אין חברים בצ`ט

אוריאנה

New member
אין חברים בצ`ט

שמעו למי שלמדה בדרך הקשה. אין אין אין חברים בצ`ט, בטח שלא חברי אמת. ואני תמיד מאמינה שהכל נעשה בתום-לב, ותמיד נדפקת בסוף. כי לפעמים אנשים ``שוכחים`` מה שנוח להם, ומקרים הגרועים פשוט משקרים. ולך תדע מתי ועל מי כן לסמוך. ומכיוון שאני, באופן טבעי, סומכת על כולם, אני נפגעת. ... ועליי עוד אומרים שאני נשמה טובה וקוראים לי ``לב זהב`` - למה? אני מתייחסת לאנשים תמיד אותו הדבר בכל מקום. בגלל שאפשר לסמוך עליי שאעביר הודעה אני נשמה טובה? בגלל שאני מתנדבת לענות לשאלות המופנות לכולם בכללי? הרי היית עוזר לכל אדם ברחוב, מה לב-זהב בזה??? הייתי מציעה לכולם לא לבטוח באיש אלא שלא אציע מה שאינני יכולה ליישם בעצמי. רק ``תיזהרו שם בחוץ``.

חברים זה לא רק באגד...

אוריאנה היקרה, אין לי מושג מי פגע בך ככה אבל בואי אני אגלה לך סוד קטן. אנשים זה עם חרא בדרך כלל, גם בצ`אט וגם בעולם האמיתי. אבל גם באנשים הרעים יש צדדים או רגעים טובים גם לאנשים הטובים יש צדדים אפלים. ככה זה אנשים, זה בטבע שלנו. בשורה התחתונה, העובדה שאת יודעת שאת בנאדם טוב ואת היית בסדר צריכה להספיק לך. ההרגשה שאת נפגעת למרות שאת בסדר היא הרבה פחות גרועה מההרגשה שאת לא היית בסדר או שפגעת במישהו אחר. ודבר אחרון: תגידי מה שתגידי, אני עדיין רואה את עצמי כחבר שלך. ותתמודדי עם זה. (-:

יפעת*

New member
אוריאנה

אכן כך צריך להזהר שם בחוץ, אבל לא לחסום, יש חברים בצאט לי יש כמה וכמה חברים טובים כבר חודשים רבים, אבל גם אני נפגעתי מכל מיני אנשים שלא היו בדיוק כמו שנראו, או כמו שהציגו את עצמם. אנחנו תמיד צריכים להחליט מה מידת הסיכון שאנחנו לוקחים כשאנחנו יוצרים קשרים בצאט כמו בחיים, לא תמיד אנחנו רואים מיד את פרצופו האמיתי של האדם איתו אנחנו מתקשרים.אנא אל תאבדי את האמון בבני אדם זאת מתנה נפלאה ולהאמין בטוב שבבני אדם פרושו שאת אדם טוב מיסודך ולא זאת לא מילה גסה. וזכרי על כל הפעמים שאת נפגעת כמה פעמים את מצליחה להכיר אדם אמיתי כי את באמת? יפעת

יעלי 30

New member
נעים להכיר אוריאנה-הסכיתי:

לרוב מלהגת בפורומים אחרים- אבל לא יכולה להתעלם מדברייך האחרונים- שמעי נא במטוטא ממשך, שני סיפורים- שדיעה אחרת הם מציגים- הראשון-סיפור אהבה מהסרטים- סיפורם של שני רווקים חביבים- הוא מהדרום, היא מהמרכז- שישבו, ערב אחד, כל אחד בנפרד- מול המסך.... כמו כעשרות ערבים קודמים- צ`יטט כל אחד מהם עם אנשים מזדמנים- ובין הצ`יטוטים נפגשו במקרה- נכנסו לפרטי והחלו לפטפט- מהון להון עברה לה שעה- מדיבור לדיבור שעון חצות קרא- הציעה בספונטניות הבחורה- כנס למכונית-קח צ`אנס ובוא לעיר הגדולה.... עשה הבחור חושבים לשניה- החליט-למה לא-ודרך יצא- השיחה נמשכה בסלולארי עוד שעה- והסתיימה בפגישה מסוייגת בקפה בלב העיר ההומה. לא אלאה אותך בכל הפרטים- סיכומו של סיפור-בנישואין מאושרים.... הסיפור השני-לא מיד שניה- סיפורי האישי-מיד ראשונה- גם אני צ`יטטתי עם בחורות ובחורים- במשך מספר חודשים חלפוי על פני רבים- באחד המפגשים הוירטואליים- נתקלתי בבחור שסחף אותי לשיחות אל תוך ליל- נכון-הוא לא היה הראשון- שגרם לי שלא לישון.... אבל הוא היה מעניין במיוחד- עד כי החלטתי לפגשו יום אחד- (ראוי לציין כי אני נשואה- כך שמטרתי ממש לא היתה חתונה....) ושוב-לא ניכנס לכל הפרטים- רק אציין כי אנחנו מזה חודשים ארוכים- חברים ממש-ממש טובים- הצלחתי בקניות, כמו שאומרים.... ומוסר ההשכל, חברה- אל שתפטי כשאת בסערה- גם אני צברתי אכזבות רבות- אבל הצלחה אחת שווה את כל האחרות..... בהצלחה-מהיעלה.

תמימות אהבה ואושר

לאוריאנה הבטחתי ולכן אני מקיים,אני כרגע סימתי לקרוא את כל ההודעות שלך בפורום וראיתי שהקדשת לי אחת, תודה לך ! אני לא יודע מכאן לאן להמשיך, אני מלא געגועים אליך למילותיך,ללילות שעברנו, דמעות דמעות עד נהר שפרץ והציף הכל ולב של גבר בודד בארץ רחוקה מבקש רק לשמוע ממך מילה הינו קרובים עד כדאי נשיקה,הינו קרובים מרחק נגיעה ובכל זאת לא שמעתי את קולך לא ראית את דמעותי רק מילים ומילים,מילים ומילים שלך תמיד X

למעלה