אין דבר בעולם...

קורלציה

New member
אין דבר בעולם...

ההופך את האושר לפחות ניתן להשגה מאשר הנסיון למצוא אותו...ההיסטוריון וויל דוראנט תיאר כיצד חיפש את האושר בידע, ומצא אכזבה בלבד, אחר כך חיפש את האושר במסעות, ומצא עיפות, בעושר,,ומצא חוסר הרמוניה ודאגות, הוא חיפש את האושר בכתיבתו, וזו רק יגעה אותו, יום אחד ראה אשה יושבת ומחכה במכונית קטנה ובזרועתיה ילד קטן, איש ירד מהרכבת ניגש אלהים נישק בעדינות את האשה ואחר כך את התינוק. הוא עשה זאת ברכות כאדי לא להעירו, המשפחה נסעה והשאירה את דוראנט בהארה מדהימה לגבי טבעו של האושר... כל פעולה נוראמלית של החיים טומנת בחובה הנאה כלשהי...

כל כל נכון

תמיד אני אומרת שהאושר הוא בחירה,הוא קיים כאן ועכשיו ועלינו רק לראות אותו,לגעת בו,לחיות אותו.

ophra

New member
האושר נמצא פה ../images/Emo23.gif בפנים

וכל נסיון למצוא אותו במקום אחר לפני שמוצאים אותו ב-
נדון לכשלון

ophra

New member
מוצאת יקרה....

את יודעת מה היה הפתרון שלי לבעיה כזו....? לעשות שלום עם עצמי... קלישאת הקלישאות - לתת לעצמי קודם כל להתקרב לעצמי באהבה עם הרבה אמפטיה וזה לא קל... אחרי שעושים את זה כבר הרבה יותר קל לתת לאחרים להתקרב לתת להם לאהוב אותך ולאהוב אותם בחזרה יש לי משל נחמד שמסביר קצת איך עושים את זה... אבל זה לפעם אחרת מאוחר ואני כבר עייפה האצבעות בקושי מקלידות לילה טוב

עפ עפ, וכל המתוקים

מבינה אותך תאמיני לי שיודעת הכל יכולה לשבת עכשו אם מישהי אחרת ולאמר לה גם אבל את יודעת איך זה קשה לפעמים הכל יחד, אין עבודה, המחשבה על הכלכלה בקרוב משגעת אותי למרות שבסוף יסתדר אני מאמינה שהכל יסתדר אבל יש אחריות יש ילדים ועדיין יש לי אבא שכל הזמן נוזף. לימודים, כן סוף סוף החלטתי ואפילו בודקת אבל נו עדיין לא זז ולא יודעת עוד כמה זמן ומתי יתחיל ולכמה זמן חוששת מהלימודים שלא אעמוד בזה, ושוב כמו תמיד מפחדת סתם כי אני יודעת שאני יכולה לסמוך על עצמי. אהבה, היתה נגמרה כאבתי נגמר לי ודי אבל אולי זה עוד בראש ואינני מודעת לכך משהו מציק לי, עובדה כמעט שהתחלתי להרגיש פרפרים ושוב בום אחד גדול ונגמר לי מהלא כלום, הכל ריק פחד לא לאהוב, את עצמי אני אוהבת תאמיני לי כבר כתבתי לכם פעם שאמרה לי אימי שאת עצמי אני בטוח אוהבת, נו אז למה לא?! לסיכום= מוצאת יודעת את התשובות רק צריכה להחליט שהיא עושה את מה שצריך למרות שהיא לבד במערכה כמו תמיד, להחליט לבד לבנות את המגדלים לבד ולהמריא גבוה גבוה גם אחרי הנפילה. תודה מתוקים כולכם מתוקים בחיי.
וסגול עקשן - צחקתי פשוט אל תיקח את זה אישי מידי עקשנית - חכי חכי היום לא היה היום שלי מחר נדבר ואתה אמיגור- מצטערת שבגללי כמעט השתכרת ותודה על העידוד ועכשו עם חיוך וגם
הולכת לישון ושלא תבואו לי בחלום...

../images/Emo23.gif מוגדר כמשאבת דם המאפשרת את

הגעתם של המרכיבים החיוניים לשאר חלקי הגוף ועל כן אני מוחה על כך שאין כאן ציור של מח על מנת להפנות את אמנתי לנושא זה. סגול(המממ מעניין כמה עולה חצי קילו מח של פרה משוגעת).

למעלה