אין זכר לקליפ JTR שמתם לב?
L little 14 New member 30/5/06 #4 האמת גם אני לא ראיתי זכר לקליפ -כל הפורום יתעצבן עליי עכשיו- ובגלל זה הורדתי אותו
A aviGODFATHER New member 30/5/06 #5 האמת שזה אחד השירים היותר חלשים באלבום. לדעתי The Sinner In Me או Nothing's Impossible היה יותר מתאים כסינגל.
האמת שזה אחד השירים היותר חלשים באלבום. לדעתי The Sinner In Me או Nothing's Impossible היה יותר מתאים כסינגל.
T The HIStory Ghost New member 30/5/06 #6 אז מה ראיתי לפני יום בערך?!../images/Emo3.gif אינכם יודעים מתי להסתכל... אגב, ברגעים אלו ממש, שוב הקליפ הגאוני של SUFFER WELL
אז מה ראיתי לפני יום בערך?!../images/Emo3.gif אינכם יודעים מתי להסתכל... אגב, ברגעים אלו ממש, שוב הקליפ הגאוני של SUFFER WELL
S super girl 15 New member 30/5/06 #7 ../images/Emo12.gif די נו דעייי.. איך אני תמיד מפספסת!!! אם לא קשה לך להודיע לי שמתחיל הקליפ הזה ובאיזה ערוץץ.. אני יסגוד לךךך!!!
../images/Emo12.gif די נו דעייי.. איך אני תמיד מפספסת!!! אם לא קשה לך להודיע לי שמתחיל הקליפ הזה ובאיזה ערוץץ.. אני יסגוד לךךך!!!
S SometimesCharlotte New member 31/5/06 #9 אף אחד לא שם לב שבאתר של דפש מוד (כן כן, האתר הרשמי שלהם) מצויים כל הקליפים החדשים וחלקים מהישנים יותר?
אף אחד לא שם לב שבאתר של דפש מוד (כן כן, האתר הרשמי שלהם) מצויים כל הקליפים החדשים וחלקים מהישנים יותר?