אין חדש תחת השמש

אין חדש תחת השמש

שוב הובטח לנו שירדו שיפודים בירושלים אמרו לנו שאפילו ייירדו קצת שאריות בת"א...אך לבסוף כל הסיפור התבדה והתברר כלא נכון... נראה לי שהמסקנה היא שטל צוראל הוא חזאי כושל!!!

אני פשוט נאלץ להסכים אתך....

אבל הפעם לא רק אני טעיתי אלה כולם. גם אתה בעצמך קראת בעיתון על שלג וכך גם נאמר בכל תחנות הרדיו והטלוויזיה. המסקנה היא ששלג אפשר לחזות רק יומיים לפני ולא לטווח ארוך.

מיכלו1

New member
ודרך אגב עופר טל

אולי, בעקבות החדשות האלו כדאי שתחליף סקר............

Ofer Tal

New member
הרי מיכל

ההופכי הוא הנכון! אם נצביע בסקר אולי יקשיב לתפילתנו הצאר הרוסי וישלח לנו גלים גלים של שוריקנים!

מיכלו1

New member
או

שכמו האינדיאנים יהיה לנו מקל של.ג (במקום גשם, או בנוסף) שבעזרתו נוכל להלל את עלה נעלה (והמבין יבין) והיא תביא לנו גשם ושל.ג!!!

מיכלו1

New member
אתה לא יודע

שאמרו ככה גם לפני שהיה מקל גשם מה הבעיה לבנות, למה להיות כ"כ לא שאפתניים?! מה הבעיה למה אתה לא פתוח לעוד אפשרויות אתה כזה אטום, אתה חי בחומה ואם נראה לך שהעולם או אפילו המחנה לא יכול לעשות מקל שלג איך העולם יעשה שלום?! התאכזבתי, בהחלט התאכזבתי...

Hbentzur

New member
אין דבר העומד בפני הרצון!

חוץ מחומה גדלה מאוד וכמה הונגרים שמנים וכועסים...

מיכל or so calld מיכלו...

דבר ראשון לעולם אל תערערי על דברי!דברי הם דברי קודש והם נכונים בכל עת בכל שעה מה שאומר שלא יבנה מקל שלג כי אני אמרתי שזה בלתי אפשרי קפיש??

מיכלו1

New member
מילים כדורבנות!

חוץ מכל אלה שאומרים שאני או מטורפת או שאני לא צודקת... עזבו... אני אנסה משהו אחר בואו כולנו נפצח בשיר שמשמח (כמעט) את כולם: מי שחושב שגורן הומו שירים את היד..... [תשאלו את עדי...(ס)]

NGoReN

New member
איי איי..

תיהיו בריאים אתם והשירים שלכם!!!! שיגעתם אותי אתמול!!!

אני מכריז על פתיחתו של משחק חדש!

מי ששומע או שומעת את אחת הט'יות שרות "פלוני הומו פלוני הומו והוא לא נחמד" אני מפציר בו או בה להנחית עליהן את נחת זרועו או זרועה ללא רחם! (פיצוצים!!!)

למעלה