אין טעינה למצבר....

assaf 1973

New member
אין טעינה למצבר....

אבל הווסט חדש וגם לא נדלקת המנורת טעינה מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה

איך אתה יודע שאין טעינה אם המנורה

לא נדלקת? אני מניח שמתרקן לך המצבר ומכאן אתה חושב שאין טעינה... מהמעט שאמרת אני יכול להגיד לך שלדעתי יש לך זליגה (בריחת חשמל). תן יותר פרטים ונוכל לכוון אותך לבעיה.

assaf 1973

New member
הייתי אצל החשמלאי...

הוא בדק הכל ואמר ווסת אני לא כל כך מאמין לו כי לא נדלקה המנורה כמו כל פעם...... מה שנראה לי שיש זליגה כמו שאמרת .... עוד נתון חשוב לפני יומיים כמעט נשרפה החיפושית ע"י המצבר כאשר חבר ישב במושב האחורי ולפתע במהלך הנסיעה נדלק המושב אבל נסעתי עוד 4 ימים אחרי המקרה והכל היה בסדר ולפתע הרכב לא מניע תודה רבה קרייזי ביטל

assaf 1973

New member
קרייזי ביטל זה קרה לי אחרי נסיעה

ארוכה של שעתיים וחצי....מירושליים-לעכו

החיפושית שלי פעם נשרפה

בעקבות תקלה במנוע.... ברוך השם הנזק היה קל והמנוע נזרק ובמקומו שמנו 1200 אחר של צ'מפיון

בתור התחלה...

שים תכף ומיד שטיח גומי על המצבר שיבודד בין קטבי המצבר לקפיצי המושב. זה אמור למנוע את הניצוץ שנוצר כשיושבים מעל המצבר. בכלל, תשתדל שלא ישבו בצד הזה אלא רק מאחורי הנהג. אצלי באוטו בכלל לא יושבים מאחורה... וזו אחת הסיבות. ערב טוב.

assaf 1973

New member
שמתי שטיח .......

לאחר נסיעה המצבר נטען שוב כנראה שאני עושה נסיעה ארוכה יש לי זליגה זו הפעם השנייה שזה קורה לי......

k0biX1303

New member
תיקון רועי.

מעולם לא נשרפה חיפושית בגלל קוטבי המצבר. אלה רק בגלל הדסטרביוטור והקרבורטור שקרובים כל כך.

assaf 1973

New member
קוביקס ידידי....

נשרף לי כל המושב האחורי ממש אש רצינית תודה לבקבוק מים מסכן שהיהי לי ברכב אחרת היא היתה הולכת....

כן קוביקס ספר את זה לשכן שלי

שהאוטו שלו נראה ככה אחרי שהיה לו קצר מתחת למושב אחורי

EranR

New member
נו באמת......

מה נסגר אתכם? יש בעיה בקצרים מתחת למושב, עקב נגיעת קפיצי המושב בקוטב ה (+) של המצבר. זו בעיה קלה מאוד למניעה וידועה שנים. יש לשים שטיחון מגומי (או כל חומר מבודד ועמיד אחר) על חלקו העליון של המצבר למניעת התקלה פשוט וקל! ערן.

latino1302

New member
שטיח גומי, לא משנה

אני כי לפי הרגשה שלי שהשטיח גם יזוז, הלכתי לפנצ'ריה. ולקחתי חתיכת פנימי גזרתי אותה עשיתי חורים ווהלבשתי את זה מעל הסופית חוט בלי בעיה..

m o t o m a n

New member
לפניי חודש קניתי אחת שרופה בגלל זה

אל תטעו. חיפושיות נשרפות ובכמויות רבות בגלל זה.פנימית עבה עם אזיקונים ונגמר החשש .ולמי שאין נסיון שלא יתרום דברים מטעים

למעלה