אין דבר כזה "נטיות הפוכות"

יודיX3

New member
אין דבר כזה "נטיות הפוכות"

אני חושב שבהחלט הגיע הזמן לקרוא לילד בשמו. אין דבר כזה נטיות הפוכות. יש דבר כזה נטיות הומוסקסואליות או נטיות חד מיניות. מי שפה הפוך זה מי שהראש שלו תקוע במערה חשוכה מימי הביניים ונותן מדבקות לכל מי שאינו הולך בתלם לפי השקפתו. כיום החברה המודרנית בכלל וארגון הפסיכולוגים של ארה"ב בפרט טוען שהומוסקסואליות היא לא מחלת נפש, ניתן לחיות טוב איתה, והיא לא התנהגות הפוכה ולא הפוך על הפוך. אני לא הולך על הידיים, העיניים שלי לא מאחורי הראש והנטייה שלי היא הומוסקסואלית. לא הפוכה.

יציב

New member
אם אתה דתי

אז בטח בתוככי ליבך אתה יודע בדיוק למה זו כן נטיה הפוכה. אם אתה לא מבין, אני אוכל לנסות להסביר לך.

עזוב

טרם השתכנע כאן מישהו ממשהו. הכל ידוע וברור לכולם, העניין הוא מאיזו זוית בחרת להסתכל.

יציב

New member
תגובה

סוף סוף אני שומע פה מישהו שמדבר בחכמה. הכל תלוי מאיזה זוית בחרת להביט על הדברים.

יציב

New member
תגובה

סוף סוף אני שומע פה מישהו שמדבר בחכמה. הכל תלוי מאיזה זוית בחרת להביט על הדברים.

יודיX3

New member
מי קבע את המושג נטייה הפוכה?

ארגון עצת נפש ודומיהם. את תרשה לי להגדיר ותם כחשוכים.

לגבי המונח "נטיה הפוכה"

המונחים "הומו", סטרייט, גאה, גיי וכו' הם מונחים שהשתרשו בעולם השקר, ומבטאים יחס קליל, אופנתי, שתוטניקי לתאור משהו שהוא בעצם חורבן ומוות (בראש ובראשונה לאדם עצמו). הילדים ברחוב שאני גר בו, מקללים אחד את השני במילה הומו... מעניין שבעלי נטיות הפוכות, מקבלים עליהם את הקללה הזו בשמחה. זה כמו "הזדהות עם התוקפן". המינוח "נטיה הפוכה" מבטא לא רק את האמת כפשוטה (=נטיה שהיא היפך הטבע), אלא הוא גם אנטיתזה לרוח השטות שמנגד. מינוח יותר מכובד. ביני לבין עצמי, אני מדבר על משיכה לגברים. אילו מישהו היה מכנה אותי הומו או גיי, הייתי פשוט נעלב... (או בעצם, מרחם עליו).

dkey

New member
אני הומוסקסואל, גיי, גאה ומאושר

אני הומו בדיוק כפי שיש פאנדות, נשרים וסוסים הומואים. רוח השטות היחידה שאני רואה זה אצל קבוצה של אנשים בעלי נטיות הפוכות סטרייטים שחושבים שיודעים הכל ושהתורה ופרשנותה המדויקת נתנה להם בסיני. כן, הם היו שם או לחילופין כתבו אותה או לחילופי חילופין שוחחו כרגע עם האל בענין וקיבלו פירוש חד וחלק. ידידי, אתה בסך הכל מקיא כאן את מה שהאביסו אותך עג היום בלי שנתת לענין מחשבה. אלוהים נתן לך מח. תנצל אותו.

יודיX3

New member
מצטרף: גם אני הומו גיי גאה ומאושר

"הומו" זו לא קללה- זאת נטייה.

החוקית

New member
הומוסקסואליות

לא נראה לי שאתה יודע על מה אתה מדבר הומו זה קיצור של הומוסקסואליות... הואיל ובאוכלוסיות מסוימות עדיין רואים בהומוסקסואליות כדבר רע, אותם פרטים באוכלוסיות אלו משתמשים במילה הומו כקללה. פעמים אחרות משתמשים במילה על מנת להגיד כי אותו אדם מתנהג בצורה נשית. מאחר והמצב הנתון שלי הוא שאני לסבית, אין לי סיבה להעלב מזה. (מזכיר לי מרוקאים שנעלבים כשקוראים להם כך) מי שמתבייש במה שהוא גם יעלב כשיקראו לו כך.

יום.

New member
המממ

כדי להתרבות אנחנו זקוקים לזכר ולנקבה אם זכר נמשך לזכר או נקבה לנקבה.. זה קצת סותר את חוקי האבלוציה. ואולי לפיכך זה "הפוך"?

dkey

New member
מה שיודי מנסה לומר

זה שהוא לא מוכן לקבל את הסטיגמה הזאת שיש לו נטיה הפוכה. כאילו יש בזה משהו רע. האם נקרא מהיום לכל מי שאינו בעל שיער שחור בעל שיער הפוך. יש לנו שם. אנחנו הומוסקסואלים. אנחנו לא הפוך מכלום. אנחנו לא פחות מאף אחד. יש מספיק סטרייטים להמשך הדור (יש יותר מידי בני אדם על הכדור הזה) וגם ההומואים מתרבים ובודאי שהלסביות. ואוטוטו גם הורים הומוסקסואלים יוכלו ללדת ילדים שלהם הם בלי תרומות או טובות (כן, זה ממש קרוב).

שאלה לי אליך

עם יד על הלב, אילו בורא עולם היה מציע לך עיסקה כדלקמן: משיכה מינית אמיתית וסוערת לאשה, אשה וילדים, תמורת ויתור על הנטייה ההפוכה (או תקרא לזה איך שתרצה). בנוסף, בונוס: יכולת לאהוב גברים בכיף וסבבה, לחבק ולנשק, כמו שרק "סטרייטים" עושים בלי שום תחושה רעה. מה תעדיף?

dkey

New member
שאלה לא רלבנטית

כי אני לא עוסק בדברים תיאורטיים. ישנה מציאות ואדם צריך לחיות עם מה שקיבל. אנו נולדים ג'ינג'ים או בלונדינים, נמוכים או גבוהים, שמנים או רזים, הומואים או סטרייטים. וזה במקרה הטוב. במקרה הרע אנו נולדים עם מומים כאלה או אחרים. אנחנו חיים בחברה בה מר וגברת סמית הם האידיאל. אז כל אחד רוצה את מה שאין לו. הבעיה היא שגם מר סמית רוצה להיות משהו אחר. אבל אני בטוח שהיום הייתי מסרב. עברתי מסע בחיים. לא היה לי קל. אבל הרוחתי ביושר את הזכות לאהוב גבר. תבין, אני ואתה קורבנות של חברה. חברה שיום אחד החליטה שהומואים ולסביות זה אסור. ממש כמו שמשטר מסוים עשה זאת כלפי יהודים ואחר כלפי שחורים וכו'. אני גדלתי לתוך חברה בה היה ריק אינסופי בנושא. לא כמו היום שמתחילים לראות ספרי ילדים בנושא או רואים זוגיות גאה בטלויזיה. אני ידעתי שהנסיך מתחתן עם הנסיכה. והנה בגיל ההתבגרות שלי אני הנסיך לא רוצה נסיכה והכל פשוט מתמוטט לך. אתה מוצלח ויפה ואהוד והכל לפניך, רק הושט היד וקטוף אבל מחזיק סוד שהוא כמו חור שחור בגלקסיה שמאיים לבלוע. וההתמודדות קשה. אתה לא מוכן לקבל את זה ואחר כך מתברר לך שזה כמו צל שרודף אחריך ולא מרפה ולא ירפה לעולם. ואם לא לקחת את חייך אז אתה מתחיל להתחבא, לשקוע בדכאון או בעצב אינסופי ולהיות צל של עצמך בגלל אותו צל שאחריך לכל מקום. ועם הזמן ועם ההתבגרות אתה מבין שבסך הכל היית קורבן לשטיפת מח נוראית. אתה יודע שכשאתה נושק לו ברעד של התרגשות שאין טהור מזה. אתה יודע שאין דבר יותר בעולם מאשר להתעורר בבוקר מחובק איתו ולשמוע ממנו "אני אוהב אותך". לא הייתי רוצה להיות מר סמית. אני נורא אוהב את מי שאני. היותי הומו שזור בכל מה שמרכיב את הוויתי ואישיותי. אם זה ילך אני אדם אחר. לא אני. ואני לא מוכן בשום פנים ואופן להיות משהו אחר. אני אפילו אוהב היום את החסרונות שלי. עובדת היותי הומו אינה אחת מהן. תודה, אבל אשאר היכן שאני. אני בכלל לא בטוח שלהיות סטרייט יותר כיף מלהיות הומו. אני חושב שאנחנו עם סגולה. נרדף כמו עם אחר.

gentle giant

New member
אתם לא שמים לב מה אתם אומרים

בכמה מההודעות כאן מרבים להשתמש במושגים "הומו" ו"סטרייט". אוקי, הומו זה נטייה הומוסקסואלית ולא נטייה הפוכה. ו straight ? זה "ישר"?

למעלה