אין גבול לרוע

אין גבול לרוע

מרגישה כל כך חשופה ופגיעה נשמתי פרושה בתוך מאות הודעות בפורומים וכל אחד יכול לבהות, לבחוש, לאתר את נקודות הטורפה וללחוץ עליהן כאוות נפשו וכנראה שאין גבול למניפולציות ואין גבול לרוע ואני חשבתי שהתחסנתי שהתחזקתי שאני כבר מעבר לזה ושוב נטרפו הקלפים איך יכלתי להיות טפשה כלכך? מה חשבתי לעצמי? ככה זה נשים???? דינה שואלת ואין לה תשובות את התשובות תיתן מישהי אחרת עם שם אחר וחסינות מוגברת דינה.מית פטרת

אטיוד5

Active member
יש גבול לרוע

שכן הוא תחום רק במעטים. רובנו אנשים טובים. ובאמת בעיה. ובעיה אקוטית. תתנחמי בצרת רבות. להחליף ניק? לאאאאאאאאאאא. הניק שלך חמוד! ועוד תשובה אחת - לא, זה לא רק נשים. גם גברים נפגעים. וזאת לא טפשות שמובילה לפגיעה. זאת האמונה הבסיסית, הנכונה כשלעצמה, בטוב הלב של רובנו.

נשמתך חזקה מהרוע

אף אחד לא יוכל להרע לך אלא אם תחשבי שהרוע שלו חזק ממך. כי טרור מבוסס על פחד ופחד נובע מאבדן אמונה בעצמך. נשמתך מפוזרת ברשת וחשופה בפני כל מי שירצה להכיר את חולשותיך. אבל עצם העובדה שהיה לך את האומץ להחשף מעמקי נשמתך, מראה שאת מאמינה בעצמך מספיק כדי להישיר אל הרוע מבט ולאמר לו "קפוץ לי". אחר כך אמרי לו: "אתה החוליה החלשה. שלום." ולגבי הניק, השארי בו. דינה מיתגברת.

ראשית - אך אין גבול לרוע

כל פעם מחדש אני נדהמת לכמות ואיכות הרוע שיש באנשים בכלל ווירטואלים בפרט. שנית - כן. ככה זה נשים . אנחנו נשים אמיתיות, רגישות, מודעות ויודעות. אנחנו נפתחות, מספרות, חולקות ומשתפות. ככה אנחנו ואין בכך כל רע זה היופי שבנו. שלישית - את לא הולכת לשום מקום . שלא תעזי לתת לאף רוע שבעולם לשנות אותך, את המהות שבך, את היופי שבך, את היחוד שבך. שלא תעזי! את תרימי את ראשך בגאווה ותתמודדי עם הכל בגבורה. ואם יהיה לך קשה? אנחנו כאן לתמוך ולחבק - הרי בזה אנחנו כל כך טובים !!

אם ישנה הודעה שלך

שאת מצטערת שנכתבה, או שתכנה נותן לך תחושה של חשיפה מיותרת, את יכולה לבקש מרוממה או מגלי למחוק אותן. בטוח שהן תבצענה את מבוקשך, והמוקש יפורק. הרוע קיים בכל מקום שבו נמצאים בני אדם. אין חסינות ואין חסינים. הפגיעה היא החלק הקטן יותר של החיים, ולמזלנו היא סובייקטיבית בעיני המתבונן ונכונה לרגע קיומה. תוך זמן מסוים הפגיעה אינה מתקיימת יותר, והנפגע עצמו אינו זוכר מה כל כך הציק לו ברגע הפגיעה. אין ברירה: דינה מתחסנת, וכמה שיותר מהר.

אטיוד5

Active member
הלו הלו

פה זה לא גלי או רוממה.

viviti

New member
אז התבלבל לו...... ../images/Emo13.gif

בוקר אנשים עוד לא התאפסו לגמרי......

viviti

New member
ההתפטרות נדחיית על הסף......

תביאי אותה לפה.... תביאי אותה נעשה לך בי"ס לנימוסים והליכות..... וברצינות.. שלא יפחידו אותך יקירתי אל תמקמי את עצמך במקום של חולשה... מה שנכתב נכתב..... ואנשים רעים יש בכל פינה........ אבל יש בפינות האלו גם המון אנשים טובים.. אז אנחנו פה בשבילך...

דינה לא מתפטרת! נקודה!

אף אחד בעולם ולא משנה כמה רע שיהיה לא ייקח לנו אותך אני מוכנה לצאת למלחמה!!!! דינה לא מיתפטרת דינה נשארת ומתגברת!!!

פלסטיק

New member
הפחד הוא קוטל הבינה

מישהו/י זוכר את כל מזמור בנות גישרית? טוב לא נורא, מה שחשוב הוא הסוף: הפחד יחלוף ורק אנוכי איוותר (אין התחייבות לציטוט מדויק) תשארי, תני לסופה לעבור. על ניק כזה מדליק על תוותרי כל כך מהר...

תשובה של אחת עם חסינות מוגברת-אולי

יש אנשים רעים. יש אנשים שלא מבינים בכלל שעשו נזק, מגלגלים עיניים לשמיים,בהתחסדות. יש אנשים מכל מיני סוגים. אבל יש יותר אנשים טובים חוויה רעה אחת,אסור שתשאר בספר הזכרונות על דף ראשי כתובה ומקושטת. אולי ומותר ואפשר לשים אותה בפינה ,איפה ששמים את הקיפול של"סוד כמוס לפרה ולסוס", ולפתוח אותה רק כאשר נמצאים באותו מקום שוב(חלילה). ואם לא- להשאיר אותה מקופלת שם. נסתרת מעין ומלב. ובחיים, בחיים ,בחיים אל תגידי על עצמך "איך יכולתי להיות טפשה כל כך?" כי את יכולה לקחת אחריות רק לעצמך ומעשייך ולעולם לא להתנהגותו של ה"אחר". כן,את יכולה לכאוב כו ,את יכולה לבכות כן, את יכולה להתעורר בצעקה באמצע הלילה או לקום עם שחר אבל- אבל את יותר מכל אחת אחרת בוחרת את המצב והפוזיציה שלך בחיים את יכולה להיות דינה .מית פטרת או דינה מית. מוטטת (מצא חן בעיניי המשחק) אבל את גם יכולה להיות דינה .מיתמודדת , דינה. מיתיישרת, דינה מיתרוממת. דינה . מיתעופפת שוב,ינה. מיתיידדת, דינה. מיתחדשת , דינה מית קוממת, דינה. מיתרוממת שוב, ובעיקר דינה. נ.ב. במסגרת הפעילות המטורפת של המחשב שלי -הוא לא רוצה לשים לי אייקונים,אז דינה מיתדמיינת חיבוק גדול

דודה דינה

את רוצה מכות ממני??? אני מרשה לך להוציא קיטור לקלל את האמאמאמאמאמאאאאאאאאאא של מי-שלא-יהיה ואחר כך להתייצב עם החיוך ההוא שלך כאן! חאליק! לכי קצת הצידה.. תסתכלי על זה.. לא כל כך נורא, יקירתי. עברו כמה וכמה דברים - נעבור גם את זה.

../images/Emo140.gif ../images/Emo72.gif באנושי.

כשאת מסתכלת על זה. מכל הצדדים. מי באמת הקטן בסיפור הזה? מי משקר את עצמו? מי לא יודע מהי אינטימיות אמיתית? מי לא חווה אהבה אמיתית? תשאלי מי המסכן האמיתי פה? מי החלש? את בכלל לא מסכנה. את גם לא חלשה. את הדבר האמיתי. את הדבר האנושי. ההגיוני. השפוי. ויש לאנושי עליות. ויש לאנושי ירידות. יש ימים רעים ויש ימים טובים. לדעתי. תמיד אפשר לקרוא את האנושי. גם אם תסתירי אותו. רואים . כי את אנושית. מי שלא אנושי, לא ניתן לקרוא אותו. ומי שלא אנושי עסוק בהצלבות. עסוק בחישובים. עסוק בשקרים. עסוק בתחפושות. והוא מסכן. והוא גלמוד. והוא קטן. והוא לא אנושי. לא ניתן להיזהר ממנו. והם קימים. אבל הם כל כך קטנים. כל כך זעירים. והם המיעוט. והם מתגלים. ואנחנו האנושיים מקווים לא לפגוש אותם. אז לא צריך להזהר. צריך להאמין באנושי. כי זה הכי אמיתי. את חייה, קיימת ואנושית כשאת לוקחת סיכונים. מי שלוקח סיכון. מגיע לחויות האמיתיות. ומי שלא לוקח סיכון. מפסיד. את לא טיפשה. את יפה באנושי. דניאל אוהב אותך באנושי - מושלמת בשבילי.

באנושי ../images/Emo13.gif

תודה דניאל על מילים על חרוזים על אמת במשפטים על פרגון ועל תמיכה וכמה טוב שיש אותך דינה.מית חנפת

../images/Emo124.gifצפירת הרגעה....

תודה, תודה לכל הדואגים ואני מבקשת סליחה מכל מי שהקפצתי אותו משלוות נפשו לרגע לא, אף אחד לא פגע בי ישירות אף אחד לא איים עלי בזמן האחרון אבל האירועים האחרונים ה"סוס הטרויאני" השליטה על האי.סי של אש לי וכל מיני דברים שחוויתי בעבר העלו אצלי את רמת החרדה לפראנויה כמעט חשופה לגחמותיו של כל אוויל ורשע שיכול להשתמש בכלי הזה - הפורום להרס ופגיעה מכוונת לא כיוונתי את הודעתי לאף אחד באופן ספציפי הסירו חשד מלבכם ותודות לכם - נרגעתי קצת ואולי עד הערב ארגע יותר
בקשר לניק... אחשוב על זה שוב כי דווקא אני אוהבת אותו (ואני רק הוכחתי שהניק מתאים לבעליו דינה.מית רגשת והפתיל קצר
) וקצת התרגשתי מעוצמת האיכפתיות אוהבת אתכם תודה

פסיכית

התקף לב עשית לי.. ואת גם לא עונה לטלפון! מופרעת!!!
מתה עליךךךךךךךךךךך

היא לא עונה../images/Emo56.gif, כי היא מדברת...

...רק איתי ב|טלפון|... . . . . . . . . . . . . . . . . כי אני המניאק...שהעלים את הגבול...שדד את הטוב...בררררררררררררררררר... והיא אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ת´זה...(האמת?...לא בדקתי) חהחהחההחחה חהחהחה חהח ח
נ.ב. עכשיו תנחשו, אמת או שקר?...

לך תוכיח

שאין לך אחות פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . אותך למנהלת!

למעלה