אין כמו משינה!!!

• פותח הנושא Gaus
  • פורסם בתאריך

Gaus

New member
אין כמו משינה!!!

פעם ראשונה שאני בפורום הזה ועוברת בי צמרמורת!!! חזרתי במנהרת הזמן 7-8 שנים אחורה!!! אני כבר לא ילד.. אך משינה זו הלהקה עליה גדלתי, הלכתי אחריהם לכל מקום! הייתי הולך (אפילו לבד..) ל5-6 הופעות שלהם כל קיץ!!! אין היום, וגם לא הייתה בעבר עוד אומן(להקה\זמר\זמרת) ברמה שלהם יחד!! הם יצרו משהו, שיהיו ויגידו שאינו מקורי, אך אני טוען , מהו מקורי???? הרי כולנו מושפעים מסוגי מוזיקות ששמענו... וכולנו רוצים להיות כמו מישהו אחר אותו אנו מעריצים.. השאלה הגדולה איך אנחנו מוציאים את מה שיצרנו, ומשינה יצרו דברים שעמדו באיכותם בפני עצמם, ובשום פנים ואופן לא היו גניבות מוזיקליות!!! שמעתי ששלומי הוציא גירסה משלו לסוזי?... אני מת לשמוע את זה... מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את זה???? ועוד משהו חשוב (מאוד חשוב): כבר כמה שנים(!!) שאני מחפש את הדיסק של איגי-דיין, היה לי אותו והוא נגנב לי (עם עוד כמה דיסקים של משינה שהיו בנפרד והגנב הנתעב שלקח מס´ דיסקים אקראית בחר דווקא בהם...) אם מישהו יכול לעזור לי הוא פשוט יעשה אותי מאושר... (בתודה מראש...) המילים יוצאות מאליהן..." "הו חנא ינא בוטרוס ראלי, רעלי צ´ופר לא סמבוסה מהרג´ה ואמא צ´יטא אבוק טרזן שמעון רצהבי סוס קטן, אלי אוחנה" תמיד תזכרו שהכל, אבל הכל, התחיל בנאצר!!! אורן

Lenard

New member
טופ אורן...ברוך הבא..

אבל אם קראת את הפורום אני מניח שהבנת שכל מי שנכנס לפורום ומציג את עצמו נשאל את 5 השירים האהובים עליו... ברוך הבא...ואני לא יכול לעזור לך בנוגע לדיסק של איגי דיין...

שלמונזה

New member
שלום לך

כולנו כאן חולי משינה ואתה מוזמן להצטרף אלינו!!! לגבי הדיסק של איגי, פעם היה את זה לחברה שלי אבל לא התלהבתי מהדיסק יותר מידי אז לא סחבתי לה אותו... אבל הדיסק עצמו לא נמכר בחנויות??? אני חושבת שאם מאוד רוצים אפשר למצוא את זה, לא? אין לי מושג לגבי שלומי, אני שמעתי היום בגל"צ את שלומי שר את סוזי ונורא אהבתי!!! אין לי מושג אם זה יצא על סינגל או משהו כזה... וזהו תהנה בפורום

לגבי איגי דיין...

צר לי לאכזב אותך, אך אי אפשר להשיג את משהו ממך. כך מפיו של איגי דיין לפני שלושה שבועות בערך. הסיפור שלי בנוגע לדיסק של איגי מתסכל לא פחות: החזקתי אותו בחנות כשהוא יצא ולא קניתי. הוא אמר גם שהשלמת תקליט נוסף לא תקרה בקרוב. זה אגב משמח אם במקום להתמקד בתקליט סולו, הוא יתכנס עם ארבעה מחבריו הטובים ביותר לחזרות על סיבוב הופעות. אבל זה רק ממשאלות ליבי...

למעלה