אין כוח...

אין כוח...

אין כוח יותר אין כוח אין. נמאס. רע. לבד. הכל נופל מתפורר לי בין הידיים ואין לי כוח לעצור אין לי יכולת אולי אין רצון. אין אמונה אין תקווה אין מאיה חזקה. כואב ואין מילים אין. לא יכולה להסביר לא יכולה לבכות לא יכולה להציג לא יכולה יותר. אין כוח. יותר אין כוח. אין. סליחה.

קארן_@

New member
תודה מאיה.

תודה שהוצאת את כל זה מתוכך. קשה לקרוא אבל היה חשוב שתוציאי. אוהבת אותך מאיה. לולא את, היה לי קשה יותר. אני יודעת שכואב, אני יודעת שאין כח יותר. את לא צריכה להסביר וגם לא לבכות אם לא יוצא. את פשוט צריכה להגיד את שעל ליבך מבלי להתנצל על כך. את ילדה קסומה, מופלאה, אהובה, ילדה של דבש. מתוקה כ``כ. רוצה להיות לידך עכשיו, לחבק על באמת ולהבטיח שיהיה טוב. לא יכולה.... אבל רוצה שתנסי להמשיך עם מה שנשאר, כי עכשיו אסור לוותר. היונה הלבנה בדיוק עברה פה עכשיו, אני שולחת אותה אלייך. מצרפת פרח ורוד וריחני שיפזר את ריחו ברחבי חדרך, שלא תהיה עצובה יפתי. קארן אוהבת אותך.

irka

New member
מאיקה שלי,

רק את יודעת מאיפו יהיה לך כוח, רק את יכולה לעצור, אם תרצי. לכול אחד יש זמנים קשים, לפעמים זה עובר מהר, ולפעמים אנחנו נשארים שם, מכול מיני סיבות--או שהתרגלנו ולא רוצים לזוז משם , או שיש סיבה אחרת, אבל צריך המון כוח להשאר במצב הזה, לא? אני יודעת כמה כוח צריך להשקיע כדי לא להלחם. אני חושבת שרק הרצון קובעה ולא כוח. כוח בא אחרי. אני מאוד רוצה לבוא ולחבק אותך, ומכווה שתתאפקי עד שבת, אז תקבלי שני חיבוקים, והשיני בתוח יהיה יותר חזק מכילנו--חיבוק של יולי. אני שמחה שהיא הרבה יותר חזקה ממני, וממה שחשבתי, אז תשמחי על החיבוק שלה. אירקה שלך.

רוני/ה

New member
מאיה חמודה את לא צריכה להתנצל

מותר לך להרגיש מותר לך להוציא מותר לך לבכות מותר להיות עצובה מותר לך להראות רגשות את כזו מקסימה אני כאן יחד עם כולם בשבילך אז אנא ממך הוציאי הכול באהבה רוני/ה

תודה לכולכן יקרות שלי...

תודה לכן שאתן כאן. תודה שאתן לא בורחות. תודה על האהבה והקבלה. תודה על הכל. גיליתי עכשיו דבר מדהים...עברו רק חודשיים ולא שלושה. נדמה כאילו נצח עבר...ועוד יעבור...אני כבר לא יודעת מה לחשוב. קשה לי נורא. לא טוב לי לבד...אבל גם לא טוב לי עם אנשים. הולכת להורים כדי לברוח מהבדידות וחוזרת תוך שניות. כל הזמן תחת ארבע קירות החדר שלי... בוהה באוויר או במחשב. לא יודעת מה יהיה. תודה לכן...כל כך תודה. אוהבת ומחבקת אני.

למעלה