וזה הסיפור שלי עם רקבת ישראל
זה הספור שלי עם הרכבת... בד"כ אני מעדיפה אוטובוסים, ולא נוסעת ברכבת. לרוע מזלי באותו שבוע יצא לי ליסוע ברכבת 3 פעמים וזה מה שקרה ביום ראשון הלוח האלקטרוני היה משובש והיה כתוב בג'בריש, ניסיתי לתרגם לעצמי, לא הלך, על לשמוע את הכריזה אין מה לדבר, ולפנות לעזרה לעובדי הרכבת התברר כטעות ענקית. היו גסי רוח ומזלזלים, ואמרו שלא מתפקידם לטפל בלוח המידע ושאני מוזמנת להתלונן בהנהלת הרכבת. ביום שלישי שוב הלוח האלקטרוני שברכבת לא עבד, ושוב עובד רכבת שהיה גס רוח ולא סייע. הפעם גם נאלצנו להחליף רכבת בשל איזו תקלה.מלחיץ כי לא היתה לי אפשרות להבין את הכריזה שמסרה מידע, מתי תצא הרכבת החילופית, ומאיזה רציף וכו. עובדי הרכבת לא ששו לסייע. ביום חמישי באותו השבוע חזרתי על הטעות ושוב השתמשתי ברכבת, זה כבר היה הקש... הפעם מטרת הנסיעה היתה להגיע להופעה עם כרטיסים מוזמנים מראש. יצאתי מהבית 3 שעות לפני הזמן...למודעת נסיון ועיכובים בגלל הרכבת. כמובן ששוב לוח המידע לא פעל. הפעם לא טרחתי לפנות לעובדי הרכבת,הרגשתי שהספיק לי מהיחס המזלזל שלהם. החלטתי לספור תחנות כדי לדעת מתי לרדת. אמממה, בתחנה השלישית שוב עוכבנו, התבקשנו לרדת מהרכבת, כולי לחוצה להגיע בזמן, לא נותה לי ברירה אלא לנסות להעזר בעובדי הרכבת, בתקווה שהפעם אתקל באנשים סימפטיים ומסייעים. פניתי אל העובדים בתחנה (שניים, בנפרד) הסברתי שאני לקויית שמיעה וביקשתי עזרה. הם הסבירו לי שעלי לרדת במנהרה לרציף 2 ולעלות על הרכבת שהגעתי לרציף 2 שאלתי עובדת שלישית, שלא ידעה לעזור והפנתה אותי לעובד אחר, שלא נראה בשטח. בסוף החלטתי שאסמוך על שני העובדים הראשונים ששאלתי. ועליתי על הרכבת, גם בזו הלוח לא פעל, ניסיתי לספור תחנות, ובסוף מצאתי את עצמי יורדת בתחנה הלא נכונה. הבנתי שהוטעיתי ע"י עובדי הרכבת ועליתי על הרכבת הלא נכונה. מתוסכלת פניתי לקופה בתחנת הרכבת, והם הציעו לי לחזור ולעלות על רכבת לת"א ומשם לקחת רכבת ליעדי המקורי. מה שהיה גורם לי להחמיץ את ההופעה. בסופו של דבר עליתי על מונית ספיישל שעלתה לי 150 ש"ח והגעתי ברגע האחרון. ששלחתי מכתב תלונה לרכבת, תוך שאני מסבירה ומציינת שאני לא נוסעת ברכבת, כי היא לא נגישה, וכי נגרמו לי הוצאות כספיות בגלל הרכבת. כל מה שהיה להם לומר, זה מכתב סטנדרטי ודיי מתעלם.ו4 כרטיסי פיצוי ליעדים שאני לא נוסעת ולא נסעתי כי כאמור תמיד העדפתי אוטובוסים רקבת ישראל....