אין גבול לשקרים

אין גבול לשקרים

אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין גבול לחוצפה! היום קבלתי לתיבת הדואר שלי פלייר חתום על ידי אורית רשפי שבו מוצג התקציב של גרמן לבחירות כאילו נלקח מכספי העריה. שקר וכזב!!!!!!! אני לא מאמין איך כל פעם מצליחים לעצבן אותי מחדש. אני לא יודע מי מממן את המתמודדים האחרים, והאמת שזה ממש לא מענין אותי, אבל את הקמפיין של יעל מימנה אך ורק מר"צ! היא לא קיבלה וגם לא מקבלת אפילו לא גרוש מתרומות או מקבלנים או מנדלנ"יסטים רודפי בצע! את כל הדברים השליליים שצוינו בפלייר- עושים מתחריה של יעל!!! לדוגמא... "לשפץ את כל רחוב סוקולוב- במקום זה גרמן מעדיפה לתלות שלטי בחירות על הקירות הישנים..." גרמן היא היחידה שלא מלכלכת (תרתי משמע) היא לא מלכלכת על המתמודדים האחרים כשם שהם מלכלכים עליה והיא לא מלכלכת את העיר היפה שלנו מכיוון שמבין כל המתמודדים האחרים, היא היחידה שבאמת אכפת לה מהעיר. לעומת זאת, גברת רשפי, את השלטים שלך אני רואה על הקירות הישנים....- הפוסל- במומו פוסל!!!!! אני מקוה מאוד שהפלייר שהגיע לביתי לא נשלח מיוזמתך. קשה לי להאמין שאת תרדי לרמה כזו מכיוון שאת בכל זאת אשה משכילה שאכפת לה. יעל גרמן היא אשה ישרה כמו פלס!!! עד כדיי כך ישרה שאם תניחי לידה סרגל, הוא יראה פחות ישר ממנה!!!!!!!!!!!

*neta*

New member
אתה מוזמן להגיד לה את זה

באחד מכל המפגשי בית שהיא עושה.. אני גם קיבלתי ממנה מכתב היום, רק שעל המעטפה היה רשום משרד עורכי דין והמכתב היה ממוען אלי, וזה קצת הבהיל אותי
וסתם יש שם הזמנה למפגש בית הבא. סתם לוקחים את הכתובות שלנו ושולחים מכתבים, לפני חודש הגיע כמעט אותו מכתב, רק מפלטי, ולא באתי כי יש לי מה לעשות, והתקשרו לשאול למה לא באתי! מה אני חייבת לבוא?? וזה לא כאילו אישרתי את השתתפותי...

תאמיני לי שאין עם מי לדבר

כשאת פוגשת אותה בריחוב ורוצה לשאול אותה שאלה, אז זה הולך ככה: אם יש לה תשובה אז היא עונה, מסובבת את הגב וממשיכה ללכת. ואם אין לה אז היא פשוט מסתובבת מההתחלה. אלוהים שיעזור... וזו רוצה להיות ראש העיר שלי...... איזה מזל שאנשים בהרצליה חכמים ולא קונים את הלוקשים שכל המתחרים של גרמן מנסים למכור. הם (המתחרים) פשוט מתחילים להיות בלתי נסבלים. והכי מצחיק זה איך שהכל חוזר אליהם כמו בומראנג.

מעניין...

רשפי ופלטי שולחים לאנשים הביתה הזמנות לחוגי בית ומתקשרים אליהם, אבל כשיעל גרמן שולחת לאנשים הזמנות לחוגי בית או מתקשרת אליהם בכדי להזמין אותם, פתאום הם כולם קמים בצעקות וטוענים כי זה "לא חוקי"...(שכמובן הטענה הזאת בכלל לא נכונה והכל נעשה באופן חוקי לגמרי) מעניין, כניראה שכל מה שהם עושים זה חוקי אבל ברגע שמתמודד אחר עושה את אותו הדבר, פתאום זה החוק משתנה...

drarie

New member
איתי ידידי היקר

מאחר ואני מכבד אותך ומוקיר אותך ,זכור: אין צדק אבסולוטי,לא כל היושר הצדק והאמת נמצאים הצד אחד בלבד אין שחור ולבן נטו.לכן אני בטוח שאם זמן תצליח לאבחן( כמובן עם הכלים הנכונים) שגם גרמן אינה צדיקה גמורה ,אל דאגה זה יקח זמן אך אני בטוח שיבוא היום שזה יהיה אחרת.

למעלה