אין כוח

אין כוח../images/Emo10.gif

צריך להתחיל בפרוייקט חדש ואנ'לוידע מאיפה להתחיל.בכל מקרה,נתחיל אותו ב"נ בקרוב.אני אדאג גם ב"נ לשתף את חברי הפורום ברעיונות ובסקיצות דרך האימייל. מי שמעוניין,שישאיר לי במסרים או כאן את האימייל או איסיקיו ואני אוכל לשלוח לו בעתיד חומר

BobMarly

New member
מישהו מכריח אותך לעשות

את הפרויקט הזה? באמנות זה לא כ"כ טוב כשזה בא בכפיה. זה חייב לבוא מעצמו. בכל מקרה בהצלחה רבה !!!!!!!!!!!

../images/Emo51.gif

אני אספר לך קצת מה קורה בתוכי. זו מן הרגשה כזאת...הרגשה שיש הרבה חומר.הוא רוצה לפרוץ.פעם הייתי ישר מתיישב ומקליט.עכשיו קורים דברים משונים.פתאום נמחקים כל המקצבים מהKETRON פתאום כשהרעיון כבר ברור והשיר-ניגון מוכן, אני מוצא את עצמי משנה אותו... מצד אחד "זה בא מעצמו",מצד שני זה...איך הם אומרים החסידי ברסלב: יש "מניעות" או: אין לי "מוחין" לזה עכשיו
סיפרו לי שיש סרט חדש. "אושפיזין" קוראים לו.בסרט הזה מוזכרים כל המונחים הללו
אני לא צריך לראות את הסרט כי אני חי אותו בצפת 24 שעות ביממה
ראית את הסרט אולי

BobMarly

New member
הייתי באושפיזין

סרט מצויין, וגם אם אתה מקפיד לא ללכת לסרטים, הסרט הזה עומד בכל קריטריון הלכתי; צנוע מאוד ומדבר על החברה של חוזרים בתשובה, חסידי ברסלב עם נוף מאוד ירושלמי בתי אונגרין, מאה שערים ומחנה יהודה. לעניין הפרויקט, בתחום בו אני עובד, כשיש מצב כזה (או דומה לו), אזי מחלקים את המשימה לאיטרציות קטנות מאוד אבל משמעותיות. כלומר אחרי כל איטרציה יש לך משהו משמעותי ביד שאתה יכול לבחון אותו להחליט אם אתה רוצה אותו או לא, אם אתה רוצה לשנות אותו או לא וכו'. אבל, ברגע שחילקת את העניין לאיטרציות, אתה יכול לגמור איטרציה, ואז יש לך ניגון שאתה רוצה לשנות, אתה לא חייב לשנות ברגע, לך לאיטרציה הבאה ותן לעסק להתבשל. זה יעשה ליצירה רק טוב כי היצירה תהיה הרבה יותר בשלה אצלך. יש גם עניין "ניהולי" כדאי להגדיר נוהל שמירה ואיחסון של כל החומרים עם ניהול של גרסאות. כך יכול להיות שתוכל לקחת משהו שהקלטת לפני חושים ולשלב אותו עם משהו חדש ואז אתה משמר את היצירתיות שלך לאורך זמן ולא עובד רק מול ההווה. מקווה שעזרתי במשהו...

אין מצב שהודעה שלך

לא עוזרת במשהו
תמיד אני קורא אותן בעיון ומחכים.אני מתכוון בשיא הרצינות. ניתן קצת לעסק להתבשל עוד:) בלי קשר לעניין.העלתי שוב על שרת את הניגון קה אכסוף כדי שהעם יוכל להנות. ניסיתי גם להכניס לחסידיסק לפורום שם.כתבתי הודעה בנוסח...בשבח והודיה וכן הלאה.ארוכה כאורך הגלות.כששלחתי, זה לא נשלח
לא נורא העיקר הכוונה
לכבוד חברינו ר' בוב שהצטרף אלינו לא מזמן,נעלה גם שוב את הניגון שפותח את הקלטת השביעית שלי "צפת שלי".

שלינקה

New member
הודעה לא נשלחה?

נסה שוב, ואל תשכח לעשות "העתק" על הטקסט לפני השליחה. אם אתה לא מצליח לשלוח זה מעורר חשד שאתה... חסום

שלינקה

New member
אין לי מושג. אולי מישהו מהמחשב שלך

הציף בפורום או כתב דברים שלא אמורים להיות שם? באיזה ניק אתה משתמש שם?

ניסיתי בניק "איש הרוח"

הכנסתי גם את המייל הקבוע שלי.כנראה שארעה תקלה זמנית:)

ora11

New member
ערב טוב איש../images/Emo20.gif

מה זה אין כח? איש צעיר כמוך מילא הסבתא תגיד אין כח ולענין הפרויקט בהצלחה לך ואשמח אם תשתף אותי ואת חברינו כאן. המייל שלי רשום אצלך. יישר כח על המוזיקה שאתה מביא לנו.

למעלה