סרט יותר מענק!!! ספרות זולה ראית?
D Da Fish Snake New member 13/2/06 #66 אוקיי ../images/Emo13.gif נתחיל מהסרטים של טרנטינו : כלבי אשמורת ג'קי בראון ונמשיך לעוד סרט מעולה: עיר האלוהים
אוקיי ../images/Emo13.gif נתחיל מהסרטים של טרנטינו : כלבי אשמורת ג'קי בראון ונמשיך לעוד סרט מעולה: עיר האלוהים
D Da Fish Snake New member 13/2/06 #68 עידו המרגיז הזה פתח מלא שרשורים... שרק הוא מגיב עליהם דרך אגב חבל שאי אפשר להקפיץ ת'שרשור... במקרה שאתה רואה את ההודעה הזאת.. עיר האלוהים ראית?
עידו המרגיז הזה פתח מלא שרשורים... שרק הוא מגיב עליהם דרך אגב חבל שאי אפשר להקפיץ ת'שרשור... במקרה שאתה רואה את ההודעה הזאת.. עיר האלוהים ראית?
D Da Fish Snake New member 12/2/06 #63 כן... וזה בדיוק העניין... אני סתם מבזבז ת'זמן על המשחק הזה אבל אני לא יכול להפסיק! ברגע שיורידו לי ת'מדינה... it will set me free... נראה לי אני הולך להתאבד על MGH...
כן... וזה בדיוק העניין... אני סתם מבזבז ת'זמן על המשחק הזה אבל אני לא יכול להפסיק! ברגע שיורידו לי ת'מדינה... it will set me free... נראה לי אני הולך להתאבד על MGH...
I idanri New member 12/2/06 #64 אין כמו כתבה ברשת ג' ../images/Emo13.gif תלחצו על חלונות 97.8 ותרדו קצת למטה.