל טוב.בערך,זאת אומרת.בכל זה זה אופנוע שבניתי לבד מחלקים....
מתלבש בביגוד מלא (גרביונים,חצאית,כל הסט...
),רמת האדרנלין מתחילה לעלות (דיר בעאלק מישהו רואה אותי ככה
). מניע (בקלות למרבה ההפתעה
).יוצא החוצה בשקט שאף אחד לא יראה.מחזיר את הכלבה
פנימה,מבקש ממנה שתפסיק להשתין לי על האחורי.ברקע רעש מעצבן.אני והשטויות שלי,מה שווה כל הרעש מגפונים
הזה אם אפילו לכרובי יש יותר ניקוד בליגה מאשר לי?
יוצא בדרדלה מהשכונה כי יש לי את האופנוע הכי חזק בליגה אבל הזרוע האחורית לא מצליחה להוריד את הכוח לקרקע
.נו,מילא,אני כבר האשים את ד.ל.ב ששלחו לי לינק לאמתאים
.מגיע לכביש הכניסה למושב.קצת מבחני תאוצה
בקוו ישר כי אני מפחד להשכיב
,קצת מבחני בלימה למערכת המשופצרת (בניתי לבד,לך תדע אם זה גם יעבוד...
)ואז...תן לו באטרף לעיגול. פול גז פול ברקס לפני הפניה.(אני יודע שאסור לסגור גז אבל מפחד
)העיגול ממש חלקלק... וגם הרצפה עקומה.....החלקות.המון החלקות.מבאס אחרי כל החלקה להרים את האופנוע ולהניע מחדש אבל ככה זה
.אחרי 20 דקות בעיגול ועוד 10 דקות במבחני תאוצה ודציבלים חזרה הביתה.לך תדע,אולי האשה כבר שכחה.חיוך של ג'ריקן מרוח על הפנים (ושאריות של הליפסטיק)מזל שיש ביצים שיהיה לאשה במה לבעוט.סוף מועדי א'.(כוס אמו, נגמרו התירוצים).

45degrees

New member
משורר../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

פרס נבולה והוגו צריך לתת לך.

למעלה