אין חברות א.מ.ת!

אין חברות א.מ.ת!

איזה באסה!חברתי הטובה נסעה יחד עם חברות..השכירה דירה בצפת ולא ניסתה אפילו להזמין אותי!אני פגועה מאד!אני היחידה שזוכרת [וגם קונה מתנה]את היום הולדת שלה מכול חברותיה..וזה מה שהיא מחזירה... איך עלי להגיב? אני כ"כ מרגישה באסה אוף/"=

צודקת ש

היא הייתה צריכה לשתף אותך, דברי איתה, אולי לא היה נעים לה שהיא נוסעת ואת לא. חבל לריב בשביל דבר כזה זה קורה כל הזמן. צאי מהבאסה... ל״ג בעומר צריך לשמוח מיסטר... לכי תחגגי...

צודקת ש

היא הייתה צריכה לשתף אותך, דברי איתה, אולי לא היה נעים לה שהיא נוסעת ואת לא. חבל לריב בשביל דבר כזה זה קורה כל הזמן. צאי מהבאסה... ל״ג בעומר צריך לשמוח מיסטר... לכי תחגגי...

קליט

New member
תשאלי אותה פשוט בארבע עיניים . .

זה מקומם . בכל אופן, את נשארת מיוחדת וכו` , בלי קשר לקריזות של החברה הזאת .

בהחלט[=מרוב שאני מיוחדת לא מוצאת

חברה כמוני ח ח אולי כבר אחפש בן זוג..זה כבר יותר קל!

אולי

אולי באמת חשוב שתאמיני בזה ולא רק שתגידי שאין חברות אמת.....אלא אם כן זה ממש חבר אמיתי שהיה מוכן למות בשבילך...ולצערי...היום אין כאלו...אז נשאר לך דבר אחד...והוא פשוט לא להיעלב ולקחת דברים בפרופורציה הנכונה כי גם אם תשאלי אותה יהיה לה תרוצים מפה עדדד....ואם תבחרי להיעלב ולהתוכח ולריב זה יעשה נזק רק לך...אז חבל...

אני יודעת בכ"ז זה מבאס ובא לי עכשיו

לטוס לטיול בלי להגיד לה ואח"כ להוציא לה את העיניים עם תמונות מגרות על חוויות שחוויתי...

אוי...

חברות חברות... אני הכי לא מסוגלת עם הסגנון שרק שהם צריכות ממך משהו רודפות אחריך
פועלות לפי אינטרסים ול"אני" שלהם.. יש הרבה כאלה וצריך פשוט להתמודד ולא להתיחס לזה יותר מידיי, עדיף להתרחק. מבינה את הבאסה שלך...תיהי חזקה, מחר זה כבר יעבור. ואם באלך....אני כאן! בלי שום אינטרסים!

ארטיימר

New member
מבינה אותך

זה מבאס ומכעיס ולא פייר. תראי ראיתי שמישי כתבה פה שאולי הזמינו אותה ולא היא זו שיזמה ולא הזמינה. ואולי זו שהזמינה חשבה שאת בסגנון קצת שונה אומשו או יותר פשוט, לא היה מקום להוסיף אותך והחברה לא רצתה לפגוע ולכנ לא סיפרה.. דברי איתה בכנות תאמרי לה ששמעת שהם נסעו לצפת ונפגעת שלא הוזמנת. דרך התגובה שלה תדעי יותר. אני חושבת שיש 2 סוגי בני אדם. אלו שחיים בצורה של כל 1 דואג לעצמו ולפעמים צריך להיות צבוע ומתחסד או לעגל פינות וכל זה בשביל לצלוח מצבים חברתיים . ויש את אלו שתקראי לזה מציעים חברות כנה ואמיתית ופשוטה. בלי התחכמויות. זגם סוג של תמימות מסוימת. אבל לפעמים דוקא הדברים הפשוטים הם הצודקים והאמיתיים.

למעלה