אין היום סטארגייט בערוץ 11

subatoi

New member
ברור, אבל השאלה היא

אם הם יכולים לשדר עונות ישנות כשאלה משודרות במקום אחר, מבחינת זכויות. אני לא חושב שיש דוגמאות לדבר כזה בערוצים אחרים, אבל לא ממש בדקתי.

סלמאק

New member
סמולוויל...

מבחינת זכויות ממש אין בעיה, אין ל"הוט" שום בלעדיות (בזה אני די בטוח), אבל השאלה היא האם זה ישתלם להם... אחרי הכל, איזו סיבה יש לצופה לעקוב אחר אותה עונה בשני מקומות שונים - לא נראה לי שהם ינסו להתחרות בהוט, לא שווה להשקיע שום סכום לתחרות מיועדת לכישלון. מישהי פעם אמרה לי (אני לא בטוח כמה זה מבוסס) שהרכישות שנעשו ע"י הערוץ הראשון, הן לשני שידורים בלבד: השידור הראשון והשידורים החוזרים. מאחר והם ניצלו את כל הזכויות האלה על העונות ההן, נשאר להם רק לשדר שידורים חוזרים של העונות ששודרו לאחרונה (9/2).

subatoi

New member
אל"ף,

אני לא יודע למה אתה כ"כ בטוח שאין להוט בלעדיות על השידור. אני לא יודע איך הדברים מתנהלים. אתה יודע? בי"ת, סמולוויל היא לא דוגמה בכלל. להוט היו זכויות על 4 העונות הראשונות, בעוד המתקדמות יותר (אין לי מושג אילו בדיוק) היו בשידור אצל יס. כשנגמרו 4 העונות, וכל המעריצים היו מתים להמשיך לחמישית, הכל נעצר לכמה חודשים טובים ו-4 העונות שודרו שוב בש.ח. במלואן. למה? כי לא היו להם עדיין הזכויות על העונה החמישית. אולי בגלל שזה עדיין היה אצל יס, אולי לא, אין לי מושג. בכל מקרה, עכשיו החמישית כן משודרת, ואין לי מושג מה יהיה עם השישית. בקיצור, העניינים לא כ"כ פשוטים, מסתבר...

בועז 126

New member
אני חושב משמע אני רואה מה שהרוב לא מרגיש |סל

מצטער על השגיעות כתיב עכשיו קצת מאוחר ואני בדרך לישון עם סטארגייט בליבי .....

gk581

New member
שבת ללא סטארגייט

היא כמו חמישי ללא מכבי. שבת וסטארגייט כבר הפך מזמן אצלי לקונצנזוס, עוד מימי התיכון העליזים, דרך הצבא ואבטשים ועד לימי הבטלה הנוכחיים. למרות (או אולי בזכות) השינוים ששעת השידור עברה כל הזמן, לא ויתרתי ושניתי סדרי עולם כדי לראות את הפרק השבועי. עידן האינטרנט קצת הקל, אבל לא נטשתי את השבת עם ערוץ אחד ואת עזרתה של עליזה. מה אעשה עכשיו? כיצר אעביר את שבתותי? איך אסים את הסופ"ש בלי בדיחה טובה של ג'ק, חיוך של סם, INDEED של טיאלק או מבט על החיים של דניאל? ובכל זאת יש עוד קצת תקווה, איפשהו. תודה לערוץ הראשון על תקופה שלעולם לא אשכח.

סלמאק

New member
../images/Emo7.gif

ואני לא צוחק! ממש כמעט הזלתי דמעה... פשוט מבטא במדייק את הרגשתי, כל מילה ומילה.

למעלה