אין יותר כרטיסים.

shminia com

New member
אין יותר כרטיסים.

מצטערת על ההודעה החדשה אבל אני חושבת שזה חשוב. אתמול דוד שלי הלך לנסות להשיג לי עוד שני כרטיסים למופע. מתברר שאין עוד כרטיסים. ומהאתר של ערוץ הילדים אומנם אפשר לקבל שוברים אבל אי אפשר לקבל כרטיסים, מה שיקרה אתם תעברו לסטנד-בי כלומר: אם ישארו מקומות יתנו לכם להכנס ואם לא-אז לא. אתם תסעו עד תל אביב לחינם. יכול להיות שהם שומרים כמה כרטיסים בשביל אלה שנרשמו ועוד לא הביאו את השובר אבל בעקרון אין כרטיסים נוספים.

edenc1

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo59.gif

נראה לי שאני אאלץ לקנות כרטיס ממישהו

../images/Emo55.gifוואוו כבר כ"כ הרבה כרטיסים?!

יפה יפה השמיניה מבוקשת
אני רק מקווה שהיוצרים האלה לא יהרסו את הארוע..

מה זה מבוקשת../images/Emo122.gif

שתי חברות שלי ואני היינו בכיתה קבוצת ילדים:כן, אנחנו חמשת המגניבים
יש לכם קלפים של השמיניה
אנחנו:לא. כעבור דקה... קבוצת ילדים:יש לכם קלפים של... אנחנו:לא
קבוצת ילדים:השמיניה...
אנחנו:לא כעבור שלוש דק'... קבוצת ילדים:יש לכם קלפים של השמיניה
אנחנו:האאאאאאאאאאאאאאאאא (בייאוש) כעבור דקה... קבוצת ילדים:שלום אנחנו:לאאאאא

../images/Emo207.gif

קבלו דיאלוג ביני לבין מורה מחליפה.... המורה: נעה על מה קראנו עכשיו? אני: על נבות המורה: מה קראנו על נבות? אני: משהו ממש ממש ממש יפה!!!!! המורה: עופי מהכיתה!!!

חבר'ה כנסו שנייה

אני הולך עם חבר שלי למופע הזה ואבא שלו הלך להביא לנו שישה כרטיסים שיש לנו שלושה שוברים למופע והוא דיבר עם המפיקה שמה במזכירות היכל נוקיה בתל אביב ואמרו לו שמה שביום המופע נלך נגיד את הפרטים שלנו ושומרים לנו את הכרטיסים המס' סידורי כבר אצלהם והכל אז יש מצב שאזלו הכרטיסים בגלל אלה ששומרים להם ואני לא מבין למה לא הביאו לאבא של חבר שלי במקום את הכרטיסים כמו לכולכם תסבירו לי את זה חבר'ה אני אשמח... אהה ואם כבר אתם מסבירים אז תסבירו לי גם למה לעזעזאל בצהריים שמשודר הפרק שמיניה אין תרגום ובערב שמשודר השידור חוזר יש תרגום? ולמה היום בערב התרגום היה מבולבל לגמרי? שלומק'ה אמר לדגנית רגע ובתרגום היה רשום "רקע" סליחה על המגילה חייב את עזרתכם אני לחוץ למופע

shminia com

New member
כי אתה בסטנד ביי

לא קיבלת כרטיסים ,כי אתה בהמתנה, במקרהוישארו מקומות יכניסו אתכם.אם לא ישארו- לא תכנסו. בקשר לשאל התרגום: לפני תחילת העונה הוחלט שבשעה 14:30 ישודר הפרק ללא כתוביות על מנת שילדים שביקשו בלי -יקבלו בלי, כי זה מעצבן אותם. ב-19:30 ,החליטו לשדר עם כתוביות כי חלק מהילדים רצו עם כתוביות על מנת להבין את הטקסט יותר טוב.

תודה עדי...

אבל עודד הזה אבא של חבר שלי אמר שנקבל את הכרטיסים ביום המופע ואנחנו לא בסטנד ביי הוא דיבר עם המפיקה ויש לו את הטלפון שלה לכל בעיה או משהו יש להתקשר אליה ככה הוא אמר

Rioter

New member
אם יש לו את הטלפון -

אז למה שלא יתקשר וישאל אותה את אותה שאלה ששאלת כאן?

למעלה