אין כמוה ?

אין כמוה ?

זכור לי שלפני כמה שנים, אולי כ-4,5 שנים, רקדתי (תקופה קצרה מאוד) ריקוד מעגל לשיר של שמבצע רמי קלינשטיין - "אין כמוה". מילות השיר הן של מאיר גולדברג והלחן של רמי קלינשטיין. לא מצאתי את הריקוד ברשימות השונות (רוקדים, אוסטרלי....) האם מישהו יודע משהו על הריקוד ? של מי הריקוד ? האם עבר השתלמות ? האם מישהו זוכר את הריקוד או בכלל זוכר שהיה קיים ? אין כמוה מילים: מאיר גולדברג לחן וביצוע: רמי קלינשטיין אין כמוה מי יודע זאת כמוני אין כמוה זה הולך ומתחזק ואין כבר כח שיקח אותה ממני רק לא לשכוח שהאושר הוא ספק לא לפגוע יש חוטים דקים ביננו לא לקרוע יש סיבות להתאפק רק לא לשמוע שזה עוד מעט איננו לא לשמוע את הבכי מתרחק כשהבית ריק הבית ריק לא משנה לי אם אני צודק אין כמוה מי יודע זאת כמוני אין עוד כח שאותנו ינתק אין כמוה עד היום האחרון היא לא לשכוח את עצמי אני בודק כשהבית ריק הבית ריק לא משנה לי אם אני צודק אין כמוה מי יודע זאת כמוני אין כמוה זה הולך ומתחזק

אני זוכר

ריקוד מעגל של ידידי איציק עטירה. רקדנו בעבר את זה עם איציק בחוג שלי בתע"א. מילים: מאיר גולדברג / לחן וביצוע: רמי קליינשטיין. הריקוד היה ותועד ב"פסטיבל כרמיאל" בשנת 2000.

תודה

האם השתתף בתחרות בכרמיאל ? מדוע אינו רשום בשום מקום ? או שאולי כן ולא מצאתי ?

3 שאלות ו-3 תשובות

האם השתתף בתחרות בכרמיאל ? כן - ואפילו זכה למקום הרביעי באותה תחרות של שנת 2000. מדוע אינו רשום בשום מקום ? דוקא ביומן שלי הוא רשום
או שאולי כן ולא מצאתי ? ממחר יהיה רשום (ראי תשובתו של ירון)

למעלה