אין כמוה

Raul*Duke

New member
אין כמוה

זאת אני יודע, גופה הרך כה משגע, יושבת מולי, חושפת טפח וטפחיים, באיטיות רבה, משכלת את הרגליים, שולחת מבט, בוחנת אותי, ואני סוקר את גופה בקצב איטי, את כה משגעת, אני רוצה לגעת, מחייך בבישנות, ונועץ בך מבט, סתם ככה יושבים, בצאת השבת, לא מדברים, רק מחליפים מבטים, המחשבות ברורות לשנינו, התשוקה בוערת אצלנו, אני אותך, ואת אותי, מפשיט אותך במבטי, חודר לאט לתוך נפשך, מסתור נעים וחם, ואת מולי שולחת ידך, ללטף לחיי, כך סתם,

אין כמוך ..

מי יודע זאת כמוני .. מבט עיניך חודר לנשמה מגע ידיך מלהט את התחושה ואתה , כולך אהבה מלטף את הנפש הבודדה . אהבה שגרמת לי להרגיש כלפיך עושה אותי מאושרת במיוחד אהבה שאני חשה אליך מוציאה ממני את השמחה מיד להרגיש אותך בתוכי לטעום את מיצך ללקק את שפתיך לנשק את עיניך הם חלק ממשאלות ליבי .. וחלק מתאוות רצוני עצוב לי שאתה לא איתי עצוב לי שאתה לא כאן איתי אם אבקש יפה .. והפייה תעשה קסם אהפוך לסינדרלה של חצות ואהיה הנסיכה שלך מאגדות

Raul*Duke

New member
בקשי מהפיה

בקשי ממנה יפה, אמרי לה כי נפשי כמהה, ספרי על אהבתנו, פרטי את אשר על ליבנו, אמרי לה כמה אני אוהב, אנא אנא נערה, היי שלי עוד הלילה, נגשים כך אהבה לא די לה, רוצה אותך, ואת יודעת, כי בלעדייך, נפשי משתגעת.

בקשה מיוחדת

פיה יקרה , פיה טובה מבקשת אני ממך בקשה אבל קודם רוצה לספר לך על אהבה אהבה שיש לי לאדם מופלא הוא משמח את ליבי ממלא את גופי לא פוסח על אושרי ותמיד איתי איתי הוא אוהב בצורה בלתי מדהימה נוגע ברמה כלכך מיוחדת במינה הנשיקות שלו מטריפות את חושי הליטופים שלו מעבירים אותי על דעותי והוא כולו אדם קסום ונפלא כולו אהבה אחת גדולה ואני , אוהבת אותו אהבה טהורה אוהבת לאהוב אותו עד כמה שאפשר והבקשה שלי שהוא יהיה שלי שהאהבה שלי אליו לעולם לא תדעכך ושהאהבה שלו אלי תהיה כמו אהבה אין סופית שאין לה גבולות וזמן

Raul*Duke

New member
נערה שלי

יקרה שלי, כולי כעת נרגש, מילותייך מערפלות את חושיי, רוצה אותך עד בלי די, רוצה לגעת, לחוש, ללטף, המרחק ביננו, כה מיאש, רוצה לצעוק, רוצה אותך, מיטתי כה קרה, מחכה רק לך, הכר הרך, הסדין, השמיכה, איך אעבור את הלילה, לא אדע, אהובתי, האם גם את כה בודדה?

אתה איתי ..

מאז שנכנסת לחיים שלי אני מרגישה כמו ברקיע השביעי בודדה הייתי לפני שהכרתי אותך לבדי הייתי ,ממש גלמודה . מתרגשת לקרוא את המילים שלך גופי רועד למשמע הכוונות שבך רוצה אותך כל הזמן לצידי רוצה אותך איתי , רק איתי לנשק לחבק ללטף וסתם לנגוע להרגיש שאתה כאן לידי שאתה פה לצידי בלילה , כששקט בחוץ ופתאום המחשבות צצות להם אני נזכרת בלילות שהיו .. לילות של אהבה .. עם המון תשוקה השמיכה הסדין והריח של עבר אבל מבטיחה את כל העבר להחזיר להווה .. אפילו לעתיד והעיקר שתהיה איתי ורק איתי

Raul*Duke

New member
מאבד את עצמי

בין מילותייך, מוצא את עצמי, כמהה לחיקך החם, שם אני נרדם, חיבוק ארוך, רב משמעות, תחושות ללא מילים, מבטים שאומרים הכל, רוצה אותך, זה כבר מזמן לא סוד, כמה זמן שיקח, אני בו אעמוד, מחשבות של זימה עוברות בראשי, אך גם מעבר לזימה, ישנה תחושה שלא מצאתי לה מילה מתאימה, רוצה אותך עלי, תחתי, לצידי, אני כבר יודע שזה אמיתי, לא הזיה , לא חלום, לא בדיה, זו פשוט חוויה, הוויה, רוצה לצעוק את שמך, אך לא יכול, חופר לי בור בחול, וצורח בתשוקה, " ****, אותך אוהב, מכל הלב, היי שלי, תמיד, לנצח !!!!!"

חלום

הלב מאבד פעימה בכל פעם שאני שומעת את המילה אוהבת אותך כל פעם יותר מהפעם הקודמת רוצה אותך איתי לאורך כל הדרך מההתחלה ידעתי שזה לא סתם רומן אלא שיש פה סיפור אהבה ..וזה לא סתם אגדה סיפור יפה קסום עם המון אהבה סיפור שגורם לי להרגיש מיוחדת במינה אתה , שגורם לי לחייך כל פעם שרואה את המילים שלך אתה , שנותן לי להרגיש כאילו שאני מלכה מילים שלך גורמות לי להסמיק מילים שלך מעבירות בי צמרמורות .. ואין מה להסתיר המילה הנכונה להעביר את התחושה היא אהבה .. אהבה שיש לי אליך זאת אהבה של פעם בחיים הרומנטיקה שבמלים התשוקה שבחלומות התאווה שבאשליות ואתה .. כן אתה הגום האחרון עומדת אני מול השמיים מרימה כפות ידים וצועקת לך " אני אוהבת אותך , ראול יקר שלי . אהבה אין סופית ..

למעלה