אין דברים כאלה!!!!

אין דברים כאלה!!!!

אי אפשר לתאר במילים....אז קרול תתחילי להעלות את הדברים האמיתיים....

karoleking

New member
זהו חברים. חסרות לי שעות שינה.

מחר נמשיך... זו רק טעימה...

תמונות מדהימות !!!!!!!!!!!! קרול כל הכבוד

תיעוד יפה וממש מרגש לראות את כל המשפחות והאהבה המשותפת שלהם , זה באמת מרגש ויפה מאד . גם אביהו ומנור ( שאני כבר מעריץ שלה
) נראים על הכיפק שמחים ומאושרים , איפה נחמה ואברהם ? לא צילמת את האחראים לכל זה ?

עובדה שיש ../images/Emo13.gif , קרול הבטיחה להעלות בערב את

רגעי השיא מאתמול , גם אני סקרן לראות ולהבין את אשר התחולל שם ...

karoleking

New member
אתם צודקים, אין דברים כאלה.

שוב יש מאות תמונות. שוב צילמנו כל הערב, אבל הפעם היה יותר קל כי בזכות משפחת חיון, ישבנו שורה ראשונה. אז היה הכי קל. איציק ואני התחלקנו במלאכה. בהנאה רבה. ושלומי, שלומי התרגש כל כך, שהיה אפשר לראות את זה על הפנים שלו. כשהוא עלה לבמה, חשבתי שהוא הולך להתחרט ולרדת מהבמה. אמיתי! ההופעה הייתה גדולה מהחיים. הקהל, מדהים. הייתה מחרוזת חדשה של השירים החדשים. רעיון נפלא. לפי דעתי, הוא היה על הבמה כמעט 3 שעות, שעברו כהרף עין. אבל מה אני מבלבלת את המוח. עדיף שאעלה לכם כמה תמונות. בהמשך אכין אלבום, וגם סרטון לקידום ההופעה הבאה. חיון, תודה מכל ה
. ואל תשכח. מעכשיו, תיקח אותי בחשבון בכל הופעה. ב"ה.

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בפעם הבא, אם אפשר להעיף את המיקרופון ולהשאיר את שלומי לבד, אשמח. הוא פשוט מפריע לי לצילומים.

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

את זה אהבתי במיוחד...

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אבל בסוף, בא מישהו, לקח אותה ממנו

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היא לא בדיוק ידעה מה לעשות... להשאר, ללכת...בשביל לדעת את הסוף, תצטרכו לבוא להופעה

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לרגע חשבנו שפבלו עלה לבמה.... וכך גם שלומי הציג אותו...

למעלה