אין הערות על הפרק?

Brolly

New member
לא...

טוב... סאיינים נראים כמו בני אדם רק שיש להם זנב טוב? אין סוגים אחרים של סאיינים...

Prophet

New member
זה בערך הסיפור של הסאייאנים !

אם אני טועה במשהו תתקנו אותי פעם היה כוכב של סאייאנים שקראו לו כוכב ווג´יטה בכוכב היו שני קבוצות של סאייאנים- הסאייאנים הטכנולוגיים והסאייאנים הקרביים. בהתחלה הם לא התעסקו אחד עם השני אבל הסאייאנים הלא מפותחים רצו שכל הכוכב יהיה שלהם אז הם יצאו להלחם במפותחים בליל ירח מלא אחד. הסאייאנים הקרביים כמו שאתה יודע הפכו לאוזורו והרגו את כל המפותחים עם התכנולוגיה. לסאייאנים לא נשאר טכנולוגיה והם לא יכלו לכבוש עולמות אחרים. יום אחד הצבא של פריזה בא ועשה הסכם עם הסאייאנים שהם יביאו לסאייאנים טכנולוגיה בעד לוחמים. וככה היה עד יום אחד שפריזה פחד שיצוץ סאייאן יותר חזק ממנו וילחם בו אז הוא פיצץ את הכוכב. הסאייאנים שנותרו בחיים: נאפה, ראדיץ, גוקו, וג´יטה וברולי היו על כוכב אחר באותו זמן ולכן הם חזרו. השריונים שיש לסאייאנים הם בעצם השריונים של הצבא של פריזה הבנת ?

king kazabubu

New member
כבר טעות!!

לא כנון!!!!!! לא היו שני סוגים של סייאנים טכנולוגים וברברים!!! היו שני גזעים שונים לחלוטין!!! הסייאג´ין והטספוריג´ין. הפירוש של השמות שלהם ביפנית הוא כזה סייאג´ין זה ירקות טספוריג´ין זה פירות! הם היו תחת מלחמה מתמדת! עד שעלה הירח. הסייאנים הפכו לאוזרו ובתוך לילה אחד מחקו את הטספוריג´ין לחלוטין. אחר כך הם הצטרפו לצבא של פריזה. פריזה השמיד את הכוכב בגלל שהסייאנים שלא נחשבו ללוחמי עלית כמו עוד כל מיני יצורים ביקום התחילו להתחזק מאוד כמו בארדוק (אבא של גוקו) שהתחזק מאוד מקרב לקרב. ולכן פריזה השמיד אותם.

haunter

New member
איך פריזה השמיד אותם, במצמוץ? (o_-)

איך בכלל מישהו יכול לנצח את היצור הזה? (אל תגלו לי, זה בטח יהרוס את ההמשך)

king kazabubu

New member
נכון... חוץ מזה

מעכשיו לא רואים כמעט סייאנים. בסדרה נגמרו הסייאנים... יש רק את גוקו גוהן וג´יטה טראנקס שיגיע עוד המון זמן וגוטן שיבוא עוד המון המון זמן... ואם הם יחליטו לשדר את הסרטים אז יסבירו בדיוק מי סיין ומי לא...

king kazabubu

New member
אני חושב שכן...

אבל זה לא קריטי... הוא לא נכה... הוא פשוט חוסך באנרגיה

Piccolo

New member
אתה צוחק?

90% מהסידרה מחכים לגוקו ו 10% זה קרב..... אבל הקרב הזה שווה הכל

למעלה