אין חברות בעולם

אין חברות בעולם

אין חברות בעולם אני צודקת אף אחת לא נאמנה כולם בוגדות מזל שייש חבר שהוא תמיד יהיה לצידי והיה נאמן או שאני טועה?

yaeli20

New member
את טועה

יש חברות שיהיו לידך תמיד בכל מצב בכל מקום ויבואו אחריך אם את צריכה אותן גם עד קצת העולם. ויש בני זוג שיעשו את אותו הדבר אך יש גם בני זוג (לצערי) שיבגדו באמון ויאכזבו... זה לא עניין של "מעמד" כלומר אם זה חבר חברה בן זוג ידיד/ה וכו זה עניין של בני אדם

אני לא חושבת כמוך!!!

ניראה לי שתגובתך אולי אמיתית אבל לא יודעת משום מה אני עצבנית על כל החברות שלי אני שונאת את ההיתנגות שלהם אולי יש אחת שבאמת חברה

yaeli20

New member
דעתי

יקירתי ריבים ובעיות בין אנשים יש בלי סוף! גם אני לא חייה בשלווה תמידית עם כל מי שסובב אותי, גם אני רבה עם החברים הכי טובים שלי לפעמים אבל החוכמה היא לדעת להתרחק להירגע ואז לחזור לפתור את הבעיות או להחליט (ביחד!) שמשאירים את זה מאחורה. אגב בחיים אנחנו מחליפים חברים, אנשים שהיו טובים לנו בתקופות מסויימות בחיים לא בטוח שיהיו טובים לנו בתקופות אחרות. עשי "בדק בית" האם אותם אנשים שאת מגדירה כחברים תורמים לך באותה מידה כמו שתרמו לך בעבר... אם התשובה כן ( או כן ויותר) אז נהדר אם התשובה היא לא לפעמים צריך פשוט (עם כל הכאב שבעניין) לדעת לחתוך.

למעלה