אין היום סטארגייט בערוץ 11

בועז 126

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

אם יש דבר אחד שיהיה חסר לי בסוף שבוע הזה שעבר הוא שידור של סטארגייט sg-1 או סטארגייט אטלנטיס בערוץ1 , משהו היה חסר לי בלב בלי סטארגייט בסוף שבוע,תגידו מי בא לפנסטיקון בעוד שבוע וחצי ????????... ברוכים הבאים לחדשים בקהילה מקווה לראותכם באירועים ובהכנסים הקרובים אני חושב משמע אני אני מרגי מה שהרוב לא רואה .......

STING3ER

New member
אין היום סטארגייט בערוץ 11../images/Emo35.gif

הסתכלתי עכשיו במדריך תוכניות שב YES וראיתי שבשעה 15:00 או 17:05 \ 20:10 אין סטארגייט! בכלל אין היום
מה קורה עם זה

Iced Hammer

New member
לצערנו הרב...

הערוץ הראשון הפסיק את שידורי הסדרה אחרי שהוא סיים לשדר את העונה השניה שם סטארגייט אטלנטיס. ואת השידור החוזר של העונה השמינית של סטאגייט SG1.

ayan2

New member
לא...../images/Emo7.gif אין ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

הערוץ הראשון סיים לשדר את עונה 8 של סטארגייט SG1, ואת העונה השנייה של סטארגייט אטלאנטיס.
נכון לעכשיו לא נרכשו העונות החדשות (עונה 10 של SG1 ועונה 3 של אטלאנטיס). עדיין לא הוחלט בערוץ 1 על רכישת העונות האלה.
נותר רק לקוות, להתפלל ובעיקר לשלוח לערוץ הראשון מיילים שבו אנו מבקשים (בנימוס והכרת תודה) שישקלו את העיניין בחיוב ובעתיד הקרוב. פרטי ההתקשרות הופיעו כאן לא מזמן באחד השירשורים. שבת ללא סטארגייט...

STING3ER

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif אנחנו חייבים לעשות משהו בקשר לזה

זה לא יכול להיות כל כך יקר לקנות עוד עונה אחרונה של SG1

ayan2

New member
../images/Emo13.gif אתה צודק

לגבי זה שאנחנו חייבים לעשות משהו (לגבי המחיר אינני יודעת כמה זה עולה ועד כמה זה יכביד על רשות השידור בתקופה הנוכחית שהיא תקופה של תוכנית הבראה, קיצוצים ופיטורי מאות עובדים). לכן, לפחות בשלב ראשון כדאי להשקיע מאמץ בלידע את הערוץ הראשון שאנחנו עדיין מאוד מעוניינים בסדרה, מאוד מעוניינים לראות אותה בערוץ הראשון ומאוד מעוניינים שזה יהיה בקרוב. זה עשוי לדרבן אותם להתאמץ. אחרי שנבקש יפה (והרבה...) ונראה שכלום לא קורה כדאי לחשוב הלאה מה עוד אפשר לעשות.

Iced Hammer

New member
אני לא יודע אם אתם זוכרים

לפני שבועיים שלושה, כמה מאיתנו שלחו מייל לאחראים בערוץ הראשון, והם אמרו שהם עדיין לא החליטו האם לרכוש את המשך הסדרות, ובגלל המצב הכלכלי כנראה שזה לא יהיה בזמן הקרוב.

STING3ER

New member
נכון... אבל יש לי רעיון

אם יש כאן מישהו שהוא בקשר טוב עם ערוץ 11, אולי הוא יוכל לבקש מהם לשדר את כל סטארגייט מהעונה הראשונה. זה יהיה טוב בינתיים עד שהם ירכשו את העונה העשירית ובכלל יתרגמו אותה. לא נראה לי שהם יצתרכו לשלם על זה, הם בכלל קנו את העונות האלו והיו פעמים בעבר שהם שידרו אותם כמה פעמים. יכול להיות שהם חושבים שאנחנו לא ממש מעוניינים לצפות בפרקים הראשונים ובכלל בכל הסדרה מהתחלה לפחות שתהיה עוד שבת של סטארגייט

Iced Hammer

New member
אני לא חושב שהם יכולים לעשות את זה

אני חושב שזכיונות שהם קנו בזמנו כבר פגו. אבל שווה לנסות
מי יודע מה יצא מזה?

ayan2

New member
../images/Emo30.gifכמו חברים אחרים כאן, כתבתי להם לאחרונה

אלו התשובות שהגיעו: מתאריך 28/6/07 לצערי אין בכוונת ערוץ 1 (למרות השתדלויותיי הנמרצות והמיילים שהגיעו מצופים נאמנים) לרכוש ולשדר בעתיד הקרוב את העונות הבאות של שתי הסדרות. גם לגבי שידורים חוזרים. אם הם ישובצו, זה יהיה אולי רק בסוף הקייץ. בברכה (ואכזבה), חיים גיא ערוץ 1 מהדוברות הגיעה התשובה הבאה: אכן יש כוונה לרכוש את העונות החדשות של הסדרות לשידור בערוץ 1 , אך לאור מצבה הכלכלי הקשה של הרשות יתכן ולא יצלח הדבר אני מציע שתהיה ערה לגבי לוחות השידורים אך בשלב זה אין תשובה סופית בברכה שלומי קיים ע.דוברת למרות התשובות, אני מסכימה שאין לומר נואש. צריך לחשוב מה לעשות בנוסף לכתיבה לערוץ הראשון.

Iced Hammer

New member
אולי אפשר לעשות עצומה של חברי הפורום

כדי שיראו שיש קהל? (זה עבד בזמנו עם העונה השביעית)

ayan2

New member
../images/Emo45.gif אני מאוד בעד../images/Emo70.gif

וגם אשמח לעזור. לצערי אינני יודעת כיצד "מעלים" עצומה לרשת. Anyone?

Iced Hammer

New member
אני כרגע באמצע לימודים למבחן

כשאני אתפנה (אני מאמין שזה יהיה בשעות הערב יותר) אני אבדוק איך אפשר לעשות משהו כזה. ואני גם אפרסם את זה בפורומי טלויזיה ומד"ב אחרים.

Iced Hammer

New member
תודה רבה... יש עוד זמן ...

אבל כשלומדים בטכניון צריך ללמוד הרבה לפני ...

STING3ER

New member
אני בעד../images/Emo45.gif.לך תלמד אחרכך יהיה זמן בשביל זה

בתקופה של העונה השביעית לא היתי כאן בפורום אז אני לא יודע מה קרה אבל אם זה עבד פעם, זה יכול לעבוד עוד פעם.

אה, סליחה על ההתפרצות לדלת פתוחה אבל

יש כאילו שידורים חוזרים של הסדרה, מהעונה הראשונה, ב-AXN כאילו? כל יום כאילו?? למה שערוץ 1 ירצה או יוכל לעשות את זה גם הוא? יהיה מאוד נחמד ורצוי שהם יקנו את עונה 10, אבל הם לא יוכלו לעשות כלום יותר עם העונות הישנות

למעלה