אין זיקפה!

אין זיקפה!

פעם חמישית שזה קורה לי ברצף. אני מגיע לסיטואציה, הבחורה מנסה למצוץ מנשקת לי תפיטמות תאוזניים תצוואר. כלום ,הבולבול נשאר קטן כמו ביום היוולדו(ממש אבל מממש קטןןןןןן אבל לא רבע זיקפה).
ניסיתי לקחת כדור טיבעי VIRMAX וכלום לא קרה. זה כבר נמשך שנתיים, היום אני בן 27.
יש לציין שעד גיל 25 אף פעם לא היו לי בעיות, אמנם גמרתי מהר אבל לא קרה שלא היה לי זיקפה אבל זה פשוט התחיל בשנתיים האחרונות ואני מרגיש מאוד מתוסכל.
עכשיו זאת לא בעיה פיזית כי שאני צופה בפורנו באינטרנט לבד אני מגיע לזיקפה מלאה.
למי אני צריך ללכת בשביל לטפל בבעיה? הבנתי שיש אנדרולוג סקסולוג ואורולוג. מי הכי מתאים? והאם אפשר הסבר להבדלים בין שלושת הרופאים.

אני מהמר שעיקר הבעיה שלך היא חרדת ביצוע

וכל פעם שזה לא הולך, אתה רק מחמיר עם עצמך יותר.
קודם כל תרגע - כי לחץ לא יעזור (נכו ןשקל להגיד וקשה לעשות, אבל בכל זאת). אתה צריך בדיוק את ההפך: להיות רגוע, שליו ולא לחשוש מאם יעמוד וכמה זמן יעמוד ומה היא תחשוב... גם אם זה כולל להגיד לה לפני שאתה קצת חרד לאחרונה.
&nbsp
לפני שתרוץ לאורולוג או סקסולוג, קודם כל תירגע ותתאפס על עצמך.
האם גם כשאתה מאונן לבד המצב ככה? האם החרמנות שאופפת אותך כשאתה הולך לאונן זהה או דומה לזו שיש לך כשאתה עם הבחורה?

אתה קודם כל צריך לראות אורולוג

אורולוג הוא רופא המתמחה במערכת השתן (גברים ונשים) ומערכת הרבייה הגברית (יש תת התמחות באורולוגיה שהיא אנדרולוגיה - מערכת הרבייה הגברית, אבל לדעתי לפחות בשלב הראשוני אין צורך בכך, לכל אורולוג ידע בסיסי ויותר מכך במערכת הרבייה הגברית). זה בדיוק המומחה שאתה רוצה להגיע אליו (בניגוד לסקסולוג שברוב המקרים אינו רופא). אני מניח שהאורולוג יפנה בין היתר לבדיקות דם של הורמונים (כדוגמת טסטוסטרון). במידה והאורולוג יפסול סיבה פיזית לבעיה (ובגיל שלך בעיקרון לא אמורה להיות בעיה פיזית, במיוחד אם אתה מצליח להגיע לזיקפה מאוננות), אתה תוכל להתייעץ עם סקסולוג או פסיכולוג לגבי סיבות נפשיות.

לגבי הכדור שלקחת, זה קישקוש. יש שלושה כדורים בלבד שהם מוכחים רפואית לטיפול בבעיות זיקפה: ויאגרה, סיאליס ולויטרה. במידת הצורך אתה תקבל מרשם לאחד מהם מהאורולוג (גם אם הסיבה נפשית, הם יקלו עליך לקבל זיקפה, וייתכן שהצלחה מספר פעמים בעזרת כדורים, תקל עליך לתפקד בהמשך גם בלעדיהם...).

לגבי אורולוג ואנדרולוג

כמו שאמרתי באוננות לבד אני מרגיש נוח ומגיע לזיקפה טובה ,והרופא משפחה עשה לי בדיקת טוסטרון ואמר שהבדיקה תקינה.
כך שאני מניח שסקסולוג הוא הרופא שאני צריך לדבר איתו. השאלה האם הוא יוכל לעזור לפתור את הבעיה לי בלי כדורים או שישקר הוא ירשום לי מרשם ויגיד לי לעזוב אותו בשקט?

לגבי סקסולוג

האם צריך מרשם מרופא משפחה?
כי לא נעים לי עכשיו להגיד לרופאת משפחה שלי שאין לי זיקפה היא מכירה אותי 5 שנים ולעולם לא דיברנו על הנושאים אלה

Sharoman

New member
אתם יוצאים לסרטים ומסעדות יחד?

אם לא סימן שהיא עשת מקצוע ושבדיוק כמוך יש לה מגוון מאוד רחב של חברי קופת חולים שהיא רואה על בסיס קבוע ומתייחסת לכל אחד מהם כאל מטופל אובייקטיבי.
אחרת היא כנראה לא הייתה מסוגלת לבצע את העבודה שלה באותה הרמה.

וכדי לענות לך על השאלה, הכי מומלץ לבדוק עם המזכירות של סניף קופת החולים שלך (שגם אותם לא באמת מעניין מה מטרת הפגישה שלך עם רופא מומחה).

Sharoman

New member
הייתי קובע טור לסקסולוג אבל

לדעתי כיוון שמדובר במקרים בודדים רוב הסיכויים שפסיכולוג יעזור לך יותר.
אתה יכול גם להתייעץ לפני הפגישה בפורום זוגיות וטיפול מיני
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=567
ד"ר עידן מיליצר הוא סקסולוג מומחה שאפילו הספיק להתארח כאן בפורום מס פעמים.

ברוב קופות החולים

אפשר לברר את כל הפרטים בטלפון-
האם אפשר לפנות ישירות? האם צריך הפניית רופא מטפל?
מי המטפלים הקרובים לאיזור מגוריך?
&nbsp
סקסולוג/ית הם אנשים שלמדו הרבה מאוד שנים כדי לעזור בדיוק במצבים הללו. הם לא משקרים כדי שיעזבו אותם בשקט.

Sharoman

New member

הוא לא ישקר. פשוט לרופאים יש שתי דרכים עיקריות "לפתור" בעיות

אחת היא תרופות. השניה היא ניתוחים.
&nbsp
זה לא מתאים לכל מצב אבל אלה הפתרונות שיש להם. (בלי להמעיט מערכם של ניתוחים ותרופות)
&nbsp
בוא תספר מתי הפעם הראשונה שזה קרה, מה קדם לזה מבחינת מחשבות ורגשות.
מה קרה תוך כדי.
פעם ראשונה לא עמד בכלל? תן פרטים
&nbsp
&nbsp

פעם ראשונה

זה קרה אצל נערת ליווי,אחר כך המשיך עם בחורות ממועדונים וכו' וכו'.
היו לזה תסמינים,בגיל 24 ,שנה לפני שזה לא תיפקד בכלל הייתה לי חברה קבועה, וגם שם היו יחסית בעיות והייתי צריך שהבחורה תתאמץ הרבה בשביל לקבל זיקפה מלאה. היא חשבה שהיא הבעיה ואני לא נמשך אלייה, ולא הבינה שזה בכלל לא קשור אלייה.

טוב, ההרגלים שלי אחרים ועם הזמן אני מבין שהם שונים מהנורמה

אני לא תמיד ניגש לפורנו כשאני חרמן.
אני לפעמים פשוט רואה פורנו כי אני אוהב. והחרמנות מגיעה עם הפורנו.

הייתי מצפה שגם לסקס עם בחורה הוא יגיע חם :p

למרות שתאכלס, עם פורנו יותר קל לפעמים.
כי עם פורנו אתה עושה סקס עם עצמך.

זו ציפיה שונה, עם זמן שונה וכו'

חוצמזה שהפורנו לא שופט אותך, הבחורה אולי כן
זה היחס לכל הסיטואציה שונה...

אוקי.

אתה זוכר את המחשבות שהיו לך באותה תקופה?
היית בתקופה לחוצה בחיים?
יכולות להיות הרבה סיבות.
מה שכן, בגלל שזה קורה תקופה אז סביר שיש עניין של מעגל קסמים. לא עומד לך ואז פעם הבאה אתה חושב על זה וזה ממש לא עוזר.
&nbsp
כשאתה מגיע לסקס אתה מגיע רגוע? או עם מחשבות על זה?
לפני שהתחילו בעיות הזיקפה היית גומר מהר? אולי משם נובע הלחץ (סתםרעיון, אין לי מידע).
&nbsp
הייתי ממליץ לך לקחת מדי שבוע כמה שעות שבהן אתה לא עושה כלום חוץ מלשבת ולהרגע ולהרהר. או פשוט לנקות את הראש.
ואז להתחיל לחשוב מה אתה אוהב בסקס. לחשוב על האינטראקציות החיוביות שהיו לך בעבר שבהן הרגשת טוב בסיטואציה המינית.
בינתיים כשלא עומד, להסביר לבת הזוג שיש איזו בעיה כרגע ואתה פשוט תפנק אותה בדרכים אחרות. דגדגן, אצבעות, לשון, אביזרים וואטאבר - מה שאתם אוהבים ויעשה לה טוב. זה קודם כל יוריד את הלחץ של חרדת הביצוע.
כי אתה מראש מגיע לסיטואציה שבה אין צורך שהזין יעמוד.
וגם שהיא תפנק אותך, בלי קשר לזיקפה. הגוף עדיין מרגיש נעים כשנוגעים בו.
בקיצור, תורידו את הצורך הזה בזיקפה. תשתחרר מזה שהוא חייב לעמוד.
&nbsp
אם בפורנו יש דברים נורמלים שממש עושים לך את זה. אז הייתי מוותר על פורנו תקופה ומנסה אחרי הכמה פעמים
בהן אתה בעיקר מפנק אותה ומתעלם מהזין, מבקש ממנה את הדברים האלה. אולי זה יעמיד לך.
&nbsp
בגדול, קח נשימה ארוכה וטובה. ממה שאתה כותב מאוד יתכן שזו לא בעיה פיזית. אז זה אומר שזה בשליטתך.
זה לא אומר שבהכרח הפתרון מהיר או קל, אבל אלה החיים.
&nbsp
אני מוזיקאי ולפני חצי שנה קיבלתי פציעה שעד היום אני נאבק איתה ופוגמת לי בביצועים.
אבל שיניתי קצת את אורח החיים, אני יותר ספורטיבי, התזונה שלי יותר טובה ואני לאט לאט נהיה יותר ויותר ספורטיבי וחושב על מה אני עושה נכון ולא נכון.
&nbsp
והמצב שלי גם משתפר. לאט לאט.
&nbsp
העיקר להיות אופטימי ופעיל בכיוון של פתרון ולא של בעיה.
&nbsp
&nbsp

תשובה

היו פעמים שהגעתי בתקופות לחוצות, אבל השתדלתי לא לחשוב על הדברים האלה בעת הסיטואציה.
אני מגיע לחוץ טיפה הייתי אומר מ1-10 בדרגה של 5 , לא בקטע שאני רועד או משהו, אבל אני משתדל להדחיק את הלחץ ולהתרכז בסיטואציה, מנשק תפיטמות את הצוואר נוגע בתחת של הבחורה , בכוס אבל כלום לא עוזר.
ניסיתי לעשות משחק מקדים אבל לא עזר,אפילו היו פעמים שהבחורות מצצו לי וגמרתי בלי זיקפה חחח.
יכול להיות שאני פשוט לא חרמן מספיק ואז כבר זה בעיה פיזית שאורולוג יכול לטפל או שזה עדיין סקסולוג?
&nbsp
&nbsp

אני באמת חושבת

שבמקום להתייעץ עם אנשים אנונימיים באינטרנט תקבע לך תור אצל אורולוג ואצל סקסולוג במקביל.
זה הגוף שלך, הנפש שלך והחיים שלך!!!!

למעלה