אין גיל לאהבה

bajur jamud

New member
אין גיל לאהבה

שלום לכל הפורום אני בחור בן 21 שרוצה לממש קשר עם אישה מבוגרת ממני ב 17 שנה נשואה אנחנו כרגע בקשר טלפוני וממש נהנים מהשיחות שלנו וחשבנו פאילו לקיים מפגש הכרות,אני לא מחפש אישות נשואות או משהו פשוט אני נורא נמשך לזה לאישות מבוגרות ממני ואני נורא נהנה מחברותם יש משהו רע או פסול במשאנחנו עושים?תעזרו לי בבקשה לשכנע אותה שאם כף לנו וטוב לנו אז למה אנחנו צריכים להרגיש רגשי אשמה אתם לא חושבים כך?

ארחנטינה??? ../images/Emo13.gif

אומרים נשים. לא אישות. סתם שתדע

אורמור

New member
פסיפלוכה..את לא סודקת..../images/Emo123.gif

לא כל האישות הן גם נשים..
יש אישות שהן סתם "אישות".. ויש את הנשים..שזה כבר זן משודרג.. ותחשבי על זה בזמן שאת מחייכת.. ובבקשה לא להתעלל בבחורים חמודים.. אור בחיוך..<אלא מה>

דיאבלו

New member
את חולה בראש

איזה מין הסבר זה אישות.....נשים.....אישים......נשים אישות זה לא זן נמוך יותר מנשים מפני שזה בעצם אישה עם אישיות!!! נשים זה רבים וביחיד אומרים נשי אישה- יחיד, רבים- אישות (אם יש אישיות כמובן, כי אם לא , זה סתם נשי) תחשבי על זה די.

אורמור

New member
אז ככה אדון שטנקבי´ץ..דיאבלו בלעז

התחלת איתי עם רגע של עברית? וואלה אתה לא יודע איפה נפלת.. אז ככה.. אישות עם אישיות זה מצרך נדיר לכן הסירו את זה מהמילון בכלל אישות שמבינות משהו בדיני אישות זה גם משהו שפס מן העולם.. אז עם מה נשארנו? עם נשים? איפה נשים אותן איפה? בוא נחשוב למה הן טובות...? ואתה בדיוק הכתובת לשאלה הנ"ל.. שכן במודע לא התחברת רסמית למוטאציה הזאת.. נשים... אפשר לנשנש בהן להניח אותן באיזו נישה להתנשא מעליהן.. להתנשם לצידן..<מותר גם להתנשף-לצורך איזון> יש לך עוד רעיונות לצרוף האותיות הזה? ואגב דיאבוליק יקר... אני קוראת אותך מזה עידן ועידנים עוד מימי הזוהר שלך בחטאים משום מה טרם היה לי הכבוד להגיב לך אישית.. אז תרשה לי לגלות לך שלא אחת נקרעתי מצחוק מהיציאות שלך.. ואגב.. האבחנה בעיניין " החולה בראש " היא קלינית או חובבנית? לא, כי אני חייבת לדעת אם נדרש טיפול או שזה יחלוף מעצמו.. ובנתיים.. שיהיה לך סופשבוע פיצוצי.. אור

דיאבלו

New member
אז ככה אורה מורה

דבר ראשון, בטח התעצבנת על שקראתי לך אורה (נו... איבחון מקצועי) דבר שני תודה על המחמאות, גם אני קורא אותך זה עידן ועידנים, גם מיימי החטאים וגם מעוד מקום שאני לא זוכר (30 + אולי) וגם אני נקרעתי בתגובות שלך. אז שתדעי לך שחלק מהיותי כזה דביל היא רק בגלל עצם העובדה שאני עובד באוניברסיטה העברית, וכידוע לך , שם יובים הבלשנים של שפתינו הנהדרת, וממציאים מילים בעברית וגם מוחקים חלק מהמילים. כל מילה שנמחקת, מייד מגיעה אלי למשרד בתלונות ומענות וכך בדיוק אני יודע על אישות!!!!!!! יש עוד ים של מילים שיושבות אצלי במשרד ומחכות לשימוש הנה דוגמית : 1.בובים מתנפחים - שזה אותו הסטייל של בובה מתנפחת אבל לנשים בלבד (מאז שהומצא הוויברטור, אין להם שימוש) 2. גבר אמין- צירוף מילים שנעלם עוד מתקופת אדם וחוה 3. מערכת יחסים נורמלית- ביטוי שיושב אצלי על הריצפה ושובת רעב כבר 500 שנה 4. אישה שקטה - זה הומצא ומייד ירד מהפרק (נדמה לי שהבלשן שהמציא אותה, מת כתוצאה מפגיעת מחבת וואק בראשו באופן מסתורי) אלה היו כמה דוגמאות שיהיה לנו סופ´ש נעים נתראה בראשון די. נ.ב : אורמור, אני פסיכולוג קליני של חתולים בשעות אח´הצ , אז אם יש לך בעייה כלשהי, אל תהססי.

מייקי69

New member
סליחה, בלשנים חכמים - לא שכחתם?

תגידו, עם כל הפלסף (המבריק והמשעשע) לא שכחתם את הבחור? הוא עוד עומד תלוי בשאלתו אולי בכלל עבר כבר דירה אולי בחר במבוגרת יותר אולי כבר בכלל מיצה את יחסיו עם הגברת אולי הם כבר התחתנו והולידו מליון ילדים.... העולם סובב סובב, ואתם יושבים ומתפלפלים !!! שמתם לב שכבר אביב????? ולך, מתלבט יקר - מנסיון - אם תמשיך לדבוק במטרה, להתעקש, לחזר ולאהוב - היא תבוא בלי הפיג´מה !!! באחריות !!!!

לא צריך "לשכנע" אף אחד!

אם היא לא משוכנעת בעצמה - אז אף אחד לא יוכל לעשות זאת במקומה. אם טוב לכם - אז טוב לכם ולא צריך לשכנע אותה שטוב לה אבל אולי לא ממש טוב לה? אז ה"שכנוע" שלנו יעשה שיהיה לה טוב מבפנים? רגשי אשמה הם אינדוודואליים לכל אחד והיא היחידה שיכולה להפטר מרגשי האשם שלה. ומה שאנחנו חושבים אינו רלוונטי. בעיניי.

למעלה