אין יחס בבית הזה!!!!!!! איפה המנהלת, איפה?! איפה הדלת, איפה?! פסי (בוחנת בתאוותנות את פורום הפורשים)
פ פסיפלורה New member 14/6/01 #1 אין יחס בבית הזה!!!!!!! איפה המנהלת, איפה?! איפה הדלת, איפה?! פסי (בוחנת בתאוותנות את פורום הפורשים)
א אילה. New member 14/6/01 #2 פסייייייייי וואלה, איפה היית כל היום אתמול? זה לא אותו דבר בלעדייך. בלעדייך, אני חצי בנאדם. בלעדייך, אני בעצם כלום. נו, מספיק יחס? אילה שמשום מה רואה בעיני רוחה נבחרת כדורגל
פסייייייייי וואלה, איפה היית כל היום אתמול? זה לא אותו דבר בלעדייך. בלעדייך, אני חצי בנאדם. בלעדייך, אני בעצם כלום. נו, מספיק יחס? אילה שמשום מה רואה בעיני רוחה נבחרת כדורגל
A ariegur New member 14/6/01 #6 איזה כיף !!! מה זה עונש, את לא מדמיינת איזה מיני עונשים אני אעניש אותך !!!!! ארמעניש
פ פסיפלורה New member 14/6/01 #7 גלה לי..גלה לי..גלה לי..... פששששש.. לא ידעתי שפנטזיות יודעות להזיע כל כך הרבה!! פסי (מנגבת ת`מצח ובולעת ת`רוק)
גלה לי..גלה לי..גלה לי..... פששששש.. לא ידעתי שפנטזיות יודעות להזיע כל כך הרבה!! פסי (מנגבת ת`מצח ובולעת ת`רוק)
A ariegur New member 14/6/01 #12 אני מתקרב... קרוב קרוב... ממש ליד האוזן... לוחשששש ... איך זה נראה לך ? אריה