אין גרמניה אחרת

בוסף

New member
אין גרמניה אחרת

תודה לאל הטורניר נשאר רק עם גרמניה האחת היחידה והאורגינלית לאחר הדחתה של אנגליה. הגרמנים היו פחות טובים נהנו מטעות שופט, ניצלו מצב אחד לגול, ועברו למגננה בלתי-פוסקת (בקיצור אין גרמניה אחרת). במשחק השני היום אנגליה הוכיחה שאין לה כלים לחזור מפיגור לפחות בטורניר הספציפי הזה, היא מתמחה במגננה ותו לא, אפילו הגול מטעות מקרית של לוסיו. הערה לסיום לנבחרת ברזיל, ההתנהגות של שחקניה היא אנטי ספורטיבית בעליל, השכבות על הרצפה מכול פיפס, הצגות בלתי פוסקות והתנפלות על השופט, ממש הזכירו לי את קבוצות ליגת-העל (בושה לקרוא לה כך) שלנו.

אורדי12

New member
אוי ואבוי

שגרמניה תעוף כמה שיותר מהר! הרי שמחתם שאיטליה עפה כי היא משחקת מגעיל (מה שלדעתי ממש לא נכון) ואתם שמחים שגרמניה מתקדמת?!?!?! את כל המונדיאל היא עברה ב-1:0 קטנים (סעודיה לא נחשב עם כל הכבוד) וגם היום היא מגיעה בעזרת משחק מגעיל, לא חכם, לא מתוחכם לחצי הגמר!

אמירש

New member
אוקיי

אם אתה אומר שגרמניה משחקת מגעיל, איך אתה יכול בכלל לחשוב על זה שאיטליה שיחקה יפה. איטליה הייתה התגלמות השיעמום במונדיאל הזה, אינני אומר שגרמניה משחקת יפה, אבל זה המשחק שלה ולפחות היא יודעת מה היא עושה, שלא כמו איטליה שגם שיחקה לא יפה וגם הודחה בשמינית הגמר על ידי דרום-קוריאה.

אורדי12

New member
איטליה לפחות משחקת

המשחק שלה לא בנוי על הביריונות של שחקניה. הם משחקים טאקטי וחכם, והחוזק של השחקנים רק עוזר. כשאיטליה במיטבה - אין טובה ממנה. שוב אני קורא לפיפא - במונדיאל הבא לשים את גרמניה בבית עם: ברזיל ספרד אנגליה (פחחחחח 5-1) איטליה (נראה מי יקרע את מי)

אמירש

New member
ואם איטליה כל כך...

מעולה, הכי טובה בעולם, אין אין עליה, מת עליה, היא הגדולה מכולן, איך זה שהיא הודחה בשמינית הגמר על ידי דרום-קוריאה? וגרמניה - הקבוצה ש"בנויה על הבריונות של שחקניה", הגיעה לחצי הגמר. אם איטליה הייתה משחקת הכי טוב שהיא יכולה - היא הייתה מפסידה לגרמניה במצבה הנוכחי. כמו שאומרים: "כדורגל משחקים 90 דקות, אבל בסוף גרמניה מנצחת". ולגבי הבית שלך במונדיאל - הצחקת אותי בריבוע. דבר ראשון - איטליה בטול עפה בבית הזה. דבר שני - פיפא בחיים לא תעשה בית עם נבחרות כאלה, ששתיים מהן חייבות לעוף מוקדם.

אורדי12

New member
זה מה שמגעיל בגרמניה

ובקשר לפיפא - הם עוד יעלו על זה שגרמניה הורסת להם פעם אחר פעם את איכות המונדיאלים. (יכול להיות שגם איטליה) שתבינו - אני לא מגן על איטליה, אבל גרמניה...

אמירש

New member
אז בקיצור...

גרמניה ואיטליה משחקות מגעיל ומשעמם, אבל איטליה לוזרית וגרמניה ווינרית. |ריבוע|

אורדי12

New member
איזה ווינרים...

אתה יודע מה, הלוואי שסנגל תעלה לגמר עם גרמניה, ותעשה לה פאדיחות כמו שהיא לא ידעה מעולם. ובאמת - אם יש נבחרת שיכולה לעשות לגרמניה בושות - טורקיה.

אמירש

New member
תודה רבה!

מסרתי לה. היא מסרה לך שבת שלום, שנה טובה וגמר חתימה טובה!

למעלה