אין... האכזבות האלו..

shiraz2

New member
אין... האכזבות האלו..

אתמול הייתי אצל האקס. הבטחתי לבקר אותו המון זמן ושבוע הבא הוא נוסע לחודשיים מהארץ אז החלטתי שזהו- אני באה לראות אותו. אחרי שנפרדתי מהחבר לפני שבועיים הרגשתי מספיק מוכנה לראות את האקס שכל כך אהבתי. הגעתי, דיברנו, נזכרנו איך אהבנו וכמה הוא העריץ ועדיין מעריץ אותי ודבר הוביל לדבר- התחלנו לגעת אחד בשני, להתמזמז, בסוף הגענו למצב שבאנו לשכב וכמובן...- אין קונדום. לא נורא- לטענתו גם אם היה קונדום לא הייתי מסכימה לשכב איתו אבל בכל זאת לשנינו היה טוב ונעים מצאנו דרכים להתגבר על זה. בקיצור.. אחרי כמה זמן שכבנו אחד ליד השני, התחבקנו והתנשקנו ושאר דברים, אני שמה את התחתונים בחזרה כשלפתע הוא אומר- (בנימה של צחוק לחלוטין) איך את אף פעם לא מספקת אותי וממשיך לגעת בי ולצחוק איתי כאילו הוא לא אמר כלום. ואני רוצה להבהיר שבכל הפעמים ששכבנו- הוא לא גמר לטענתו. איך הוא פגע בי והכי גרוע זה שהוא מראה כאילו הבעיה היא בי ולא בו ואני רוצה לציין שאני אישה מאוד סקסית והוא דואג להזכיר לי את זה בכל הזדמנות שרק קיימת כך שלא קיימת בעיה של משיכה. לאחר שדיברנו על זה הוא טוען שבגלל שאני לא יורדת לו הוא לא גומר. (וכן יש לי בעיה עם לרדת מסיבות אישיות...) חוץ מלרדת יש כל כך הרבה דברים שאין לי שום בעיה איתם והוא יודע ומרגיש.. בקיצור גרם לי להרגיש הכי לא מינית שאפשר (ותמיד הייתי מאוד בטוחה במיניות שלי) והכי זולה. א כ ז ב ה מהבן אדם שהכי אהבתי והערכתי. ואין הרבה כאלה בכלל. רציתי לשתף- פעם ראשונה שאני נפתחת ממש ב-
...
שירז

ניקולי

New member
שירז... ../images/Emo123.gif

אני מזה שונאת את הקטעים האלו... חבל"ז ממ"ז זאת אומרת (חבל על הזמן ממזמן)...
ולמה אני מתכוונת?? ישנם גברים שמזה נהנים בסקס הם יכולים להיות הכי הכי בעננים..אפילו מרוב התלהבות הם משפריצים עד לתיקרה... ואז... בשורה התחתונה "את לא סיפקת אותם"....גועל נפש אבל ממש גועל נפש... למה בכלל הלכת אליו??? למה בכלל הגעת איתו לרגע שכזה?? את לא צריכה לא לרדת לו ולא לעלות עליו.. תשאירי אותו לנצח בגדר האקס שלך...תני לו להרגיש שלעולם יותר הוא לא יזכה לגעת בך....

sidi

New member
תגידי לי

השתגעת? חחחחחחחחחח הבן אדם לא מסוגל לגמור ואת לוקחת את זה לב כשהוא אומר שאת אשמה? אני מציע לך לנתק כל קשר עם הטיפוס הזה ותשלחי אותו רות וסטהיימר (הסבתא ההיא הקטנה). וסתם הבהרה, את לא חייבת לעשות שום דבר שלא מוצא חן בעינייך ושלא נוח לו איתו.

סתיו למדה ש..

הרבה פעמים הם משליכים את התיסכולים שלהם עלינו כדי לא לשמוע את חבטת האגו שלהם על הריצפה.. הרי אנו הנשים תמיד יכולות לספוג..וכל העלבה תעבור בשקט.. שירז.. פעם הבאה תעני לו "אתה רשאי לקום וללכת..אני לא מבינה למה אתה טורח לחזור אם ככה"..

הוא ממש ממש לא מצחיק

מקווה שאמרת לו שיהיה לך ברור שטוב לך שהוא ה-X ולא יותר מזה ולדעתי לא צריך לתת לו את הסיפוק של לתת לך את המשפטים המפגרים האלו במיוחד שהגברים פה יכולים להגיד לך כמה שזה קשה לא לגמור אז אם לא מתאים לו למה הוא ממשיך ואת לדעתי צריכה לחתוך ומהר

היי חתיך

היה מצוין רק שבוע שהייתי מוכנה שיהפוך לחודשים אבל אתה יודע מסתפקים במה שיש הכי הרבה נהניתי להיות עם האיש והפיצית תראו קופיפה אוכלת בננה

ניקולי

New member
שלום רב שובך

כפי הנראה מאוד נהנתם והפשושה הזאת בא לי לאכול אותה....

sidi

New member
לצערי

זה נכון צריך להסתפק במה שיש אבל העיקר שנהניתם.

shiraz2

New member
....

ההערה הזו הטרידה אותי כל כך רק בגלל שמדובר באדם שחשבתי שהיה ממש קרוב אליי, בן אדם שאהב אותי ושאהבתי אותו בטירוף ושהיה בינינו קשר (ולא רק מערכת יחסים) מדהימה, ולכן היה לי קשה לקבל את ההערה הזאת. איכשהו קשה לי לקבל את העובדה שהוא בעל הבעיה ולא אני.
וג'סי, למה התכוונת בזה שאמרת שהגברים פה יכולים להגיד לי כמה שזה קשה לא לגמור? בכל אופן... תודה על התמיכה- זה באמת כל כך חשוב לי.
וגקסי welcome back אני מקווה שנהנת ונחת כראויי...
אוהבת.. שירז

sidi

New member
שירז ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תקבלי את זה ואל תכניסי לעצמך שטויות לראש, הבעיה לא בך ולא שלך. וג'ס מתכוונת בדיוק למה שהיא כתבה, זה לא קשה לגמור אלא אם יש לו בעיה.

למעלה