אין ואווט

אין ואווט ../images/Emo68.gif

שלום אני מעוניינת לפתוח פורום עם חברתי אנחנו רוצות ששמו של הפורום יהיה אין ואווט הפרום יעסוק באיך להיות מקובלים מה הפריטי לבוש שחובה בארון קטלוגים חדשים רכילויות על כוכבים אופנה(דוגמנים,דוגמניות,מעצבים ועוד..) אביזרים אופנתיים איך להתלבש כמו מפורסמים נעליים שהולכות חזק בגדים חובתיים ואביזרים אין לגמריי בבקשה אם את/ה מעוניינ/ת שיהיה פרום כזה בקהילת הפורמים של תפוז הכנסי ל-פרום תפוז משוב בקישורית הזו: http://www.tapuz.co.il/Forum.asp?id=168 בבקשה בבקשה תצביעו שיהיה פרום כזה והביעו את דעתכם אוהבת חגית פרס ולי1000

לדעתי לא צריך כזה פורום .

אני מאד מאד כועס על הרעיון אז אני לא אגיב מחשש חסימה. הגמד

gilshl

New member
סליחה? אתה מפחד להביע את דעתך בגלל

חשש דבילי של חסימה!!!!! שוב אתה יכול להגיב כראות עניך, אנחנו עדין במדינה דמוקרטית, למרות שהפורום הוא לא, כך לפחות מודיע מנהל פורום זה, אבל אתה יכול להביע את דעתך בצורה ענינית ולא סתמית, נחסמים אך ורק כאשר אתה פוגע באנשי הפורום או כתיבה בשפה נלוזה, למשל אם תקלל וכו´ ברור שתחסם, אם אתה לא בן 18 ורוצה להכנס לפורום סקס ברור שתחסם, אבל לא להביע את דעתך בגלל איזה חשש כלשהו של חסימה זה דבילי.

גרררר

אני לא אביע את דעתי כי כשאני כועס אני לא ממש שולט בשפתי לצערי :/ ולכן זה יכול להביא לתוצאות לא נעימות. הגמד

gilshl

New member
איש קשה לשלוט בכעסים ידוע, גם לי

קרה, קורה ויקרה, אין יותר קריזיונר ממני, בעצם יש מישהו שפגשתי אבל לא משנה זה לא קשור, אקיצר תלמד להשתלט על הקטע כי זה יפגע בך, לא משנה באיזה תחום.

tygger

New member
פחחח, איזה רעיון מפגר.

אישית אני הייתי קורא לפורום הזה "סתומים וסתומות". מעניין כמה זמן ההד עבר להן בראש כשהן חשבו על הרעיון הדבילי הזה. נו, אנשים, בטח שצריכות גם להיות שני מנהלות לפורום הזה, הן צריכות לחלוק את תא המוח הבודד בינהן וכמובן את נקודת האי קיו שלהן. אישית, אני חושב שהרעיון של פורום כזה מגעיל. רכילויות של דוגמנים ודוגמניות?!? אה, סליחה, אבל החיים שלכן כל כך חסרי משמעות עד שאתן צריכות ללכת, לחקות, להסתפר, לקרוא על, לדבר ואולי אפילו להפליץ כמו איזה פריחה זמנית? הדבר היחיד שהולך לבריטני שפריטץ כרגע זה החזה שלה. כריסשטוחה מגעילרה כנראה בדרך להעלמות טוטאלית (וטוב שכך) ואני מדי יום שמח יותר ויותר שאני לא צופה בטלוויזיה יותר. אלמלא אחי הקטן שכל פעם מגיע עם הנקבה התורנית על הדיסק החדש, אני חושב שהייתי יכול לחיות נהדר בבורות שלי בעניינן המוסיקה הדפוקה שנקראת טופ פופ.

raz 93

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

2 מפגרות שווה לאחת חכמה ? חחח

Weird Eyal

New member
תגידו אין לכן בושה???

אתן רוצות לפתוח פורום (בין ההכי מפגרים ששמעתי) אז לכו למשוב מה אתן באות וכותבות על זה בכל הפורומים???? ילדות דביליות לכו תפנטזו על איזה יהודה לוי או משהו את הפיגור שלכן עושה gay פינס יאללה עופו לנו מהעינים ומהר וד"א אם אכן תפתחו פורום כזה הוא לא יחזיק מעמד הרבה זמן.......הבטחה שלי

בל בל

New member
אני מצטערת להגיד לכן בנות אבל

זה אחד הרעיונות היותר מטומטמים ששמעתי בחיים שלי. אני גם לא מבינה למה לעזאזל אתן מפרסמות את זה פה, זה ממש לא המקום. תנסו אולי בפורום של ילדים בגן או בכיתה א´ אם יש כזה כי רק שם אולי יסכימו שיתקעו להם כאלה שטויות במוח.

tygger

New member
פחחח, לא נראה לי.

אצל נשים מפגרות זה לא כמו בטריות וחוקי המתמטיקה בטח לא עובדים. זה כמו בכנסת, היית מת לפתח את הנגטיב הזה ולהפוך אותו לפוזיטיב.

gilshl

New member
סליחה אבל אני בעד, כן בעד,

ככה כל מי שמדבר, עם שיו הלו וכאילו כזה ורמת משכלן אינו מגיע לאפס (כן כן לא הגיוני, אבל זה מה שאני חושב, שיזדכו אצל הבורא על המח). יתרכזו בפורום אחד ככה הם לא יפריעו למהלכו התקין של כל פורום שהוא, אז חיזקו ואימצו בנות, רק תקחו איתכן את כל השיו והכזה כאילו וכו´. יש התנגדות של מישהו?

אבל זה יגרום

לקריסת המע´. כי הם יחליטו שזה לא קול לכתוב תגובות להודעות וכל אחד יכתוב הודעה משלו עם מילה אחת :"שיו" ,"מאגניב" ,"וואלה" וכו´. בגלל זה תפוז יאתחלו שוב ושוב את המע´ ומכך נסבול אנו המשתמשים הקבועים של תפוז. הגמד

gilshl

New member
מממ.... וזה לא יהיה רע אחרי

שבוע כי אז יחסמו את כולם וכך נפתר מהם, לא ראית את כל התוכנית, אלא רק את התוצאה החלקית. שבוע אחד נסבול, אחר כך ירדו חצי מהמשתמשים ואז הלחץ ירד.

אבל

לי בכל מקרה אין כאלה אנשים נבובים בפורומים שאני גולש בהם :) יש לי מלא כאלה בביצפר. הגמד

למעלה