אין ברירה

Mנטה

New member
אין ברירה ../images/Emo3.gif

אין ברירה. היום נסעתי בבוקר למשרד, חצי שעה נסיעה ביום חופש, רק כדי לגלות שבעצם אין לי עבודה ולא היתי צריכה להגיע. מייד, בהתקף של אין ברירה, קניתי 2 מכנסיים חדשים וסריג אחד. אתם כבר יודעים שהם רק מצטרפים לחברים שלהם מאתמול ובונים קבוצת תמיכה ביחד. נדמה לי שמאותה הסיבה טחנתי סופגניות כל החג ולביבות כל השבת. פשוט אין ברירה. אתמול חברה שלי סיפרה לי שהיא טוחנת כאילו אין מחר, חשבנו על זה טוב טוב והגענו למסקנה שאולי באמת אין מחר. אבל הוא הגיע. אז נדמה לי שמחוסר ברירה בפעם הבאה שניפגש נזמין גם את עידן ואת שוש ואת כל מי שמעוניין לטחון עוד כמה קלוריות איפשהו (כי מכסת השוקולד שלי מלאה כרגע לגמרי). ועכישו בפרץ של רצון טוב אני הולכת לעשות משהו טוב למען עצמי ולהתעלל בשערות שלי. זה פשוט כך נכון ? דברים טובים גורמים לסבל ודברים רעים טעימים.. אוף, צריך הרבה חוסר-אהבה עצמי בשביל לעשות דיאטה, לא ככה ?

אטיוד5

Active member
משעשע הקטע שלך ../images/Emo127.gif

תמיד היה נדמה לי שהקלוריות טוחנות אותי ולא להיפך, אבל שיהיה. ומה הקטע עם השערות שלך? מה את הולכת לעשות להן, המסכנות? הן דווקא נראו לי בסדר גמור בפעם האחרונה ששזפתי עיני בהן.

Mנטה

New member
זהו חזרתי.

מרטתי את כולן, לא השארתי אף אחת. טוב, לא באמת. ואני חיבת להגיד שזה שווה ערך למדיטציה. תחושת הטוהר שבאה בעקכות המריטה פשוט נישאת לגבהים
(חבל שזה כך וכל הפמיניזם הזה, אבל אינמלשות, כך זה אצלי).

בול לפני שבוע שמעתי

את אותה אמירה, בדיוק, כולל עניין הטוהר והכל. כנראה יש בזה משהו.

טוהר ../images/Emo20.gif

זה לא שהוא כל כך לחוץ על תואר, זה שלא טייל כבר בעולם, "הבעיה בארץ", הוא אומר בשם הטוהר, "כולם בתחת של כולם". ["ניו יורק וורסוס יחזקאל", שלומי שבן]

אטיוד5

Active member
same difference

לפחות מבחינה סינטקטית אם אני אומר בנין גבוה יפה אז הוא גם גבוה וגם יפה. ואותו דבר בקשר לשאלה עדינה בלתי מעודנת. האמת, אכן התכוונתי כמובן לשאול אותה בצורה הכי ישירה ובלתי מעודנת. כמו שאני רגיל.
איך בכלל שואלים אותה בצורה מעודנת? יש לך הצעה?

אבל אתה ממש טועה כאן.

השאלה היא לא עדינה, אבל שאלת אותה בעדינות (בין אם רצית ובין אם לא. אם רצית להיות הכי ישיר ובלתי מעודן, כמו שאתה רגיל, לדבריך, אז לא הצליח לך הפעם
) וזה ממש לא כמו "בניין יפה גבוה" = "בניין גבוה יפה". זו שאלה לא עדינה שנשאלה בעדינות, להבדיל משאלה עדינה שהיתה נשאלת שלא בעדינות.

אטיוד5

Active member
אה, זה טיעון יפה ...

לא חשבתי עליו. את אומרת שלמעשה כבר שאלתי את השאלה, כן?

וידוי:

אין לי מושג על מה את מדברת, כי בחיים לא מרטתי (מלבד גבות). ולא כי אני פמיניסטית. כי אני פשוט לא צריכה. פעם אחת, כשהייתי בתיכון, ניסיתי את הסופט-אנד-איזי הזה. היה סיוט. את שאר הפטנטים: סוכר, שעווה ודומיהם, מעולם לא ניסיתי. אני מגלחת (אולי) אחת לחודש, וגם זה יותר מדי.

Mנטה

New member
איזה כייף לך !

אבל האמת שהמריטה מלבד זה שהיא מאוד כואבת, היא גם עושה איזה משהו טוב בגוף. אולי בגלל שאני עושה את זה עם חברה וזה המפגש החודשי שלנו, אולי בגלל שיש אוירה של לקבל טיפול קוסמטי כזה... הריחות והשמנים וכל זה... ואולי באמת בגלל תחושת הטוהר של אחרי.

למעלה