אין בשורות בתהל

ג ל ע ד א

New member
אין בשורות בתהל

הלכנו לנסות את תפריט דיינרס בתהל. התפריט נראה מבטיח ומזמן לא היינו אז הבחירה נפלה על תהל. הזמנו 2 ארוחות מלאות שכללו – מנות ראשונות: מרק קרם פלפלים – טעים אבל מלוח מדי סביצה סלמון בפסטו תרד ובפסטו עגבניות מיובשות – דווח כטעים מאד מנות עקריות: קנלוני גבינת שמנת ופלפלים ברוטב רוזה סרגון – טעמתי כבר דברים יותר מסעירים. זה לא שהיה רע, אבל לבטח לא היה מיוחד. הקנלוני היו די סמרטוטיים וטבעו בים הרוטב מסביבם. ריזוטו מולים ושרימפס בחמאת צ'יפוטלה – דווח כטעים מאד. המנות האחרונות שהיוו לטעמי את גולת הכותרת היו קרם קטלן עם פטל שחור ופרפה חלבה. פטל שחור לא הצלחנו למצוא, גם לא משהו שמזכיר את טעמו, אבל היה טעים. הפרפה חלבה היה מעולה. שתי המנות היו קטנות למדי. לסיכום: המסעדה צפופה מאד מאד. ממש יושבים אחד על השני. הצלחתי ללא קושי לשמוע על מה מדברים בכל השולחנות הסמוכים אלינו. השירות קשוב ומעולה האוכל לא רע אבל גם לא מיוחד. לא התרגשתי. התפריט עשיר – יש מנות קטנות (טאפסים), גדולות וכו'. כל אחד יכול למצוא את מה שהוא רוצה כולל צמחונים. אין הפרדה בין מעשנים (על הבר) ללא מעשנים. זה לא הפריע ברוב הזמן אבל כשהמארח עשה הפסקת עישון הרחתי את הסיגריה. לסיכום סופי – לא הייתי מגיע לתהל ללא דיינרס.

דווקא חבר שהיה שם לא מזמן

סיפר שבמקום הוגשו מנות מאוד מספקות לפני שבוע. אני עצמי לא פקדתי שם כבר תקופה.

עידנית

New member
הייתי בתהל אתמול צהריים עסקית

פעם ראשונה שהגעתי הפסקת צהריים מהעבודה בדרך כלל חובבת אוכל צרפתי כך שהגעתי די סקפטית ומקטרת שלא הלכנו לשה רומי ליד אבל! אכן השירות היה קשוב מאד הפאייה האדומה היתה נדיבה ביותר וטעימה לא ערמת אורז עם 2 וחצי שרימפסים אלא ממש הרבה מכל מיני לקחנו את הקאטאלן לקינוח והיה פשוט מעולה מעולה בתחתיתו פירות יער והקרם היה פשוט נפלא גם שאר האנשים שהיו איתי ממש נהנו נפלא!!!

למעלה