אין זמן, אין זמן!

אין זמן, אין זמן!

שלום! רציתי מאוד לכתוב כאן מגילה מעמיקה וארוכה על אודות ביקורי במחנה המעפילים עתלית, הפגישה עם ל. ונ., חברות הפורום, חצי מהן אף מנהלת אותו (שש...גיליתי!), הנסיעה צפונה, הנסיעה חזרה (הייתי בים! איזה כייף! מזל שאני יודעת לשחות, אפילו הייתה שאלה על כך בשאלון) ושאר ירקות וחוויות. א ב ל - המחשב מקולקל, ואני מהמחשב של סבא וסבתא. קצת מאוחר כבר, ולכן עליי לקצר במילים, ואומר כך: אין ספק שאני מחכה כבר להדריך צוציקיות מיני-פרחות בנות המגזר החרדי. נראה לי ממש תענוג. סתם, בצחוק, האמת היא שממש התרשמתי לחיוב מהמקום, והוא נראה לי נחמד ביותר (ואפילו לא רחוק מדי). פרט לעניין הדירות, כמובןם, שעליו עוד נדבר, ולעניין כרטיסי האוטובוס הפנימיים, שעליהם יש לשלם. אבל בקטנות, מה שחשוב - נהניתי מאוד. בנות, אני שמחה לבשר לכן שעברתי את השלב הראשון, ואני אראה אתכן שוב (איזה כייף לכן!) ביום שלישי הקרוב, כלומר ה - 11.5. לא די בכך, אלא שאבלה איתכן במשך כל היום. הוי, התענוג. האפורויה, האושר העילאי. מכל מקרה, עכשיו עליי ללכת באמת. חוץ מזה הכל בסדר, ואני מקווה שכשיהיה לי מחשב (זמין, לפחות), אצליח להכנס לפורום יותר. שאו ברכה, ולובה ונעה - נפגש במחלף... (על משקל "נפגש בסימטה". נו, לא עבד, אני לא נשמעת מסתורית מספיק...). - נעמה.

M o n a L i s a

New member
וואו!!!!!! ../images/Emo9.gif

מזל טוב!!! אין לך מושג עד כמה אני שמחה! חכי חכי בנות המגזר החרדי היו רק הכוס שמכילה את הקצפת והדובדבן
... היה נורא כייף לפגוש אותך! נתראה ביום שלישי!

למעלה