אין כוחות יותר.

מצב
הנושא נעול.

gal00000

New member
אין כוחות יותר.

אין כוחות יותר.
הפעם היתי בטוח שזה חיובי היו סימנים. ואז היום בדיקת הדם ותשובה שלילית. נשבר לי הלב. אין לי כוחות לנסות עוד נמס.

מצטערת מאוד בשבילכם ../images/Emo7.gif

אין כוחות יותר.
הפעם היתי בטוח שזה חיובי היו סימנים. ואז היום בדיקת הדם ותשובה שלילית. נשבר לי הלב. אין לי כוחות לנסות עוד נמס.
מצטערת מאוד בשבילכם

דא2

New member
היי גל

היי גל
הרבה זמן לא דיברנו. אני יודעת עד כמה חיכית לזה וכואב לי מאוד לשמוע אבל חייבים להמשיך. מסור המון
לאשתך והכי חשוב.. מרח פרצוף של תקווה כי זה מה שיביא אתכם לטיפול המנצח..

מצטערת נורא עבורכם../images/Emo7.gif

אין כוחות יותר.
מצטערת נורא עבורכם

לא להתיאש מקווה שהפעם הבאה תיהיה המנצחת

gal00000

New member
תוודה לכם

אין כוחות יותר.
תוודה לכם
תודה לכם. מקווה שגם אני ישמח בליבי בעתיד.

הילי13

New member
אוף! אל תתני ללב שלך להשבר!

אין כוחות יותר.
אוף! אל תתני ללב שלך להשבר!
אל תשכחי שיש לך חיים מלאים, בן זוג תומך, ועוד הרבה חודשים לנסות. נכון שזה נורא שוחק ומדכא והורס, אבל אל תתני לבשורות הרעות להשתלט לך על החיים. זה מאוד מאוד קשה,אבל תמיד צריך לקחת הכל בפרופורציות ולזכור גם את הדברים הנהדרים שיש לנו. אני מבינה כל כך שאין לך כוחות, גם אני מרגישה ככה (קיבלתי מחזור שלשום, וסרבתי להאמין!). אני מקווה ומאמינה שבעוד כמה ימים של התחדשות, תחזרי לכוחותייך המחודשים.
הילי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה