אין הערות על הפרק?

Goggle Girl

New member
אין הערות על הפרק?

טוב, נכון, לא פרק משהו, אבל בכלל כלום? o_O אני היחידה שראיתי שדנדה חשף שיניים לעבר בולמה? >.> ושגוהאן הסמיק כשהוא רקד עם דנדה o_O ידעתי שנאמקים הם א-סקסואלים, אבל זה כבר מוגזם (ואם כבר, אז גוהאן של פיקולו! XD)

Brolly

New member
אממממ...

תחשבי על זה כך... את ילדה קטנה ומסכנה שכל קרוביה נרצחו בדם קר ע"י פסיכי ורוד וקוצני, 2 לוחמים לוקחים אותך למערה שבה יש אישה פסיכית ואנוכית עם שיער כחול שצועקת כל הזמן וילד קטן ואנרגטי שמחליט שהוא רוצה לרקוד איתך... מה היית עושה? אני הייתי מתנהג כמוהו...

Brolly

New member
אני יודע...

אני פניתי אל גוגל גירל שבמקרה היא נקבה...

haunter

New member
זה רק אני או שהם ממש מורחים?

זה נראה כאילו זה מתקדם ממש לאט! הם היו יכולים לתמצת את זה קצת יותר ולהכניס יותר אירועים מעניינים לכל פרק, או לפחות לעשות כל פרק באורך של חצי שעה >_<!

haunter

New member
אממ.. שאלה.

איך מישהו יכול לנצח את היצור הורוד הזה שהורס הרים על ידי מצמוץ?

Snake Bandage

New member
זו הנקודה של כל הסדרה...

העלילה המרוחה היא הדבר שעושה את הסידרה! אבל כל פרק מלא באירועים מעניינים, ולכן אנשים עדיין אוהבת את הסדרה וממשיכים לצפות בה. סדרות נוספות ניסו למרוח את העלילה כמו דרגון בול, כמו פוקימון, למשל. אבל פוקימון מאבד מעריצים, כי הכותבים פשוט לא יודעים איך למרוח עלילה כמו שצריך. XD ודודוריה לא הרס הר על ידי מצמוץ. אתה בטח מתכוון לפריזה.

Brolly

New member
אני התכוונתי לדודוריה...

פריזה רק הרג את אח של דנדה את כל השאר הרג דודוריה זה גם למה שרשמתי קוצני... לפריזה יש רק זוג קרניים לדודריה יש ערימה של קוצים על הראש ועל הידיים...

king kazabubu

New member
פשוט מאוד ../images/Emo58.gif

אחרי שאתה עובר אימונים מספיקים בוא נגיד שלהרוס הר במיצמוץ זה לא כזה קשה... בהמשך פריזה שהרס הר במצמוץ כל כך חלש שגוהן יהרוג אותו באגרוף אחד בלי שיצטרך אפילו להשתנות לסופר סיין.

LINKIN PARK!!!

New member
...

נראה לי שהוא אפילו לא מצמץ, רק היה לו כזה ניצוץ בעיניים. ולמה את וג´טה תרגמו למקיטה, ואת הכוכב לבג´יטה? המתרגמים בארץ מטומטמים, אבל באמת מטומטמים.

haunter

New member
אהה

לא התכוונתי לתגובה ההיא, שאלתי את זה בלי קשר. אבל לא משנה. בכל מקרה, לא הבנתי- הוא סייאני, הורוד הנכה הזה?

ash 1

New member
לא ניראה לי שהוא נכה

הוא פשוט עצלן כי ראיתי הרבא תמונות בהם הוא עומד נורמלי כמו עכבר גאה

haunter

New member
אהה

לא ידעתי שזה מחולק לפי זנים o_O ועוד שאלה-גם הורוד השמן והקוצני והירוק הקוקסינל ההוא סייאנים?

למעלה