אין כותרת..

טיףטף2

New member
אין כותרת..

מי שזוכר תמקרה שכתבתי אז בחודש מאי על הבחור שהכרתי לפני למעלה משנה וחפשתי אחריו המון זמן וכשמצאתי אותו גליתי שהוא כבר במערכת יחסים ארוכה מתמיד... מחודש מאי הוא הבטיח שנדבר...חכיתי כמו ילד קטן חסר חיים במסנג'ר לאות חיים שלו..רק לראות ת'סימן ליד השם שלו במסנג'ר בצבע ירוק. הערב,כשזה קרה,זהרו עיניי,כמו ילד שרואה עולם ממתקים כך עיניי נפתחו לרוחה..שלחתי הודעה וכשהוא הגיב הרגשתי פרפרים בבטן עד שהעזתי ללחוץ על הניק שלו ולפתוח ת'הודעה. הוא מהר מאד הבהיר לי שהוא לחוץ בזמן לכן הוא מחובר דרך הפלאפון והוא מתנצל במידה ולוקח לו זמן להגיב..כזה חמודי!!!
הסברתי לו שאני מאד חפץ להיפגש עימו פעם אחת לבהיר מה שיושב לי בלב מהפעם האחרונה שנפגשנו(היי שם בשנת 2009) הוא אמר שזה לא לעניין כי "יש לי חבר"(איף כמה הוא מתגאה בזה!!!!!!!!!!)אחר כך אמרתי,טוב אז רק שיחה אחת בטלפון..ומבטיח שלא אטריד.(אני לא כזה עלוקה....באמת!) הוא טען "יש לי חבר אז זה לא כל כך מרגיש לי בנח"באותו רגע רצתי פשוט לקלל תאמא אמא שלו שיפסיק לחפור על החבר כי זה רק עושה אותי יותר עצבני וקנאי!אבל לשם שינוי בלעתי תמרוקאיות שבי והמשכתי הלאה......אמרתי לו,טוב,תן לי תאפשרות לספר לך מה עבר עלי!!!תחשוב על הצד שלי,שאני אשכרה רודף אחריך מלא זמן,תן לי תבמה ל-2 דק' ופה יגמר הסיפור... הרגשתי כבר טורדני ומושפל,אז החלטתי לנסות בפעם האחרונה כי יש גבול להוריד תעצמי.. בקשתי שיתן לי תמייל שלו וכך הוא עשה לשם שינוי
שלחתי לו במייל את אשר על ליבי וכתבתי לו שכל עוד הוא לא חוזר עם תגובה אלי-אני לא אשלח הודעה....כפי שהבטחתי..(לא שהוא רצה שאני אפסיק לשלוח הודעות אבל אני מרגיש קצת מעיק). הבחור הזה אשכרה עצר לי תחיים למשך כמעט שנתיים. לאחרונה
הכרתי בחור נעים ושבתכלס יכול לשים את הבחור לעיל בכיס הקטן שלו,אותו בחור פשוט ממלא אותי באנרגיה
אבל גם ממלא בי כעס !!
שעוזר לי לשכוח את הבחור שאני רודף אחריו זמן מה.............אני רק מקווה שהוא יעריך את התהלייך הנפשי שאני עושה עם עצמי ובעצם אוסף אשכרה ת'שברים שבי ומנסה לתת ת'לב שלי לבנאדם חדש. (שזה לא יצא דרמטי אבל אני ממש לא אוהב להתמסר...כי אני מפחד ממקרים כמו לעיל)...אז תדע,אני בהחלט אוהב אותך למרות כל התסבוכת הנפשית שיש בתוכי

ספר ריק

New member
../images/Emo20.gif

תסלח לי על הישירות ועל הבוטות, אבל: אתה לא חושב שאתה מתעקש לשקוע בעבר? לפי מה שאתה בעצמך (!) מספר, אתה ממש קירצצת לו בשביל שיהיה מוכן לשמוע ממך שוב. האם זה באמת הכרחי? אתה כותב שאם הוא לא יגיב להודעה אתה לא תיצור איתו קשר יותר. האם זה פשוט עבורך כמו שמשתמע? האם באמת תצליח להמשיך הלאה בכזו קלות, גם אם לא תשמע ממנו (לאן בכלל אתה רוצה שתוביל התגובה ממנו? במה אתה חושב שתעזור?) ואם לא, אולי כדאי לעבוד על זה שכן תגיע להשלמה מלאה שזהו זה. בלי הודעות אחרונות ובלי כלום, ושכל אחד מכם ממשיך בנתיב מלא תוכן משלו... אני שמח שמצאת לנכוו לשתף בסוגיה כה אישית כאן בפורום

טיףטף2

New member
אני באמת שקוע בעבר..

ולא קל להמשיך הלאה כשהלב פשוט שבוי..באמת שזה לא קל. אני לעולם לא התאהבתי כמו בו ולא בטוח שאני ירשה לעצמי להתאהב כך בקלות מפני שתמיד חששתי מלב שבור. קירצצתי לו בשכל על מנת שיבין מה אני עברתי,אני לא חושב שהיי פעם באמת נשב ונדבר שנינו. למעשה,אחרי ששלחתי לו ת'מייל הרגשתי הכי צורך עז לדעת מה הוא חושב על המכתב אבל עצרתי תעצמי משלוח לו הודעה כי אם אמרתי שיותר לא אזום קשר איתו,כך יהיה..אני לא רואה מקום לנכון להיות עלוקה על בנאדם...כמובן שהתגובה שהייתי רוצה שתהיה"אוי,אתה כזה מקסים אני שניה נפרד מהחבר שלי ובא לזרעותיך"אבל זה לא באמת יקרה אז אני ריאלי ויודע שלעולם לא באמת נשוב להיות בקשר זוגי או יחסי ידידות..

ספר ריק

New member
../images/Emo201.gif מי כמוני יודע...

כפי שתוכל לקרוא במספר פוסטים בבלוג שלי, הייתה לי אהבה אובססיבית כלפי מישהו מהכיתה שלי. הוא סטרייט. ובכל זאת נתתי לעצמי להמשך אליו, יותר ויותר. תמיד חשבתי שהוא מאד חמוד, די נאה, גוף מאד מושך וכו׳. גם חודשים אחרי שכבר לא היינו חלק מהחיים זה של האחר הוא עדיין היה חלק מרכזי במחשבות שלי. מחשבות שהובילו אותי לתהומות, לא תרמו לי, בלשון המעטה, להתמודד עם הדיכאון. כיום למדתי להשלים עם זה שהוא ואני לעולם לא נפתח קשר עמוק כלשהו. אני עדיין חושב עליו את כל הדברים הטובים, אבל מבין שמישהי אחרת היא זו שתזכה בהם...
זה לא היה קל, אבל ידעתי שאני חייב את זה עבור עצמי. ידעתי שאני חייב להתמודד עם האהבה הנכזבת, ושבעתיד אני עוד אמצא אדם איתו אהיה מאושר. אני מקווה שגם אתה תמצא את הכוחות הנפשיים להשאיר את האקס במקום אליו הוא שייך, העבר, ולהמשיך הלאה לחיים מאושרים ומלאים.

jwin

New member
אני לא הולך להיכן שאיני רצוי.

קצת קשה לי להבין כי אני לא מכיר את הפרטים - בעליל נשמע כמו הכרות קצרה שהיתה לפני זמן...אתה יודע, לפעמים אני שואל במה אנחנו מתאהבים? האם אנחנו מכירים מספיק ע"מ "לאהוב"? האם הכל אינו תוצר של חסכים ואנחנו "זורקים" על x את מה שחסר לנו, מבלי להבחין בכלל שה x אינו בנוי לזה, שהוא לא מכיר אותנו ולא רוצה בנו, ויש לו תוכניות שונות לחיים מאשר מה שייעדנו לו אנחנו - משמע לאבד את ראשו עבורינו.... אני גם שואל עד כמה היינו רוצים להיות איתו - ועד כמה חשוב לנו להיות במקום החבר שלו... לא יודע. אני מרגיש שאתה איש מלא אהבה. שלח אותה למי שכן מוקיר ואוהב אותך. למי שמבין אותך. למי שמכיר אותך ורוצה אותך כמו שאתה. אל תבזבז כוחות ורצון טוב בעבור מי שלא מכיר אותך אפילו. בברכה יהודה

טיףטף2

New member
אתה מקסים,יהודה../images/Emo24.gif

ד"א,מכיר תשיר של לידי גאגא ג'ודה?

jwin

New member
תודה תודה -

הולך ליו-טוב לחפש את השיר ג'ודה... חיבוקים - ולך לאן שאתה רצוי!!! יהודה

שומאן

New member
לדעתי

היית בסוג של אובססיה אל הבחור הזה, דבר שקרה לי גם כן בתקופת הלימודים אך לבחור סטרייט (כך שבמידה מסוימת זה היה יותר קל כי ידעתי שאין שום סיכוי שיצא מזה משהו). רק שהוא התנתק אך אתה לא הרפת... לטעמי הדבר הטוב ביותר לעשות במצב כזה, זה לנתק את הקשר באופן מוחלט ולעבוד על עצמיך בראש לשכוח אותו. כן אני חושב שבעזרת עבודה עצמית אפשר לאט לא לחשוב על דברים עד שהם יוצאים מהראש אך זה חייב להיות במודע ובמאמץ. התקווה שהייתה לך שאולי יצא מזה משהו היתה כנראה תקוות שווא... ההחלטה הזו נורא קשה אך זה הדבר הנכון לעשות. שיהיה רק טוב!

טיףטף2

New member
קשה למצוא בנאדם כמוהו

כמה שחפשתי ומה שהכרתי עד כה בתכלס אף אחד לא באמת היה כזה מושלם!כמוהו. בנאדם חכם,נעים,אינטלגציה רגשית מאד גבוה,מבין עניין.לא מחפש רק לסגור ת'ערב במיטה....פשוט מושלם!(נו טוב במראה הוא לא כזה מושך...) באמת שאני בספק אם אמצא בנאדם כמוהו זה היה אשכרה הנסיך על הסוס הלבן!

Siberian tiger1

New member
אני מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם!

זה לא קל להוריד את הרגשות ממישהו אחרי כל כך המון זמן אני מקווה שזה ילך לך כמו שצריך! "לאט ובטוח" זה הכי טוב!

למעלה