אין בי כוחות יותר!!!!!!!!!!

בדדי

New member
../images/Emo4.gif

אולי מחר אולי עוד חודש... מי יודע אבל החשוב ביותר זה לא להשבר! ותכתבי ... אנחנו כאן להקשיב!

את לא..לבד...

את לא לבד... ואם רק תדברי איתנו - נרגיע את הפחד.. נמחה את הדימעה, ונקל על הכאב... ואז הכל יראה קל יותר... בחיי..

seaגל

New member
היי את כן את

תני סימן דברי איתנו גם אם קשה בלי יותר מידי מילים............!!!! רק תראי לנו שאת קוראת ושאת כאן דואגים לך מתוקה.........

../images/Emo23.gif לבי אליך ילדת אהבה אנורקטית...

וכולי עימך ממש ברגעים אלה. ומאז קראתי את הודעתך. הרגשת החידלון, הבדידות, האין ברירה - כמוה כמוות עצמו... כן...את כל כך צודקת... והאמיני יקירה, אין כאן ולו אחד שלא חווה את ה"מוות החי" הזה לפחות פעם אחת. אני יודעת שאת רואה את מילותי ואולי אף מחכה להן. ולכן אני ועוד כמותי - כאן. דברי איתנו, אם במסרים אישיים אם ב ICQ ואם מעל גבי הפורום, כי לשם כך אנחנו כאן... אם לא תעני לי עכשיו כיצד אדע שכאשר אני אזדקק לך - תעני? כולנו פורשים אלייך ידי אהבה יקירה. אשה כואבת, ואני חשה בדמעתך על כתפי... מלוחות דמעותייך, כמעט כשלי....ואנחנו נחבק עד שתרגעי ילדה, עד שתרגעי... וגם אחר כך.

בדדי

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo24.gif

עדיין מחכה לשמוע מה איתך.......

דברי אתנו

שתפי אותנו במה שקורה לך. אי אפשר לבד. אנחנו כאן בשבילך. לא יצא לי לכתוב בימים האחרונים אבל קראתי הכל ומאד מזדה עם הכאב, בתור מישהו שכבר היה שם. מאחל לכולנו עוד יום של מפוכחות

למעלה