אין זכר למדינת ישראל

השאלה מה קדם למה ריספקטה

תראה מדינת ישראל מעולם לא קמה בשבילם, מראש הציונות לא נועדה להם, אלא נועדה לקחת את הארץ מהם, אפילו אבות הציונות אמרו את זה מפורש, בתקופה שלא היה צריך להיות פוליטיקלי קורקט. הרצל בעצמו אמר :"את הקרקעות הפרטיים בחבלי הארץ הנמסרים לנו עלינו להוציא לאט לאט מידי בעליהם. את האוכלוסים העניים משתדלים אנו להעביר בלי רעש מחוץ לגבול על-ידי מתן עבודה בארצות המעבר. ואולם בארצנו שלנו הננו מונעים מהם כל עבודה... העברת הקרקעות לרשותנו והוצאת העניים ממדינתנו צריכה להיעשות בעדינות ובזהירות". אבל אני יודע שזה קשה לישראלים לראות את מפת הארץ צבועה בצבעי הדגל הפלסטיני. גם לי זה לא נעים. רק בוא נזכור שאני בטוח שגם להם קשה לראות את המפה של א"י בגרסה ההפוכה כל יום בחדשות בערוץ הממלכתי שלנו רשות השידור. לא בטוח שזה מנחם, אבל לפחות נותן פרופורציות... לילב טוב בינתיים

גם לך לא נעים לראות את את מפת ארץ ישראל צבו

צבועה בדגל הפלסטיני?????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלו??? אנחנו בורום של פלסטינים נראה לך שיש כאן פלסטיני שלא חולם על היום שתקום כאן מדינה פלסטינית על גבולות 48? שאין כל זכר לציונים

אני אתפלא ואופתע מערבי פלסטיני שהוא

שאין לו בעיה שמדינת ישראל היא מדינתו של העם היהודי

זה לא שיש רק שתי ברירות

או להכיר בזה שהם אזרחי סוג ב' במדינתם, או לשאוף לגרש מפה את כל הציונים. יש באמצע הרבה גוונים ודעות אחרים.

אתה כערבי ישראלי מוכן

אתה כערבי פלסטיני ישראלי מוכן להכיר במדינת ישראל כמדינת העם היהודי נניח והיו נותנים לכם הרגשה שאתם אזרחים בדיוק כמונו למרות שאתם לא תורמים את אותה תרומה שאני ורוב החברה היהודית תורמים שזהו שירות צבאי ואל תגיד לי שאתם תורמים בדיוק כמונו כי אתם לא אבל נניח וזה היה המצב האם בכל זאת ההיית רוצה שישראל תיהיה מדינת כלל אזרחיה?

AdonAsda

New member
../images/Emo2.gif סלטעון מתי הפכת לערבי פלסטיני ישראלי?

ולא סיפרת לכולם?!

שאלתי שאלה משום מה בחרת להתעלם ולחזור בשאלה

גם לך לא נעים לראות את מפת ישראל צבועה בצבע הדגל הפלסטיני או שגם לך לא נעים לראות את מפת ישראל צבועה בצבעי דגל ישראל?

אה ../images/Emo6.gif בכלל לא היה נראה שמדובר בשאלה

זה נראה אצלך כמו שאלה רטורית. כשכתבתי לך בתשובה שם התכוונתי לדגל הפלסטיני.

טוב אז עכשיו זו שאלה

אשמח אם תענה ולא תתמחק ממה ששאלתי אותך או שנוח לך להתחמק משום מה מהשאלה ולא אני לא אשאל שוב את השאלה אני כבר שאלתי אותה פעמים תעשה מאמץ ותדפדף

../images/Emo67.gif קיבלתי סחרחורת מהמשפט הארוך שכתבת

על השאלה הראשונה עניתי, ועל השאלה השניה לגבי הדגל הישראלי- גם כן לא נעים לי לראות את מפת פלסטין-א"י השלמה צבועה כולה בצבעי דגל ישראל, בדיוק כמו שלא נעים לי לראות אותה צבועה בצבעי דגל פלסטין. שתיהן זה בעצם שתי גרסאות של להתעלם מקיומו של העם השני שגר כאן, ולמחוק אותו סמלית מהמפה.

כשתקום המדינה הפלסטינית בגבולות 67

האם לדעתך ישראל צריכה להיות מוגדרת כמדינת העם היהודי או מדינת כלל אזרחיה?

והחלום הערבי לא מפסיק

קודם כל תודה לך שאתה ישיר ואומר את האמת האמת שכואבת לכם שלעם היהודי תיהיה מדינה משלו יש לי חדשות עבורך מדינת ישראל בחיים אבל בחיים לא תיהיה מדינה כל אזרחיה היא מוגדרת כמדינתו של העם היהודי

בבקשה ../images/Emo140.gif

רק בלי "לכם". גם אם הייתי ערבי מה שהייתי אומר לא היה מייצג את כל הערבים. ואני אפילו לא ערבי

למעלה