אין דבר כזה ולא יהיה - פלסטינה...

אלמרה

New member
אין דבר כזה ולא יהיה - פלסטינה...

הגיעני במייל ואני מוצא חובה לשתף במטרה שתפיצו הלאה. השנה 1695 - הארץ היתה ריקה ברובה, שוממה, ותושביה היו מועטים והתרכזו בערים ירושלים, עכו, צפת, יפו, טבריה ועזה. רוב התושבים בערים היו יהודים והאחרים היו נוצרים, היו מעט מאוד מוסלמים שבדרך כלל היו בדואים. חברים, אין דבר כזה עם פלסטינאי, לא היה ולעולם לא יהיה מדובר בפיקציה של הערבים בעידוד השמאל הישראלי הסובל ממחלת נפש קשה של שינאה עצמית ומשתף פעולה עם הגרועים שבאויבינו http://www.faz.co.il/story?id=4457&base=&NewOnly=1&LastView=2030-12-31 סיור בפלסטינה, שנת 1695 אבי גולדרייך מכונת זמן, זו התחושה המקננת בי כשאני נמצא בחנות הספרים העתיקים של מר הובר בבודפסט. הובר למד להכיר את שגיונותי, ולאחר ברכת השלום וכוס המיים המינרליים (מר הובר הוא טבעוני-צמחוני) מוביל אותי במדרגות למרתף הענק והמאוורר, לאגף ה''יהודי''. האגף היהודי הוא חדר ובו ספרים עתיקים בנושאים שנראים למר הובר יהודים. בין הספרים ישנם כאלה שאינם שווים את כריכת העור שלהם אולם לעיתים נדירות אפשר למצוא שם אוצרות תרבות של ממש. הרבה מאוד הם ספרי קודש ישנים שנגנבו אולי ממרתפי הגניזה שבבתי הכנסת, כרכי תלמוד, תנ''ך, משניות, שולחן ערוך, סידורים ישנים נוסח אשכנז. אני נוהג לפתחם כדי לראות מי הבעלים, מי הנער שקיבל את הספר לבר המצווה לפני מאתיים שנה, ולמי העניק אותו בערוב ימיו. סקרנות. הרבה מהספרים כתובים בגרמנית, והם ספרי הגות על היהדות שנכתבו בכלל בידי נוצרים או יהודים מתבוללים. לפעמים מוצאים איזה כרך תלמוד שנכתב בכתב יד, אלה יקרים מאוד, מאות אלפי אירו ומונחים בארון זכוכית מאוּורר. הובר יודע את ערכם. ולפעמים ישנן מציאות כמו הספר Palestina של Hadriani relandi מקורי בשמו ה''מקצועי'', palaestina ex monumentis veteribus illustrata, המו''ל הוא, Trajecti Batavorum: Ex Libraria G. Brodelet, 1714. ניתן למצוא כמה ספרים מקוריים כאלה במספר מקומות בעולם ואף באוניברסיטת חיפה. אפשר לראות כאן את המקומות בהם הספר נמצא וגם אפשר למצוא פרטים על המחבר ועוד. הנחיות צפיה במצגת: לדיפדוף בין התמונות לחץ על החיצים. לחיצה על כל תמונה תגדיל אותה במסגרת נפרדת ולחיצה נוספת תגדיל אותה שוב. המחבר רילאנדי, איש אשכולות של ממש, גיאוגרף, קרטוגרף ופילולוג ידע על בוריין עברית, ערבית ויוונית עתיקה, בנוסף לשפות האירופאיות. שפת הספר היא לטינית. בשנת 1695 הוא נשלח לסיור בארץ ישראל או בשמה דאז פלסטינה. במסעו הוא סקר כ-‏2500 מקומות יישוב המוזכרים בתנ''ך או במשנה. שיטת המחקר שלו היתה מעניינת. ראשית, מיפה את ארץ ישראל. שנית, רילאנדי זיהה את כל אחד מהמקומות המוזכרים במשנה או בתלמוד עם מקור שמו. אם מקור השם יהודי, הביא את הפסוק המתאים בכתבי הקודש. אם מקור השם רומי או יווני הביא ביוונית או בלטינית את ההקשר. שלישית הוא אף ערך סקר ומפקד אוכלוסין לכל מקום יישוב. המסקנות הבולטות הן: הטריאנגולציה שנעשו בסקטאנט ובשולחנית מפת ארץ ישראל על רקע קווי עזה עיר יהודית – 1695גת, גלים, ג'לג'וליה, גמלה – חורבותהעיר הפלסטינית לוד עם 45 תושבים נוצרים; בשנת 1695 כולם ידעו שהמורשת היא יהודית אף ישוב בארץ ישראל אינו בעל מקור שם ערבי. שמות היישובים הם ברובם ממקור עברי, או יווני או לטיני-רומי. עד היום, למעשה, אף ישוב ערבי (להוציא רמלה) אינו נושא שם ערבי מקורי. רוב שמות היישובים הם ממקור עברי או יווני ששובש לערבית חסרת משמעות. אין שום משמעות בערבית לשמות עכו, חיפה, יפו, נבלוס, עזה או ג'נין ושמות ערים כמו רמאללה, אל-חליל ואל-קודס חסרים שורשים היסטוריים או פילולוגיים ערביים. בשנת 1696, שנת הסיור, רמאללה, למשל, נקראה בתא'לה (בית אל), חברון נקראה חברון ומערת המכפלה נקרא על ידי הערבים אל חליל (כינוי לאברהם אבינו). הארץ היתה ריקה ברובה, שוממה, ותושביה היו מועטים והתרכזו בערים ירושלים, עכו, צפת, יפו, טבריה ועזה. רוב התושבים בערים היו יהודים והאחרים היו נוצרים, היו מעט מאוד מוסלמים שבדרך כלל היו בדואים. יוצאת מהכלל נבלוס, היא שכם שבה ישבו כ-‏120 איש ממשפחת נאטשה המוסלמית וכ-‏70 איש שומרונים. בנצרת, בירת הגליל, היו כ-‏700 איש – כולם נוצרים. בירושלים כ-‏5000 איש, רובם יהודים ומיעוטם נוצרים. המעניין הוא שאת המוסלמים מזכיר רינאלדי כשבטים בדואים נודדים, שהגיעו כפועלים עונתיים כדי לשמש ככח עזר בחקלאות או בבנין. בעזה, למשל, היו כ-‏550 איש; חמישים אחוז מהם יהודים והשאר נוצרים. היהודים עסקו בחקלאות משגשגת של כרמים, זיתים וחיטה (גוש קטיף) והנוצרים עסקו במסחר ובהובלת התוצרת. בטבריה ובצפת היה ישוב יהודי, אולם לא מוזכרים העיסוקים להוציא דייג בכנרת, מקצוע טברייני מסורתי. עיר כמו אום אל-פאחם למשל, היתה כפר בן 10 משפחות, כולן נוצריות, כחמישים נפש, וכן כנסייה מרונית קטנה (משפחת שחאדה). הספר סותר לחלוטין תיאוריות פוסט-מודרניסטיות על ''מורשת פלסטינית'' או עם פלסטיני, ומאשש ומחזק את השייכות של ארץ ישראל ליהודים ואת חוסר שייכותה המוחלט לערבים, ששדדו אפילו את השם הלטיני פלסטינה וניכסו אותו לעצמם. בספרד למשל, בגרנדה, רואים מורשת ובניה ערבית. ערים ענקיות כמו גרנדה ומדינה כמו אנדלוסיה, הרים, נהרות כמו גוואדאלחארה, מורשת תרבותית ערבית של ממש: ספרות, יצירות פאר, הנדסה, רפואה ועוד. 700 שנות שלטון ערבי הותירו בספרד מורשת שלא ניתן להסתירה או להסוותה. ואילו כאן כלום, נאדה, לא שמות ערים, לא תרבות, לא אמנות, לא היסטוריה, לא עדויות לשלטון ערבי. רק שוד וגזל, גזל המקום הקדוש ביותר ליהודים, גזל הארץ המובטחת ליהודים. לאחרונה בחסות כל מיני ישראלים פוסט מודרניסטים – גזל ההיסטוריה.

מייל חזקקק, כך צריך לדבר אל העולם

גזלו לנו את אדמותינו, השמאל אשם בטרור ובלאומניות הערבית בישראל ובעזה. הם העצימו את העם הבדיוני הזה. האמת צריכה לצאת לאור, וכנראה שתצא רק כאשר יוקם ערוץ חדשות ימני.

אלמרה

New member
ומה שלא יכנס להם הראש בכח...

יוכנס להם בעוד יותר כח - אחת ולתמיד!

StrengthHonor

New member
יש מלא אמצעי מדיה אינטרנטיים ימניים

תביאו את האנשים אליהם קודם. חוץ מזה כל דבר מבוסס טלוויזיה יהיה מה שהרדיו הוא היום עוד 2-10 שנים.

סלוניק

New member
תקשיב טוב, טמבלול,

אני מזמין אותך להראות לכולנו (לא לא לא, בלי להתחמק) את הנתון המופלא שאתה ודאי מחזיק בו לעניין 'גזילת אדמות', היות והסטטיסטיקה סבורה אחרת. ולא, אני לא רוצה תשובה דמגוגית פופוליסטית אינפנטילית של:" בשו-אותנו-אלפיים-שנה-תסתום-תפה-שמאלנאצי-מניאק-כי-צה"ל-שומר-עלייך-מרזל-שולתתת!!1", היות ואני מקדים תרופה למכה וצופה שכך, כנראה, תענה לי. אני מבקש ממך נתון שמוכיח שהופקעו ממדינת ישראל אדמות ולא להפך. ושוב הקדמת תרופה לדמגוגיה - לא, לא הופקעו אדמות מארץ ישראל השלמה היות והפרת והחידקל לא היו שלנו מעולם. אולי של דוד המלך, אבל ממש לא של 'מדינת ישראל' (כשם שמדינת ישראל איננה גוזלת את אדמותיה של 'סוריה הגדולה', הלוא היא ממלכת סוריה האנטיוכית).

ואם תקבל את הנתון המבוקש תתפכח?

או שתמשיך להיות שבוי בשקר השלום\פלסטיני שלך? מה יש לי להוסיף למוחו של אדם שמלא בתעמולה הערבית-שמאלנית וניזון משקרים וסילופי עובדות.

סלוניק

New member
רגע, זה אומר שיש לך נתון כזה?

|משפשףעיניים| כן, אני מבקש שתציג אותו. לא רק בפניי כמובן, אלא בפני כלל הפורום היות וטענת באופן פומבי טענה בלתי מבוססת.

הMפצח

New member
עזוב, הוא מקרה אבוד

ויתכן שהוא גם לא מישלנו, אז חבל לבזבז את הזמן בויכוחים עם אחד כזה.

primus solus

New member
מפנה אותך אל המאמר שפורסם בפורום 299

כאן. מכיוון שההודעה כבר עמוק בנבכי הארכיון אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש בו תטען שיש עם פלסטיני ולעורר פולמוס. אני מפנה אותך לפורום שלנו מכיוון שהפורום הזה עוד לא יתעורר וספק אם יתוערר אי פעם. אתה גם יכול להזמין את חבריך מפורום חד קיום.

סלוניק

New member
לא שאלתי לעניין העם הפלסטיני

היות ולדבר בפורום הזה זה כמו לדבר בקיר. הילד עם הנתונים כביכול מתעקש שגזלו לו אדמות ואין לי אלא לדרוש את המספרים.

מה לא מובן?

הכיבוש הערבי על יהודה ושומרון. ערבים יכולים להתיישב שם, אך לא לרשת אותם בגניבה.

ה"כיבוש" הוא ערבי, ולא יהודי

השימוש הרווח במונח "כיבוש" לגבי א"י הוא מגמתי ושקרי, משלוש סיבות: א) מעולם לא הייתה ריבונות מדינית פלשתינית בא"י, ובאין ריבונות מדינית לא יכול להיות "כיבוש". אמנם, הייתה ריבונות ירדנית מ- 1948 עד ל- 1967, אך זו לא הוכרה על ידי העולם (פרט לפאקיסטן ובריטניה); ובנוסף, ירדן ויתרה על ריבונותה זו ב- 1988; ובכך חזרה הארץ סופית לבעליה ההיסטוריים, הם היהודים. ב) ה"כיבוש" אינו תוצאה של מהלך ישראלי, אלא של מלחמה שנכפתה על ידי הערבים ב- 1967. יש לזכור, כי שלוש שנים קודם לכן, ב- 1964, כשכל "השטחים" היו עדיין בידיהם, יזמו אלה את "האמנה הפלשתינית", הקוראת להשמדתה של ישראל. אמנה טרוריסטית זו קיימת ופועלת, ואלפי היהודים הנרצחים מאז, הם עדות טראגית לקיומה. ג) כל האדמות שעליהן יושבות ההתנחלויות (וזאת, בניגוד לשטחי-ענק "פלשתינים" שעליהם יושבת בדין התנועה הקיבוצית מאז 1948), מעולם לא היו מעובדות פיסית על ידי הפלשתינים, וכולן טרשים (או חולות-שוממים, כמו בגוש קטיף). לכן, מי שנוקט במונח "כיבוש" לגבי ההתנחלויות, ומבלי שהוא מזכיר בצמוד ובמפורש שלושה נתונים אלה, עושה מעשה מרמה וזדון: ארץ ישראל אכן "כבושה", אבל על ידי הערבים ולא על ידי היהודים, הואיל ועם אינו יכול להיות "כובש" במולדתו ההיסטורית; ואכן, בספרי ההיסטוריה בעולם מכונה תקופה זו: "תקופת הכיבוש הערבי" (The Arabic Qonquest).

סלוניק

New member
LOL

עם אינו יכול להיות כובש במולדתו ההיסטורית? בסדר, אז אנחנו צריכים לפנות את מקומנו למען שבעת עמי כנען המסכנים.

לך חפש אותם ואני מבטיח לך שהם מקבלים

את כל רכושי, ואנא, אני מבקש ממך הפעם, רק הפעם, שלא להאמין לכל אוסף חמולות שמכריזים על עצמם דברים מפה ועד הודעה חדשה ולקבל זאת כתורה מסיני. אתה תוכל לעשות זאת?

סלוניק

New member
ובכן,

today announced plans to extend its leadership position in graphics software with major enhancements to performance and compatibility for ATI Radeon™ graphics for consumer Linux users. These improvements are planned for subsequent releases of ATI’s Catalyst™ software package beginning in early September. This announcement represents a significant first step in redefining the graphics landscape for Linux consumer users. Moving forward, AMD also plans to accelerate efforts to address the needs of the open source community as well. “As client computing on Linux continues to grow so has our support and focus on delivering best-in-class performance and compatibility for our products,” said Ben Bar-Haim, vice president of software, Graphics Product Group at AMD. “In the second half of 2007 we plan to deliver the most significant enhancements for ATI Radeon graphics ever for Linux and reaffirm our commitment to consumer users and the community as a whole.” With the forthcoming Catalyst 7.9 software release in September, AMD will add Linux support for the ATI Radeon™ HD 2000 series of graphics processors. The Radeon HD 2000 series offer a number of compelling new features for Linux users including AMD’s patented unified shader architecture. In addition to expanded GPU support, Catalyst™ 7.9 is being designed to offer a number of major performance improvements across the board with users seeing up to 90 per cent improvement in such popular titles as Doom 3 and Quake 4 (http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=823&num=3). In Q4 2007, AMD’s Catalyst software package for Linux will add support for Accelerated Indirect GLX (AIGLX). AIGLX is an enabling technology that allows Linux users to enjoy a rich visual 3D user interface that provides a more immersive end-user compute experience. אתה רואה? גם אני יכול להגיב הודעה שלא קשורה בשום צורה להודעות שמעליה. לא גילית את אמריקה.

אתה נראה כמומחה בזה

איך היית שורד דיון עמוק ורציני בלי שהייתה לך היכולת לשקר ולסלף עובדות. כך אתם ממשיך בדרך ההזויה שלך ולכוד בתאוריות הפסיכוטיות שלך.

סלוניק

New member
אני עוד ממתין לתגובתך לעניין 'מקור ראשון'.

יש לך סימוכין לטענות שלך, לא?

למעלה