אין גבול!

אשרת

New member
אין גבול! ../images/Emo46.gif

יש הצעה שאמורה להזרים ליס 40 מיליון שקל. השר אלי ישי מסתמן הוא לשון המוזניים. הוא טוען "שקשה יהיה לו לתמוך בהזרמת כספים ממלכתית לחברה שמתעסקת גם בשידורי סקס" . הוא יתמוך בהצעה בתנאי שיהיה יותר פיקוח על שידורי הטלויזיה הרב ערוצית!!!!!! נמאס לחלוטין!!! מאיפה החוצפה שלו?????

אשרת

New member
תגיד, קראת את הספר 1984 של גורג אוו

המצב שם מתחיל להדמות למצב פה בנקודה שמתחילים ממש להכנס לתוך חיי הפרט

Err0r

New member
בואו אני יאמר לכם מה הבעיה

קצת בוטה, אבל ש"ס מחזיקה את הממשלה מהביצים ועושה מה שהיא רוצה. למה? שאלה טובה =) בגלל שאם ש"ס פורשת מהממשלה שרון מאבד את הרוב בכנסת. ככה שכל מה שהם ירצו הם יקבלו, אם זה מקובל על שרון ואם לא. ואדוני, מה הקשר לחילונים? לדעתי חסימת ערוצי הסקס הייתה מכה קשה לדמוקרטיה ולחופש הביטוי בישראל. חבל מאוד שנבחרינו יושבים בכנסת ולא עושים כלום(עבודה, מר"צ). תאמינו לי שאם לשינוי היה 15 מנדטים החוק הזה בחיים לא היה עובר.

פלסטיק

New member
זה לא נכון

תספור מנדטים ללא ש"ס לממשלה עדיין יש רוב. פשוט גם מפלגת העבודה וגם הליכוד ימכרו אותנו בכל הזדמנות רק בגלל החשש שאולי יצטרכו את ש"ס באיזשהו שלב, ובגלל שהם לא פוחדים להענש על ידי הבוחר בגלל זה.

rcbart

New member
למה בדיוק את מצפה ???

הוא הרי חבר באותה מפלגה בה חבר ה"טמבל" ההוא שאמר שצריך להתחשב במסורת ממנה בא הגבר המזרחי ולא על כל סטירה שבעל נותן לאשתו צריך לשלוח אותו לכלא.

Err0r

New member
כבר דיברנו

על זה שלא רק ש"ס מושחתת? מפלגת העבודה, האמורה ליצג חילונים כמוני וכמוכם, לייצג את החופש מדת בארץ המובטחת ולהביא אותנו לשלום בטוח משתמש בכל האמצעים שהיא יכולה כדי לקבל עוד קצת תמיכה ועוד 4 שנות כהונה. עכשיו שחזרנו לשיטת הבחירות הישנה תראו איזה יופי אף אחד לא ישים על ש"ס והם יראו את הממשלה רק מהאופוזיציה.

Geller

New member
אז תעשו משהו

שכנעו את קרוביכם וחבריכם להצביע לשינוי, אני מצביע שינוי בטוח, ומושך איתי עוד אנשים. הקולות שלנו זה לא מספיק - חייבים להשיג עוד. אני לא בעל עניין במפלגה - לא מצפה לכיסא רך ומשכורת. אני רוצה להיות חופשי בארצי - אני בטוח שכל אדם נבון יסכים לדרישה זו. הסוף של שלטון האייטולות מתקרב, אסור לפספס את ההזדמנות. הבחירות הבאות - כל העם שינוי.

למעלה